- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
Akkor te kifogtad a fehér hollót. Mert rengteg i4-et visznek szervízbe amiatt, mert egy kis eséstől széttörtek. Nem véletlenül ragasztották össze az üveget a kijelzővel-ha törik többet kaszálnak. Leszedted már valaha a hátlapját? Ha meglátod milyen kis papír, mindjárt lejjebb megy a nagy minőségérzeted. Én is csodálkoztam.
-
Everman
addikt
Hát anno az i4-em kiesett a kezemből és egy emeletet pattogott le a lépcsőn és semmi baja nem lett.
Haveromnak az övtokból esett ki a DHD-je és bár nem tört be a kijelző, igen csúnyán néz ki a készülék burkolata.Szóval ez nem egyértelmű, egy esésnél bármelyik készülék sérülhet, vagy megúszhatja, ez lutri.
-
llaszlo
veterán
válasz
qpwoeiruty #503 üzenetére
Hála istennek.
Bár nem hiszek benne.
-
Everman
addikt
válasz
qpwoeiruty #500 üzenetére
Jepp, szerinted akkor egy játék fejlesztése kizárólag a grafikáról szól és ezen alkalmazások nem tartalmaznak erőforrás kritikus megoldásokat. Megvilágosodtam
Muszáj még mélyebbre ásnod magad, nem lenne elég elismerned, hogy nem értetted meg, hogy miről írtam és azóta teljesen vakvágányon haladsz?
-
qpwoeiruty
tag
Továbbra is tartom minden egyes szavát, amit írtam. Azzal, amit most magyaráztál, csak mégjobban elárultad magad, hogy mennyire fogalmatlan vagy. Tárgyi tévedésben vagy gyakorlatilag mindenben amit magyarázol. Arról magyarázol laikusként, hogy a fejlesztők mire használnak mit, miközben én konkrétan most is fejlesztek egy Java alkalmazást, és használok NDK-t, olyan célból, aminek semmi köze nincs a grafikához (sokkal inkább az erőforráskritikus feladatok hatékony végrehajtásához), a grafika pont az, ahol általában semmi szükség nincs rá, de neked ezt hiába magyarázom, aki azt se tudja mi ez az egész. Látszik, hogy olvastál róla valahol, de hogy valójában hogy működnek a dolgok, mik a pontos összefüggések, fogalmad nincsen. Majd akkor gyere vissza, ha tényleg úgy érzed hogy kellően tájékozott vagy a témában, de ez biztosan nem mostanában lesz. Addig több szót felesleges erre fecsérelni.
-
Everman
addikt
válasz
qpwoeiruty #498 üzenetére
"A kommented háromnegyede másból sem áll, mint a hazugságokból és hozzá nem értés jeleiből."
Ezt éppen te írod?
"Az okos oprendszerek egyik legalapvetőbb tulajdonsága, hogy a konkrét hardvereket elfedi és magasabb API-kon kell kell programozni."
Az, hogy a szoftverek egy HAL-on keresztül érik el a vasat az nem ugyanaz, mint hogy virtuális gépen futtatjuk az alkalmazásokat. Ha lehet ne próbálj ködösíteni, nem áll jól még neked sem.
"Te pedig odanyögsz egy olyan kolosszális baromságot, ami szerint ezekszerint például a Windows se lenne rendes OS mert eltérő hardverplatformokon fut."
Megmutatnád hol írtam én ilyet?
A Windows-os alkalmazások x86-os platformra íródnak, az Androidos alkalmazások meg egy virtuális környezetre, ezért nincs jelentősége, hogy a rendszer ARM-on, vagy akár x86-on fut.Sajnálom, hogy még ma is ilyen blődségekkel szennyezed a fórumot.
"és hogy ezt az egészet az NDK-s kérdésre sütötted el, jól látszik, hogy fogalmad nincs hogy mi az egyáltalán, hogy működik és mire jó"
Gondolom a fejlesztők is teljesen tudatlanok, hogy az NDK-t főként játékok fejlesztéséhez használják.
"Mert ha tényleg értenél hozzá, nem is beszélnél ekkora hülyeségeket, és nem is egy fórumon való trollkodás tenné ki a szabadidőd háromnegyedét, ebben biztos vagyok."
Ez gondolom beismerés volt a részedről, hisz amint látjuk az időd jelentős részét itt töltöd trollkodással és olyasmiket írsz, amire már jó néhányan reagáltak, hogy igencsak zöldségek.
"Ha látom, hogy képben van, szívesen elbeszélgetek bárkivel"
Már többször és többen rávilágítottak, hogy sajna te nem vagy képben, de látom ezt képtelen vagy elfogadni.
------
Tudod én nem nagyon kedvelem az Androidot, de ennek technológiai okai vannak és nem érzelmi, sőt ettől függetlenül is együtt tudok élni és használni ilyen eszközöket..
De az a fanatikus gyűlölet és frusztráltság, ami belőled árad, ha megnyilvánulsz bármikor Apple témában, az egyszerre komikus és döbbenetes.
-
qpwoeiruty
tag
Ez a kommented arra tényleg jó volt, hogy a fogalmatlanságodat alátámaszd, és megmutasd, hogy egyszerűen felesleges veled vitatkozni. A kommented háromnegyede másból sem áll, mint a hazugságokból és hozzá nem értés jeleiből. De ezt nem képletesen mondom, hanem szó szerint. Tisztán látszik hogy halvány fogalmad sincs platformoknál előforduló általános fogalmakról (első mondat). Az okos oprendszerek egyik legalapvetőbb tulajdonsága, hogy a konkrét hardvereket elfedi és magasabb API-kon kell kell programozni. Ezért működik teljesen ugyanaz a program minden Android telefonon. Ezért fut ugyanaz a program Windows-on hardverkonfigurációk milliárdjaival. Te pedig odanyögsz egy olyan kolosszális baromságot, ami szerint ezekszerint például a Windows se lenne rendes OS mert eltérő hardverplatformokon fut. Az eszem megáll. Lövésed nincs hogy működik a 3D-s grafika, az OpenGL (javás komment), és hogy ezt az egészet az NDK-s kérdésre sütötted el, jól látszik, hogy fogalmad nincs hogy mi az egyáltalán, hogy működik és mire jó. És mindez téged laikusként lehet hogy nem is zavar, és még vitatkoznál is róla ennek ellenére, de engem aki használta ezeket a dolgokat nap mint nap, egyszerűen nem tudom nem észrevenni a tudatlanságodat, hogy valójában semmi közöd a témához és olyan szinten állsz, aki olvasott róla a neten, de soha nem használta és lövése sincs hogy működik bármi is ezek közül. Talán nem véletlen, hogy egész nap egy szánalmas fórumon osztod az agymosást ami rádragadt ahelyett, hogy például a fentebb említett technológiákat használva programokat írnál egy cégnek. Mert ha tényleg értenél hozzá, nem is beszélnél ekkora hülyeségeket, és nem is egy fórumon való trollkodás tenné ki a szabadidőd háromnegyedét, ebben biztos vagyok.
Ha látom, hogy képben van, szívesen elbeszélgetek bárkivel, de te nyilvánvalóan nem ilyen vagy, így semmi értelme ennek a beszélgetésnek. Majd ha tényleg úgy gondolod, hogy kellően tájékozott vagy, szívesen meghallgatom a gondolataidat, de addig remélem nem haragszol, de nem pazarlom rád az időmet. -
Everman
addikt
válasz
qpwoeiruty #482 üzenetére
"Nyilván nem ilyen értelemben való natívságról van itt szó (sokkal inkább arról, hogy kifejezetten arra a platforma írt alkalmazásokat képes futtatni)"
Tekintve az Android eszközök eltérő hardverplatformját, sajna ez is bukik.
"de az Android NDK miatt (amiről ezek szerint szintén nem hallottál) ilyen értelemben is természetesen tud natív cuccokat futtatni"
Persze hogy tud, egy 3D-s játék picit érdekes lenne java-ban
de nem ez a jellemző az alkalmazások zömére.
"A többihez meg: iOS-en pedig cserébe nem is fogsz tudni egy csomó fajta programba futni, mert maga a rendszer inkompetens hozzá."
Ez persze ebben a formában nem igaz.
Annyi az igazság, hogy létezik egy korlát, ami az ilyen felhasználást akadályozza.
Ha ezzel a korláttal együtt tudsz élni, akkor hagyod ahogy van, de ha kellenek a rendszert is módosító megoldások, akkor a korlát ledönthető és szabadon alakíthatod az egész rendszerszoftvert, ahogy akarod."Android-on a nyíltság miatt, aminek szinte csak előnyeit tapasztalom nap mint nap"
Bocs, de nem nagyon tudnál mondani olyat Androidon, ami iOS-en nem valósítható meg, fordítva viszont van bőven erre példa a hiányos alkalmazáskínálat miatt.
"Egy okos operációs rendszertől elvárom a minden program egyenlő elvet"
Akkor lehet, hogy a Windows 8 sem lesz már a te kedvenc OS-ed és az ICS utáni Android sem (ha időben végeztek volna a fejlesztésekkel és minden belekerül az ICS-be, amit eredetileg terveztek, akkor már azt is utálhatnád).
Egyébként egy Unix rendszerben eleve nem létezik olyan, hogy minden program egyenlő.
(Több szempontból ez az Androidra sem igaz.) -
llaszlo
veterán
válasz
Remus389 #486 üzenetére
Az andoroid is másol sok ötletet. Azzal sincs baj. Csak ti képtelenek vagytok felfogni, hogy valami attól, hogy bizonyos funkciókkal rendelkezik attól még nem ugyanaz. A Voice talk kb olyan, mintha a Siri demo verziója lenne.
www.apple.com Szomorú nap ez a mai.
-
hack69
aktív tag
-
libaháj
csendes tag
Őrület, hogy a trendek örökzöldek. Ez a késhegyig menő iPhone vs. Android vita tökéletes update-je a Commodore vs. Spectrum függők hirigjének. Vánderful...
-
llaszlo
veterán
válasz
qpwoeiruty #481 üzenetére
Lemásolás az lenne, hogy ha ugyanazt tudná mint a voice talk, viszont a Siri sokkal de sokkal többet tud. A gyakorlati használatról pedig nem a reklám videót kell megnézni hanem azt amikor a gyakorlatban bemutatták.
És androidra van a marketen ilyen alkalmazás? Lökheted a süket dumát a Siri akkor is messzemenően lekörözi a voice talkot. Az lényegtelen, hogy a rendszer része vagy nem, mivel jelenleg androidra sincs működő megoldás a marketen. Mondtam már majd ha lesz ilyen minőségben akkor jöhetsz verni a melledet. -
qpwoeiruty
tag
Nyilván nem ilyen értelemben való natívságról van itt szó (sokkal inkább arról, hogy kifejezetten arra a platforma írt alkalmazásokat képes futtatni), és a Java miatt nyilván szükség van egy VM-re, de az Android NDK miatt (amiről ezek szerint szintén nem hallottál) ilyen értelemben is természetesen tud natív cuccokat futtatni az Android, de hangsúlyozom, hogy most nem is erről beszélünk.
A többihez meg: iOS-en pedig cserébe nem is fogsz tudni egy csomó fajta programba futni, mert maga a rendszer inkompetens hozzá. Ez nyilván egyéni preferencia, aminek te valószínüleg pont a másik oldalán állsz, de én nagyságrendekkel többet szenvedtem iOS-en a folyamatos korlátok miatt, mint Android-on a nyíltság miatt, aminek szinte csak előnyeit tapasztalom nap mint nap. Egy okos operációs rendszertől elvárom a minden program egyenlő elvet, a fentebb már taglalt okok miatt. Ennyi, ezen tényleg nincs mit ragozni.
-
qpwoeiruty
tag
Widget egy darab nincs, (rengeteg program van viszont aminek mellesleg van widget-je is, ami mellesleg baromi jól tud jönni), task manager 1 van, a beépített, ami egyébként a leghasznosabb programok egyike. És nem, nem teszek fel szemeteket a telefonomra csak azért, hogy sok programom legyen. Szóval úgy tűnik, megint egy alaptalan feltételezésre építetted a hozzászólásod nagy részét, amit mivel megcáfoltam, erről most mást nem is mondanék.
A sirivel kapcsolatban olyan dolgokról beszélsz, amik gyakorlatilag még nincsenek, plusz teljesen idealizáltak, ahogyan a gyakorlatban biztosan nem fognak működni. De ha eltekintek ettől az egésztől, és attól is, hogy maga az ötlet mennyire le lett másolva máshonnan (nézd meg azt a fél éves Samsung reklámot, egy az egyben lekoppintotta az Apple), és azt is mondanánk, hogy ez tényleg egy újszerű és nagyszerű dolog, még akkor is elmész egy apró jelentéktelen tény mellett (ami miatt egyébként kifejezetten jó példát hoztál fel arra amit magyarázok): az iOS-el ellentétben, ahol kizárólag OS frissítéssel lehet egy ilyet integrálni a rendszerbe, Androidon semmi akadálya nem lenne egy sima, Market-ről letölthető programmal megvalósítani, bármelyik Android telefonon, pontosan az előbb taglalt "minden program egyenlő" elv miatt. Persze az Apple nyilván nagyon sok millió dollárt költ arra, hogy ilyesmi ne jelenjen meg a Market-en, de hogy semmilyen elvi akadálya nem lenne, iOS-en pedig ehhez OS frissítés kell (és állítólag még így is csak 4S-en lesz elérhető, még 4-en sem! LOL!). Ez a lényege annak amit magyarázok. Hogy maga az OS mennyire okos, mennyi a lehetőség benne. És emiatt nem is tekintek az iOS-re igazi okostelefon alternatívaként. Ennyi. Felesleges ezt tovább ragozni.Remusz911: +1
-
Everman
addikt
válasz
qpwoeiruty #476 üzenetére
"Egyébként az okostelefon fogalma annyit jelent kb, hogy a telefonon natív módon futtathatók programok, ami elég tág fogalom."
Akkor a droid nem is az?
A Dalvik virtual machine megoldás miatt kissé sérül a natív mód
"minden utólag feltett program nagyon erős korlátok közé van szorítva, és a rendszer igazi bővítésére nincs semmilyen lehetőség, csak arra lehet hagyatkozni, hogy majd előbb-utóbb beépítik egy OS frissítésbe, amit akarsz."
Cserébe nem is fogsz kedves SMS küldözgetős trójaiba futni, nem fog beragadni egy rosszul megírt alkalmazás és meríti le a készülékedet, de nem is nagyon képes egy alkalmazás kiakasztani a rendszert, hisz nem is fér hozzá. Mivel ezek a készülékek elsődlegesen mégiscsak telefonálásra valók, így ez teljesen rendjén is van.
Nem kívánom neked, hogy vészhelyzetben kelljen szembesülnöd az Android kevéssé megbízható voltával.
A nagy nyíltságba belefagyó, lemerülő készüléken adott esetben az életed múlhat, vajon akkor is örülnél neki???Tudod nekem nem attól okos egy készülék, hogy barkácsolhatom a rendszerét, aztán barkácsolhatom az egészet újra, mert valami elcsesződött, hanem attól, hogy el tudom végezni a munkám vele és minden számomra szükséges alkalmazást megtalálok rá, mégpedig kiemelkedő színvonalon. Ha neked a készüléked nem eszköz, hanem hobbi, akkor mond azt és tiszteletben tartom, de az emberek zöme mint már írtam nem hobbit akar vásárolni, hanem egy eszközt, ami működik.
-
cLeanLess
tag
válasz
Remus389 #475 üzenetére
Attól hogy valaki nem hajlandó elfogadni azt hogy valaki alaptalanul hülyeségeket írkál, nem lesz almaboy. Gratulálok neked is a széles látókörödhöz.
#472:Ha ennek a jelentőségét képtelen vagy felfogni, mert ennyire eltakarja a tisztánlátásod a zöld kukásdroid búrája, akkor tényleg nincs miről vitáznunk..
epic!#476:Ez az ami a te elvárásod, és nem a valóság. és ez az ami egy irányelv, és az androidnál sem fog teljesülni 100%ban. Az igaz, hogy ilyen téren az iOS, nem annyira ''szabad'' de az átlaguserek igényeinek 100, a geekek igényeinek nagy százalékát lefedi az amit így tud. cserébe sokkal stabilabb és ugyanazt hozza, minden helyzetben.
Akkor mondd azt hogy nem olyan mint a droid, de ne azt hogy nem okostelefon.mert ez vicces. -
qpwoeiruty
tag
válasz
cLeanLess #468 üzenetére
A hozzászólásod második felével többnyire egyetértek és elfogadom. Amit írtam, az első felére vonatkozott, ahol egy olyan definícióját linkelted az okostelefonoknak, amiből sugárzik a fogalmatlanság a szöveg megalkotójának a részéről.
Egyébként az okostelefon fogalma annyit jelent kb, hogy a telefonon natív módon futtathatók programok, ami elég tág fogalom. Én elvárom egy igazi okos OS-től a fent említett "minden program egyenlő" elvet, mert tudom, hogy ettől lesznek egy rendszeren ténylegesen korlátlan lehetőségek, és így lesz hosszútávon is aklalmas egy OS szinte bármilyen feladatra. Ezért írtam, hogy én az iOS-t nem is tartom igazi okostelefon rendszernek, mert ez az, ami ott soha nem lesz meg, minden utólag feltett program nagyon erős korlátok közé van szorítva, és a rendszer igazi bővítésére nincs semmilyen lehetőség, csak arra lehet hagyatkozni, hogy majd előbb-utóbb beépítik egy OS frissítésbe, amit akarsz.
Itt egy rövid leírás arról amiről beszélek egyenesen az Open Hanset Alliance odaláról:
All applications are created equal
Android does not differentiate between the phone’s core applications and third-party applications. They can all be built to have equal access to a phone’s capabilities providing users with a broad spectrum of applications and services. With devices built on the Android Platform, users are able to fully tailor the phone to their interests. They can swap out the phone's homescreen, the style of the dialer, or any of the applications. They can even instruct their phones to use their favorite photo viewing application to handle the viewing of all photos.Ez az, amit az iOS soha nem fog tudni, és amiatt soha nem fogom ezt a rendszert használni elsődleges okostelefonnak.
-
Remus389
veterán
jól van jól lecikizitek alaptalanul, aki nem lép be a szektátokba
igen még pár +1 jön az almaboyoktól, hajrá, együtt csak legyűritek szegényt
neki is van egy véleménye, volt iphone-ja nem tetszett neki(amit megértek), a ti szemetekben áruló, ezért most jól lestrompfóljátok, ahelyett hogy tisztelnétek a véleményét
ti is ugyanezt csináljátok sokkal durvábban csak a másik irányba, ő csak egyfajta ellenpólust akar, ami csepp a tengerben, látom ezt nem toleráljátok
-
cLeanLess
tag
válasz
qpwoeiruty #470 üzenetére
Valóban te értelmesen próbálsz beszélgetni, elnézést kérek az itt megjelent összes fórumozó nevében hogy nem érnek fel a te tökéletes gondolatmenetedhez!
Vedd már észre hogy marhára semmit nem jelent az hogy neked 150programod van, és volt iphone-od is. hurrá. senkit nem érdekel. elvakultan írogatsz valótlan, fejedből kipattant dolgokat, aztán mikor valaki rákérdez egyből ő a hülye.
Az meg hogy nem vagy olyan kommunikációs szinten hogy normálisan vitatkozni tudj, akkor nem kellene, próbálsz értelmesen ''beszélgetni'' csak nem tudsz. Valóban jobb lesz ha hagyjuk.
-
Everman
addikt
válasz
"Hát még ez apukám! Gyakorlatilag ennyit mondtál most"
Már más is rávilágított, hogy igen rossz irányba haladsz ezzel a gondolattal...
"Mutasd már meg légyszíves, hogy hol kérdezett rá bárki."
Fél tucat kérdőjel neked mit jelent?
"Messzebb nem is lehetnél szinte az igazságtól (mint általában) ugyanus több, mint 150 programom van a telefonomon."
A mennyiség nem jelent minőséget. Ebből mennyi a gagyisztikus widget, taskmanager és egyéb frenetikus segédprogram és mennyi a valóban hasznos alkalmazás?
Speciel és elég sok témakörben nem találtam droidon megfelelő alkalmazást, még akkor sem, ha az eddig iOS-en használt programnak volt droidos portja. Mert ezek meglepő módon sokkal kevesebb funkcionalitással bírtak és gyakran igencsak instabil megoldások.
Persze naptár widgetből, taskmanagerből, live wallpaperből és hasonló haszontalan kacatokból van több tízezer a Marketben, de sajna ezek engem pont nem érdekelnek
"Asszem most jutottunk el akkor oda, hogy annyira nem tudsz semmit hozzászólni a témához, hogy már meg sem próbálsz értelmesen beszélgetni. "
Tekintve, hogy te 0 ismerettel szólsz hozzá, ezen nem is csodálkozom.
Legalább elolvasnád, hogy mi az a Siri, vagy megnéznél pár videót róla, akkor nem hasonlítanád a Samsung hangvezérléséhez, amihez hasonló már évek óta a legtöbb készülékben elérhető.Tudod nem mindegy, hogy adsz egy parancsot, hogy hívja fel a készüléked a barátnődet, hisz ezt még egy filléres Nokia is megteszi, vagy egy olyan kérdést, hogy holnap kell-e esernyőt vinnem, ha Pestre utazom, vagy mennyi liszt kell az éppen készítendő süteménybe, megért a készülék és pontos választ is tud rá adni.
Az egyik esetben egy előre eltárolt parancskészlet alapján végrehajt egy utasítást (erre eddig is képes volt az iOS), a másik esetben valós szóbeli párbeszéd jön létre ember és gép között. Az, hogy emellett lehetőség van szóbeli irányításra és szövegek diktálására, az csak hab a tortán.Ha ennek a jelentőségét képtelen vagy felfogni, mert ennyire eltakarja a tisztánlátásod a zöld kukásdroid búrája, akkor tényleg nincs miről vitáznunk.
-
llaszlo
veterán
válasz
Miért te tudod , hogy mit beszélsz? Akkora hülyeségeket írkálsz, hogy az már fáj. Az ismereteid meg eléggé hiányosak.
A voice talk továbbra is egy kezdetleges vacak a Siri-hez képest. Bár kétlem, hogy ezt felfogod valaha is mert annyira elvakult vagy. Bár a korábbi regedtől már megszokhattuk. Na meg más apple fórumra is mész trollkodni csak azért regisztrálsz. Elég perverz örömeid vannak. -
qpwoeiruty
tag
"Jah, blablabla... Ez valóban komoly érv."
Hát még ez apukám! Gyakorlatilag ennyit mondtál most: "Hülye vagyok ahhoz amit mondtál úgyhogy biztos hülyeség volt"
"és ha rákérdeznek, akkor leszólod a kérdezőt."
Mutasd már meg légyszíves, hogy hol kérdezett rá bárki.
"Elég kevés dologra használod a készülékedet ezek szerint."
Wow, honnan sikerült ezt a messzemenő következtetést levonni? Messzebb nem is lehetnél szinte az igazságtól (mint általában) ugyanus több, mint 150 programom van a telefonomon.
#456: Asszem most jutottunk el akkor oda, hogy annyira nem tudsz semmit hozzászólni a témához, hogy már meg sem próbálsz értelmesen beszélgetni. Akkor hagyjuk is ezt az egészet
-
cLeanLess
tag
válasz
qpwoeiruty #467 üzenetére
Na ja, mert ez is egy korrektül megfogalmazott válasz volt. Érv-ellenérv szerkezettel, konkrétumokkal,indoklással. Ne nevettesd már ki magad.
-
-
cLeanLess
tag
Na jah, így könnyű ''alázni'' az iphone-t. Konkrétan van 3készülék ami megszorongatja, ebből adódóan a többi droid használó meg lengeti a zászlót hogy ez jobb rendszer.
haha.
sokkal. Nem hiszem egyébként hogy a prémium árszegmensben egy sör ára olyan döntő lehetne bármiről is...Ha meg igen, akkor szerintem a blade topikban több keresnivalója van az ilyen hozzászólásokkal. -
Everman
addikt
válasz
qpwoeiruty #436 üzenetére
"3-4 év óta, kezdetektől van. Epic fail."
Az az epic fail, hogy úgy válaszolsz, hogy fingod sincs, hogy miről van szó
-
Everman
addikt
válasz
qpwoeiruty #422 üzenetére
"A sok kérdőjel helyett máskor kicsit utánanézhetnél a dolognak és akkor talán nem állna fent annak a gyanúja, hogy totál inkompetens emberrek vitatkozok"
Jah, blablabla... Ez valóban komoly érv. Mondasz valami blődséget, amit senki nem ért rajtad kívül és ha rákérdeznek, akkor leszólod a kérdezőt.
Jó taktika, csak kissé nevetséges
"Androidra pedig gyakorlatilag már minden kijött, ami anno iOS-en tetszett"
Elég kevés dologra használod a készülékedet ezek szerint. Még hogy smartphone hahaha..
-
cLeanLess
tag
Azt hiszem elkezdett iszonyatosan nevetségessé válni ez a beszélgetés/vita.
Az ilyen érveken, meg smartphone definiciókon meg napokig tudnék sírni vagy nevetni.
[link] bugyuta, de például.
láttok valahol olyat hogy minden program egyenlő elv?aki ilyen meggondolatlan hülyeséget leír, az onnantól kezdve hiteltelen akármit mond. Az egy fejlesztési irányelv, köze nincs ahhoz a valósághoz, amit te gondolsz, hogy úgy van.
Az android vs. ios vitában ugyanazokat a csontokat veszitek elő, és rágjátok meg újra.
Fel lehetne fogni, hogy minden felhasználó más és más, van akinek erre van szüksége, van akinek arra. Sosem fogod tudni 100%os pontossággal megítélni azt hogy melyik rendszer jobb, mert mindenkinek más kell. Az más kérdés, hogy nagyjából összehasonlítható, de nem értem miért kell habzó szájjal nekiesni a másiknak hogy EZ JOBB. neked,talán.Például nekem az fontos hogy kompromisszumok nélkül tudjak használni, egy eszméletlenül igényes,szép és hétköznapokban különösebb geek buzergálás nélkül használható készüléket, prémium anyag és összeszerelési minőséggel.Az itunes meg megszokást igényel, de évek óta azt használok amúgy is. Nem vagyok apple fan, de jó és egyszerű dolgokat csinálnak. Nem aggaszt a flash és a bt fájlküldés hiánya sem, mivel marhára nem használom. Cserébe viszont nem tudnám elviselni hogy pl belátok a sim-kártyáig, egy 100ezer forint feletti készülékben. botrány.
de ez meg most az én véleményem, amit így ebben a formában le is írok, és innentől kezdve nem érdekel hogy te hogy minősíted, ellenben engem a másiké is érdekel, nem csak a sajátom. Az android egy nagyon nagyon jó rendszer, már a jelenlegi formájában is, és ezután még jobb lesz. Csak nekem pont nem kell, mert a másikat szebbnek és jobbnak gondolom. és pont. látod? vélemény mindennemű szidalmazás és értelmetlen, elfogult összehasonlítás nélkül...
-
lowzor
veterán
A Marketen az összes app olcsóbb, mint az Appstore-ba és több az ingyenes is. A reklámok nem zavarnak, 200ft-ból vezsek inkább egy doboz sört
De mondjuk nem csodálom, hogy az appeket is drágábban adják a lehúzós üzletpolitikájukat elnézve. -
Xero
nagyúr
válasz
qpwoeiruty #374 üzenetére
Leírtam.
-
Remus389
veterán
és mégis nézz körül egy olyan oldalon amely játék app-okat tartalmaz, androidost(linket csak privátba, mert warezoldal, de dögivel vannak ehhez hasonló játékok)
Androidra is dögivel vannak hasonló játékok, Dunát lehet velük rekeszteni, miért előny az ha iphone-on 50%-al több van, az életbe nincs annyi időd hogy akárcsak a legjobbakat végigvidd, az már más kérdés hogy ha már van egy 23 colos ips Dell-em akkor meg 5850 videokareszom... akkor már csak geekségből tolok egy két játékot mobilon, de ehhez a 9mm-hez megjött a kedvem, meg talán a Settlers HD poén
Amúgy ez is előbb jelent meg szifonon kit érdekel, én most hallottam róla és van androidra
-
Remus389
veterán
wow ilyen ívelt lesz? az igen
TheChos3nOne igaz nem írtad le a tökéletes szót, de úgy állítottad be hogy az az etalon
Színeket nem kell kalibrálni iPhone-on elég jól be vannak lőve gyárilag, nem úgy mint a drágalátos mega túlszaturált SAMOLED
tudod a szokásos Apple fényesítés és ellenfél sározás, egyből erre tudok gondolni, már Evermannal kevertelek
-
ducsidu
senior tag
Szerintem az iOs-ban a legirigylendőbb az az App Store...Bár az Android Market is elég nagy...
TheChos3nOne (#428) : Google-be: *játék neve* apk és kész
Amúgy hagyjuk ezt a témát,hogy melyik a jobb,a Droid,vagy az iOs-szerintem mindenki el tugyja dönteni magának,hogy neki mi kell...
Inkább várjuk együtt az ICS-t,meg a Nexus Prime-ot ( amúgy ezt a cikket érdemes lenne megnézni) és akkor majd egymásnak eresztik a kettő telót
-
llaszlo
veterán
válasz
qpwoeiruty #436 üzenetére
Csak kérdés, hogy az mennyire használható és jó minőségű a valóságban. Mert nagyon szép a reklám, de az mindig hazudik. A keynote-on meg élőben is jól működött a Siri.
Szerk: Ahogy nézem a Samu megoldása jóval korlátozottabb és kezdetlegesebb a Sirihez képest. Kb köszönő viszonyban sincs vele. Már megint a minőségbeli különbség a SW-nél.
Pont ahogy a többinél is. Igen van benne az a funkció csak bugos nem használható igazán meg szar stb stb stb. Inkább ne legyen meg egy funkció mint hogy normálisan használhatatlan legyen. A Voice talk arra a pár dologra használható, de a Siri messze túlmutat azon.
Szóval ilyen app még mindig nincs androidra.Remusz azt a baromságot meg honnan veszed, hogy csak amcsi akcentussal működik?? Már megint ilyen kurva okosat mondtál, de még életedben nem láttad a cuccot. LOL
-
-
törölt tag
nem univerzális és kissé kezdetleges formában van Androidon is, Voice Search, de a Siri ahogy látom mindenes. elég flash, csak tudna magyarul is.
pont ahogy a klipben is mutatták, headsettel van értelme a dolognak, mert ha kézben van a telefon, akkor már nyomkodni is tudod.
(#432) Remusz911: a monitorok zöme is túlszaturált (még az IPS-es csodák), kalibrálás után ált. fakóbbak, mint előtte. azért, mert színhelyesre lövik be. mondjuk ez telefonnál annyira nem számít, de azért extrémen kiugró, avagy fakó se legyen. a legtöbb telefonnál az arany közép út meg van.
-
Remus389
veterán
ez legalább nem pofáz vissza
most komolyan, egy géppel beszélgessek? ott még nem akarok tartani
egyébként se fog ez elterjedni szerintem, egyrészt ferde szemekkel néznek rád, másrészt amerikai akcentusú angolt fogad egyelőre el, harmadrészt tudtommal 3G kapcsolat kell tehát azt zabálja(mert szervergép válaszol nem a telefon procija)
ettől én nem esek hanyatt kell a fenének
Cyberpunk: de nem az a jó ha mi magunk beállíthatjuk a színeit pontosan? neten kell túrkálni és létezik többféle profil, nem az a jó ha van erre is lehetőség? miért kell elfogadni amit egy multicég ránkerőltet színeket, mi van ha én azt mondom, élénkebbet szeretnék!
ez ilyen finomság, igényesség
vagy hogy voodooban vannak extra hangbeállítások, olyat beállítok neked hogy azt hiszed koncerten vagy, nem értek hozzá, csak nyomkodom és kijön valami jó
Apple-ösök meg elfogadják hogy az a jó ami kijön, mi van ha valaki tuc-tuc zenét szeret, mi van ha rockot mi van ha klasszikust, lehet más-más stílusra más hangszínek még jobbak lennének, dehát ott ilyen sincs
vagy a kamera, ott is lehetne jobb képet lőni bizonyos esetben, de mivel nincs semmilyen beállítás, olyan lesz mint amilyen, pedig lehetne jobb, de ők ezt elfogadják, mert Jobs az átlagamaerikainak szánta az iphonet, aki úgy felejti a beállítást vagy nemtudom
-
llaszlo
veterán
Majd ha androidra lesz ilyen app akkor gyertek vissza. [link]
-
Remus389
veterán
ja tényleg néha lefagy(ez romfüggő)
lehet ezért nincs még olyan droid ami nem kivehető akkus, bár meg lehetne oldani valami megszakítószerűséggel is
Elárulom kb kétévente amikor lecseréli a telefonját azért nem éppen, pl ha rommolok én gyakran kiveszem ezeket nehogy leformatálja vagy valami, meghát lehet ez gyerekes, de néha unalomból lekapom mi van alatta
meghát ha lehet kapni más színű hátlapot és azt 2 másodperc alatt letudod cserélni reggel, mert olyan kedved van az azért jó
cserébe recseg ez a típus, típushiba, az sgs2-t korrigálták
a 3gs-nek meg elreped a töltőrésze, az i4-nek elmehet a térereje ha rosszul fogod, típushiba, vagy azt kimagyarázod, az nem számít?
Galardo: valóban szegényes, sokkal inkább ismét Android sározásról és Apple fényesítésről van szó
TheChos3nOne: tipikus ami az iphone-on van azok a "tökéletes" színek(nem is vártam mást), miért? mert alulszaturáltak és fakók vagy mert Jobs mondta? ez mindenkinek tetszik? biztos vagy benne?
-
qpwoeiruty
tag
Az azért elég LOL hogy pont te jössz olyan érvvel hogy sokan azért nem vesznek iPhone-t mert nincs rá pénzük közben bevallottan lopod rá a programokat... Egyébként az iPhone kijelzője ugyanolyan messze áll a valóságtól, mint az SGS-é, nem olyan rég volt erről pont itt szó, lásd: [link]
-
válasz
#19617792 #421 üzenetére
"játék nem csak Androidon van ám. na jó, erre legkönnyebb warezolni."
Ezt azt tagadnám. iOS után komolyan kín szenvedés volt 1-2 appot levadászni Androidra. iOS-re meg bármi kell fél perc alatt megvan.
Remusz911: Színeket nem kell kalibrálni iPhone-on elég jól be vannak lőve gyárilag, nem úgy mint a drágalátos mega túlszaturált SAMOLED-ek, amin a fehér szín is kék. Azt nem csodálom, hogy kalibrálnod kell...
qpwoeiruty: mert te biztos megveszel mindent. Hagyjuk már... Olcsóbb appokat megveszek simán, de egy 40€-s appot majd max akkor ha Remusz911 fizeti az ő "tarcsijából".
-
Remus389
veterán
Amiben jobb a Desire az a kijelző meg azért tedd csak szépen egymás mellé azt az slcd-t az samoled mellé, tuti hogy visszaszívod
az a SLCD úgy ahogy van ócskaság szerintem, TN panel gondolom
igaz van amoledes desire is
a desireba az nem tetszik hogy állítólag nem olyan jó a hangminősége és nincsen benne combos grafikus chip
ha nagyritkán játszanék geekségből a telómon akkor szanaszét szaggat, meghát sokat hallgatok zenét a telómon ez fontos nekem
a kamerája se valami nagy durranás úgy rémlik
de fehérbe iszonyat kívánatos
Earl007: lehet színeket kalibrálni szifonon vagy nem? hangot? nem kell spéci tudás, a mobilaréna topikban úgyis mindent elmagyaráznak
azért recseg, mert levehető a hátlapja ami azért előny, könnyen cserélhető a SIM a memóriakártya az akksi, valamit valamiért, de hagyjuk mert ezt már megbeszéltük
annyira nem vészes egyébként, nem kell elefántot csinálni, neked nem tetszik nekem igen, ennyi
-
-
llaszlo
veterán
válasz
Remus389 #412 üzenetére
A Desire sem olyan nagy szám sajnos. Már amikor megjelent is már akkor is gyengébb volt, mint a 3GS. Sajnos max főzött rommal lehet belőle normális telefont csinálni. És ráadásul a gyártó is szarik a telefonra és nincs hozzá SW frissítés.
Amiben jobb a Desire az a kijelző meg, hogy van benne "vaku". Viszont sebességben és használhatóságban kb egál. A minősége nekem tetszik. Bár a hangszórói egy rakás trágyát nem érnek.És még pont te beszélsz az elfogultságról?? Totál elvakult androidfan vagy. Szóval te inkább ne mondd senkire, hogy elvakult.
-
Remus389
veterán
válasz
#19617792 #421 üzenetére
különben is, nekem nagyon tetszik formára
igaz iphone3gs koppintás, de pont azt változtatták meg amit kell(sötétebb krómkeret, nem olyan kínaias), ugye nagyobb kijelző
hát hogy recseg, recseg igen, na és? ennyi finomság mellet elnézhető
nekem ez a tökéletes phone az sgs1, méret miatt is, ananlóg rádió miatt is, nézegettem más telókat is, de nem, talán egy fehér desire, vagy se arc, de azok unalmasabbak(nincsen annyi rom, nincsen voodoo)
pl olyat mikor tudsz megcsinálni egy szifonnnal ha nem tetszenek a színei bekalibrálod magadnak? vagy bekalibrálod az audio outputot úgy hogy minnél jobban illjen a fülesedhez?
vagy wp7-en pláne nincs ilyesmi
abban igazad van, aki nem ért hozzá az vegyen wp7-et vagy szifont, pont(esetleg jobbféle megbízhatóbb androidot, amik szoftverben jobbak, htc, sony ericcson)
az sgs kinőtte magát, meg a zte bléd ilyen főzőcskézős geek telóvá amivel mindig csak a gond van
, de most ez a cm7 überzsír
ezt is belehet állítani mint hátrányt, de akár előnynek is, mert sokaknak ez amolyan szórakozás, emberfüggő
-
qpwoeiruty
tag
A sok kérdőjel helyett máskor kicsit utánanézhetnél a dolognak és akkor talán nem állna fent annak a gyanúja, hogy totál inkompetens emberrek vitatkozok, mint ahogy most fent áll. Androidra pedig gyakorlatilag már minden kijött, ami anno iOS-en tetszett (kezdve a Cut the Rope-al, Jet Car Stunts-al, Plants vs Zombies-ig bezérólag minden), így gyakorlatilag ténylegesen elmondhatom, hogy az égvilágon semmi nem hiányzik iOS-ről, és az egyik legjobb döntésemnek tartom amikor megszabadultam az iPhone-omtól.
-
törölt tag
válasz
Remus389 #417 üzenetére
"akkor le kéne mondanom az én ízlésemnek és méretben jobban bejövő Samoled kijelzőről"
van, akinek 4" az ideál, van, akinek 3.5"...
"hogy miért nem? mert tegnap raktam fel a Cyanogenmodot a telóra, iszonyat gyors lett és nagyon vagány felületet kaptam, azért nem, de ha megunom miui pl"
és ha én gyárilag szeretnék iszonyat gyorsat, és/vagy szépet? én meg kezdem unni a ROM-olgatást, úgy gondolom, telefon, hardver értem legyen, ne én érte...
játék nem csak Androidon van ám.
na jó, erre legkönnyebb warezolni.
(#415) TheChos3nOne: nemcsak iPhonera nem lenne most pénzem, de WP7-re se.
-
törölt tag
válasz
qpwoeiruty #414 üzenetére
smartphone szerintem azt jelenti: alkalmazások hadseregével bővíthető a tudása. ez adott...
- okostelefon számomra kell, mert csak néhány a sok közül: útközben emailek intézése, ritkán navigálás, plusz előbb-utóbb fejleszteni is szeretnék rá... (tuti lefejelnék valami oszlopot közben)
- reklám? azmiaz?TV-t nem nézek lassan évek-óta, utcán lévő sokszor bugyuta reklámokon röhögök. neten meg alap, hogy blokkolok minden reklámot. nekem a tartalom kell.
David75: már kipróbáltam, kezd alakulni... de butácska...
-
Everman
addikt
válasz
qpwoeiruty #414 üzenetére
"Akinek smartphone kellett, az nem is igazán lehet elégedett egy iPhone-al, mert az nem is igazán smartphone, ugyanis ott nem érvényesül a "minden program egyenlő" elv"
???????????
"És ezzel remélem megválaszoltam a "mitől nem smartphone egy iPhone?" kérdést is."
Max zöldségeket beszéltél
Egy smartphone a rá fellelhető, minél sokrétűbb, jól használható alkalmazások révén lesz igazán smart, amíg ezen a téren a droid jelentős hátrányban van, addig számomra inkább ez a kevésbé okos készülék.
-
Remus389
veterán
ilyet csak az almások gondolnak, elárulom van most annyi pénzem tarcsiba hogy függetlenül 4S-t megvegyem amint kijön, sőt még maradna is, de nem, mert egyszerűen sajnálom rá
akkor menjünk lejjebb, eladom az sgsemet mondjuk 55-ért, tudnék 90-ért ilyen külföldről behozott i4-est is venni(vagy kicsit többért magyart), az csupán 35 ezer Ft ráfizetés, de nem mert nem tetszik és sajnálom rá
3GS-re pedig már tényleg alig kéne rátolni pár ezrest, de NEM KELL!
gondolom csak vicceltél mert akkor O.K.
hogy miért nem? mert tegnap raktam fel a Cyanogenmodot a telóra, iszonyat gyors lett és nagyon vagány felületet kaptam, azért nem, de ha megunom miui pl
akkor le kéne mondanom az én ízlésemnek és méretben jobban bejövő Samoled kijelzőről
játék? mindjárt felpakolom a 9mm-t a dead space-t és a settlers HD-t le vagyok tudva hónapokig
mi a fenének iphone?
-
-
qpwoeiruty
tag
válasz
#19617792 #407 üzenetére
Akinek smartphone kellett, az nem is igazán lehet elégedett egy iPhone-al, mert az nem is igazán smartphone, ugyanis ott nem érvényesül a "minden program egyenlő" elv, innentől kezdve az egész OS folyamatos frissítések nélkül halálra van ítélve. És ezzel remélem megválaszoltam a "mitől nem smartphone egy iPhone?" kérdést is.
"miért keresek valami olyat, hogy out-of-the-box úgy működik (iOS, de inkább WP7, a Metro UI mocskosul bejön), ahogy a nagykönyvben meg van írva?"
2 lehetőséget tudok elképzelni:
-semmi szükséged nincs neked sem okostelefonra ellenben hirtelen baromira meggazdagodtal és egy rakat pénzt ki akarsz dobni egy butatelefonra hogy villoghass vele
-túl sok Apple/Micro$oft reklámot néztél mostanában -
törölt tag
jaja, kicsit átrágtam a dolgokat, aztán néztem: te, ez az iPhone egész jó cucc, vannak egy-két aprósága, de szokható lenne. az iTunes-szal nem bírnék megbarátkozni, így emiatt nem igazán lesz iPhone-om (illetve a másik, hogy használtan is kicsit sok nekem, újan meg horror előfizuk vannak).
az Apple néhány dolgát továbbra sem kedvelem (néha túlhypeolnak új featureket, amiket nem kéne, emlékszem, copy-paste megjelenéskor azt kicsit túllihegték), a pereskedéseit sem teljesen méltányolom... egy jó kis WP7-es telefon lenne nekem az álom. Mac, meg OSX cucc meg továbbra sem kéne, én Windowson szocializálódtam.
(#412) Remusz911: van, amiben jó az Android, pl. a mass storage, az esetenként jól jöhet. BT-t se ma, se sok éve nem használtam semmire, így nekem pl. mindegy is mit tud. azon kívül meg az Android szanaszét testreszabható, launcherek, esetleg témák, stb. ez szép és jó, mindenkinek lehet egyéni telefonja, csak egy bökkenő van ezzel: ehhez érteni kell kicsit hozzá, hányszor láttam/tapasztaltam már, hogy Androidos telefonokat gyári állapotában használnak, és hírből sem hallottak a moddolhatóságról.
Samsungot meg köszönöm nem, Samsungból maximum porszívót... pont minap volt nálam egy SGS egy kis szoft update-re (2.1-ről kellett frissítenem) és komoly, drága telefon és rossz volt nézni a műanyagot rajta. én ha kiadnék egy telefonért 100k-t, először is legyen minőségi anyagból a burkolata (fém előnyben), a hardver milyensége "sokadlagos" mert már minden komolyabb okostelefon bőven többre képes, mint nekem kéne.
-
Remus389
veterán
válasz
#19617792 #407 üzenetére
a bléd azért egy alsó-középkategóriás droid(persze jó ár/értékben), ha sgs/desire és attól komolyabb lenne neked, akkor hitelesebb lennél
olyan tipikus elfogult véleményed van, ha valamiben jobb az Android azt nem elismered, hanem hangyává zsugorítod, sőt meg sem említed, ha meg valamiben rosszabb abból rögtön elefántot csinálsz
olyan vagy mint egyes politikai újságok, azok is részrehajlók, de hát itt hallgatva az almásokat, ugyanazt tolják mint a lefizetett újságírók
legyél objektív, nem tetszik, oké, de ezt a sározást nehezen veszi be erkölcsös lelkem
-
lowzor
veterán
"Láttál már élőben i4-et? A hátlapja az az üveglap, amit látsz, no az nem papírvékony"
Igen, az rohadt vékony. Szedd le és nézd meg.
"Használd 1-2 hónapig újraindítás nélkül, valóban élmény lesz a használata "
Nem halok bele, ha hetente 20mp-t rászánok az újraindításra. Amúgy van rajta fast boot funkció és azzal kb 2mp alatt bebootol, uh visszanyerem azt az időt.
"Igen, és 1 mm-es hézagok a fémház és a gumi elemek között, tényleg dizájnos, hogy összerakott állapotban látható, hogy van benne SIM kártya"
Nekem tetszik így, nem látom a sim kártyát...De legalább nem kell tű, hogy kitudjam szedni a simet.
"Alap kérdés: miért kéne érteni a telefonokhoz, hogy használd?"
Azért, hogy kényelmesen használjam. Ez az iPhone-ra nálam nem volt igaz.
Nem bújtam fórumokat, mert a 2.3-as gyári DHD rom tökéletes nekem.
Az üzemidő vita meg már lejárt lemez. Megmondtam, hogy fillérekért nagyobrra növelem az üzemidejét, mint az iPhone-é és még lesz egy tartalék akksim is.
-
-
Everman
addikt
válasz
qpwoeiruty #406 üzenetére
Hát fél év droid használat után én ezt nem egészen így gondolom, de ez legyen a te véleményed
-
törölt tag
válasz
qpwoeiruty #406 üzenetére
márpedig pl. nem kicsi ismerősi körömben elég sokan vannak, akiknek smartphone kellett és lám iPhone lett, és meglepő módon elégedettek.
mitől nem smartphone egy iPhone? attól, hogy nem ROMolható/hackelhető, mint egy droid? mass storage módot is egyre ritkábban használják, mert kb. mindenhol van net így cloud megoldások előnyben. Flash? az PC-n is raklap fos...
BT? fülesen kívül jóazvalamire?
akkor mond meg nekem, hogy miért akarok megszabadulni az Androidtól (Blade) és miért keresek valami olyat, hogy out-of-the-box úgy működik (iOS, de inkább WP7, a Metro UI mocskosul bejön), ahogy a nagykönyvben meg van írva?
-
Everman
addikt
válasz
Remus389 #375 üzenetére
"miert olyan rossz az a copy paste androidban?"
- Mert nem működik mindenhol
- Mert ostobán működik a kijelölés (próbálj görgetni egy nagyobb szövegrészben, hogy abban kijelölj egy blokkot)
- Mert csak sima szöveget tud másolni, míg iOS-en bármit (szöveg, formázott szöveg, HTML blokk, kép, videó) -
Everman
addikt
válasz
qpwoeiruty #362 üzenetére
"Jó kérdés, nekem per pill egy sem jut eszembe, ha fordítva teszed fel a kérdést, akkor viszont tudnék mondani egy rakást."
- Copy-paste
- Notify bar
- Hangvezérlés
- Szoftverminőség
- Megbízhatóság
- Rendelkezésre állási idő
- Optimalizáltság/hardverkihasználásstb.
Nem kell sokat gondolkodni
"de ez csak egy a millió agyatlan korlátozásának az iOS-ből ami teljesen használhatatlanná teszi a komoly felhasználók számára."
Az iOS hazájában a jogosulatlan zeneletöltést és másolgatást dollármilliókban mérhető összeggel büntetik. Szerinted valós probléma ez arra?
Mellesleg bármilyen iTunes-al lehet szinkronizálni, ha authorizálod azt, de külsős alkalmazás alá USB-n, vagy Wifin is tudsz áttölteni zenét. Persze gondolom, ezt te is tudod, csak egyszerűbb emlegetni az ilyen félinformációkat, hisz aki nem ismeri a rendszert, az még el is hiszi.
-
libaháj
csendes tag
válasz
qpwoeiruty #394 üzenetére
Valóban az iTunes kicsit zakkant rendszer, én is ráfutottam erre az itt a zene, hol a zene effektre. Rögtön letöltöttem néhány appot, és gond nélkül másolok bármit wifin vagy bt-n keresztül, nem használom az iTunes-t. Ehhez nem kell JB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EAFC 25
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest