- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V2 - origami
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
válasz
qpwoeiruty #320 üzenetére
Pár kép, szám nem fog meggyőzni.
Én a saját szememnek hiszek, havernak van SGS 2 a tulajdonába, és köszönő viszonyban sincs az SGS 2 kijelzője a valósággal, míg az i4-é igen.Sajnos a saját tapasztalatomat nem tudod befolyásolni.
De mint mondtam, nem mindenkinek egyforma, ha leveszed azt a bizonyos szemüveget, akkor te is látod.
Amúgy volt már a kezedbe i4, vagy csak ez az írás elég neked? Én élek azzal, hogy hiszem, ha látom.Innentől tied a pálya, befejeztem, sajnos te már menthetetlen vagy.
-
GALARDO
addikt
válasz
qpwoeiruty #311 üzenetére
Az iPhone 4 színei pedig semmivel nem állnak közelebb a valósághoz, mint az SGS színei, az egyik kb ugyanannyira túlszaturált (SGS), mint a másik alulszaturált (iPhone 4).
Aha, persze.
Az iOS-től pedig hányingerem van ha csak rá kell gondolnom.
Ugyan ezen a véleményen vagyok, csak nekem az androidtól, főleg amióta van itthon egy.Ennél még a win 6.5 is jobb volt.
-
GALARDO
addikt
válasz
qpwoeiruty #306 üzenetére
Az a "szar" egészen máig jobb volt, mint az Apple több, mint kétszer drágább, legjobb telefonja
Már akinek jobb volt, de erről vitatkozhatnák napestig, neked az, nekem ez a jobb.
Mivel teljesen más a kettő.
-
GALARDO
addikt
Semmi gond, ha bemutatnak egy 3D-s holografikus kijelzőjű, 8 magos CPU-jú, 16 GB RAM-os hardverszörnyet, akkor is köpködni fognak a kukadroid hívők /mé nincs flash és BT filetransfer/.
Jogos, de lassan már semmit sem tudnak felmutatni, ezek a nagy Apple ha***k.
Áráról meg annyit, hogy ez egy prémium kategóriás cucc, nem egy vacak.
-
GALARDO
addikt
Várom már a holnapot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- E-roller topik
- Le Mans Ultimate
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest