- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
qpwoeiruty
tag
Az azért elég LOL hogy pont te jössz olyan érvvel hogy sokan azért nem vesznek iPhone-t mert nincs rá pénzük közben bevallottan lopod rá a programokat... Egyébként az iPhone kijelzője ugyanolyan messze áll a valóságtól, mint az SGS-é, nem olyan rég volt erről pont itt szó, lásd: [link]
-
Remus389
veterán
ilyet csak az almások gondolnak, elárulom van most annyi pénzem tarcsiba hogy függetlenül 4S-t megvegyem amint kijön, sőt még maradna is, de nem, mert egyszerűen sajnálom rá
akkor menjünk lejjebb, eladom az sgsemet mondjuk 55-ért, tudnék 90-ért ilyen külföldről behozott i4-est is venni(vagy kicsit többért magyart), az csupán 35 ezer Ft ráfizetés, de nem mert nem tetszik és sajnálom rá
3GS-re pedig már tényleg alig kéne rátolni pár ezrest, de NEM KELL!
gondolom csak vicceltél mert akkor O.K.
hogy miért nem? mert tegnap raktam fel a Cyanogenmodot a telóra, iszonyat gyors lett és nagyon vagány felületet kaptam, azért nem, de ha megunom miui pl
akkor le kéne mondanom az én ízlésemnek és méretben jobban bejövő Samoled kijelzőről
játék? mindjárt felpakolom a 9mm-t a dead space-t és a settlers HD-t le vagyok tudva hónapokig
mi a fenének iphone?
-
törölt tag
jaja, kicsit átrágtam a dolgokat, aztán néztem: te, ez az iPhone egész jó cucc, vannak egy-két aprósága, de szokható lenne. az iTunes-szal nem bírnék megbarátkozni, így emiatt nem igazán lesz iPhone-om (illetve a másik, hogy használtan is kicsit sok nekem, újan meg horror előfizuk vannak).
az Apple néhány dolgát továbbra sem kedvelem (néha túlhypeolnak új featureket, amiket nem kéne, emlékszem, copy-paste megjelenéskor azt kicsit túllihegték), a pereskedéseit sem teljesen méltányolom... egy jó kis WP7-es telefon lenne nekem az álom. Mac, meg OSX cucc meg továbbra sem kéne, én Windowson szocializálódtam.
(#412) Remusz911: van, amiben jó az Android, pl. a mass storage, az esetenként jól jöhet. BT-t se ma, se sok éve nem használtam semmire, így nekem pl. mindegy is mit tud. azon kívül meg az Android szanaszét testreszabható, launcherek, esetleg témák, stb. ez szép és jó, mindenkinek lehet egyéni telefonja, csak egy bökkenő van ezzel: ehhez érteni kell kicsit hozzá, hányszor láttam/tapasztaltam már, hogy Androidos telefonokat gyári állapotában használnak, és hírből sem hallottak a moddolhatóságról.
Samsungot meg köszönöm nem, Samsungból maximum porszívót... pont minap volt nálam egy SGS egy kis szoft update-re (2.1-ről kellett frissítenem) és komoly, drága telefon és rossz volt nézni a műanyagot rajta. én ha kiadnék egy telefonért 100k-t, először is legyen minőségi anyagból a burkolata (fém előnyben), a hardver milyensége "sokadlagos" mert már minden komolyabb okostelefon bőven többre képes, mint nekem kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest