- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cLeanLess
tag
válasz
Remus389 #475 üzenetére
Attól hogy valaki nem hajlandó elfogadni azt hogy valaki alaptalanul hülyeségeket írkál, nem lesz almaboy. Gratulálok neked is a széles látókörödhöz.
#472:Ha ennek a jelentőségét képtelen vagy felfogni, mert ennyire eltakarja a tisztánlátásod a zöld kukásdroid búrája, akkor tényleg nincs miről vitáznunk..
epic!#476:Ez az ami a te elvárásod, és nem a valóság. és ez az ami egy irányelv, és az androidnál sem fog teljesülni 100%ban. Az igaz, hogy ilyen téren az iOS, nem annyira ''szabad'' de az átlaguserek igényeinek 100, a geekek igényeinek nagy százalékát lefedi az amit így tud. cserébe sokkal stabilabb és ugyanazt hozza, minden helyzetben.
Akkor mondd azt hogy nem olyan mint a droid, de ne azt hogy nem okostelefon.mert ez vicces. -
cLeanLess
tag
válasz
qpwoeiruty #470 üzenetére
Valóban te értelmesen próbálsz beszélgetni, elnézést kérek az itt megjelent összes fórumozó nevében hogy nem érnek fel a te tökéletes gondolatmenetedhez!
Vedd már észre hogy marhára semmit nem jelent az hogy neked 150programod van, és volt iphone-od is. hurrá. senkit nem érdekel. elvakultan írogatsz valótlan, fejedből kipattant dolgokat, aztán mikor valaki rákérdez egyből ő a hülye.
Az meg hogy nem vagy olyan kommunikációs szinten hogy normálisan vitatkozni tudj, akkor nem kellene, próbálsz értelmesen ''beszélgetni'' csak nem tudsz. Valóban jobb lesz ha hagyjuk.
-
cLeanLess
tag
válasz
qpwoeiruty #467 üzenetére
Na ja, mert ez is egy korrektül megfogalmazott válasz volt. Érv-ellenérv szerkezettel, konkrétumokkal,indoklással. Ne nevettesd már ki magad.
-
cLeanLess
tag
Na jah, így könnyű ''alázni'' az iphone-t. Konkrétan van 3készülék ami megszorongatja, ebből adódóan a többi droid használó meg lengeti a zászlót hogy ez jobb rendszer.
haha.
sokkal. Nem hiszem egyébként hogy a prémium árszegmensben egy sör ára olyan döntő lehetne bármiről is...Ha meg igen, akkor szerintem a blade topikban több keresnivalója van az ilyen hozzászólásokkal. -
cLeanLess
tag
Azt hiszem elkezdett iszonyatosan nevetségessé válni ez a beszélgetés/vita.
Az ilyen érveken, meg smartphone definiciókon meg napokig tudnék sírni vagy nevetni.
[link] bugyuta, de például.
láttok valahol olyat hogy minden program egyenlő elv?aki ilyen meggondolatlan hülyeséget leír, az onnantól kezdve hiteltelen akármit mond. Az egy fejlesztési irányelv, köze nincs ahhoz a valósághoz, amit te gondolsz, hogy úgy van.
Az android vs. ios vitában ugyanazokat a csontokat veszitek elő, és rágjátok meg újra.
Fel lehetne fogni, hogy minden felhasználó más és más, van akinek erre van szüksége, van akinek arra. Sosem fogod tudni 100%os pontossággal megítélni azt hogy melyik rendszer jobb, mert mindenkinek más kell. Az más kérdés, hogy nagyjából összehasonlítható, de nem értem miért kell habzó szájjal nekiesni a másiknak hogy EZ JOBB. neked,talán.Például nekem az fontos hogy kompromisszumok nélkül tudjak használni, egy eszméletlenül igényes,szép és hétköznapokban különösebb geek buzergálás nélkül használható készüléket, prémium anyag és összeszerelési minőséggel.Az itunes meg megszokást igényel, de évek óta azt használok amúgy is. Nem vagyok apple fan, de jó és egyszerű dolgokat csinálnak. Nem aggaszt a flash és a bt fájlküldés hiánya sem, mivel marhára nem használom. Cserébe viszont nem tudnám elviselni hogy pl belátok a sim-kártyáig, egy 100ezer forint feletti készülékben. botrány.
de ez meg most az én véleményem, amit így ebben a formában le is írok, és innentől kezdve nem érdekel hogy te hogy minősíted, ellenben engem a másiké is érdekel, nem csak a sajátom. Az android egy nagyon nagyon jó rendszer, már a jelenlegi formájában is, és ezután még jobb lesz. Csak nekem pont nem kell, mert a másikat szebbnek és jobbnak gondolom. és pont. látod? vélemény mindennemű szidalmazás és értelmetlen, elfogult összehasonlítás nélkül...
-
cLeanLess
tag
Oké oké. Mikor kell akksit cserélni egy ilyen készülékben? lehetséges hogy előfordul de a userek felfoghatatlanul kis százalékában.hibás döntés megítélni egy készüléket a javítási költségei alapján.
Ha leejtem 95% hogy betörik az üveg????Ez hivatalos statisztika? nevettesd már ki magad...
jogos hogy a ráncfelvarrás nagyrésze parasztvakítás egyébként, szerintem is jót tett volna még pár módosítás, de ezt nem az én és nem a te dolgod megítélni. a piac majd dönt.
Te elvakultan isteníted az androidot, oké, tégy úgy. ha neked az kényelmes, úgyis azt veszed meg, azt is fogod használni. De az nevetséges hogy úgy próbálod beállítani az iphone-t mint egy használhatatlan státusszimbólum. Felhasználói élményben, és minőségérzetben sokkal-sokkal többet nyújt mint az android. például. de ez is meg a többi is ízlés dolga amit nem feltétlenül lehet objektívan összehasonlítani.Neked erre van szükséged nekem arra, egy különbség van, hogy én nem vagyok elfogult és belátom a másik rendszer előnyeit is.
-
cLeanLess
tag
Két észrevételem van. 2-3évvel ezelőtt az volt a kifogás hogy a 3,5'' nagy, ha jól emlékszem. Most meg ez kicsi, hát igen, erre tart a fejlődés, bár mondjuk remélem ez a dolog megáll emberi méretekben,mert pl nekem a 3,5'' pont jó. használtam 4'' felettit is egy darabig és vannak helyzetek amikor tényleg káprázatos mennyit számít, de összességben szerintem ez kényelmesebb a hétköznapokban. És akármennyire prémium, a piac mindig a szélesebb réteg felé fog mutatni.
Valaki aki jól ismeri a szolgáltatókínálatot, van ötlete,sejtése bármilye, hogy hogy fog startolni itthon a készülék ára? Függetlenül nagyjábül megvan hogy marhasok, de engem konkrétan a rabságos előfizuk alakulása érdekel, itthon az teszi ki úgyis a nagyobb részt szerintem.
Nálam egyébként ez lesz a választás, vehetnék fullos droidot is, ennyi pénzért bőven, de nem adja vissza azt az érzést semmilyen tekintetben sem. És a nyers specifikációval meg a táblázatos összehasonlításokkal, akár a hasamra is üthetnék.
-
cLeanLess
tag
Bluetooth fájlátvitel nincs, ezen felesleges rágódni a kezdetektől nincs és pont, ha fontosnak tartanák belerakták volna már rég.
Ez a fél éve tudják meg elég nagy szó.Hiába vannak meg ezek a funkciók, meg komolyabb hardver droidnál, ha egyszerűen 1,nem tudja kihasználni 2,a rendszer gyorsaságán érződik ugyan, de még így sem hiba nélküli-ezáltal nem nyújt olyan sima felhasználói élményt. Túlzás lenne azt állítani hogy az ios tökéletes de azért maradjunk annyiban hogy melegen érződik az hogy ezt a rendszert az apple, x éve fejleszti és csiszolgatja míg az android sok cég közös fejlesztésének eredménye, mely ennek megfelelően dinamikusabban fejlődik de akkor is sokkal fiatalabb és kevésbé kiforrottabb.
Az ár meg megint más kérdés. Az SGS2 ára honnan is indult? ja és az meg megint egy hogy samsung,amit megveszel és majdnem egyből a felét éri...Értékvesztés mindennél van új vásárlása esetén ,nem hiszem hogy ezt magyarázni kéne, de egy ilyen dinamikusan fejlődő ágban is tízezreket elkérnek 3-4-5 éves iphonokért. ez talán jelenthet valamit.
Persze mindenki vegyen azt ami neki tetszik, csak nem értem miért akarja mindenki megfejteni a világot meg elkötelezni magát vmi mellett és azt foggal körömmel védeni. még ha részvényes lennél öcsém akkor megértem, de így mint a lánc legalján lévő szegény magyar user, nem hiszem hogy el kéne dönteni egy ios-droid csatát.A vélemény persze a tiéd, én is képviselek egyet, de nem úgy nyilvánítom ki hogy minősítek egy másik terméket a piacon.
-
cLeanLess
tag
válasz
Remus389 #195 üzenetére
Ha az Apple eddigi piaci stratégiáját nézzük, egyértelműnek tűnik hogy nem lesz 5, csak tavasszal. csak ugye a stratégiát, főként a piac határozza meg, és azért szerintem a brutál vasak a folyamatosan fejlődő androiddal közelebb vannak az iphone-hoz mint eddig bármikor. Szerintem reális a két készülék bemutatása, én speciel ennek örülnék a legjobban. aztán percek kérdése.
-
cLeanLess
tag
Jól van, azért Tim is ért a céggel kapcsolatos ''mítoszteremtéshez'', ha valamit marha jól csinálnak az a saját magukról kialakított kép formálása. egyébként úgy kezdte: hogy innováció lesz. ha eladják a 4S-t innovatívnak egy új procival meg pár apró módosítással tökön szúrom magam....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest