- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
Én szívtam már be 3GS-el egy csomószor. Pl haverom gépéről kellett volna valami sürgősen rá, de nem volt nálam a kábele és csak micro usb-je volt otthon, meg netje se volt, ezért itunes-t se tudtunk volna telepíteni, úgyhogy úgy jártam. Meg volt pár olyan eset is, hogy sürgősen kellett hely, mert a kamerával akartam videózni, de ugye csak szinronizálással lehet törölni...Plussz a flash hiánya is megszivatott párszor böngészéskor, mert szeretek online filmeket nézni és kliens nélküli youtube-ot használni. Arról meg ne is beszéljünk, hogy hány képet/ zenét nem tudtam átküldeni...Meg pár idegtépő pillanatot okozott az is, mikor az itunes-ban 600 számot kellett egymás után kipipálni.
Úgyhogy 2 hónap után kb aztmondtam, hogy kössz, én ebből nem kérek...
Az Android számomra kényelmesebb és kellemesebb. -
qpwoeiruty
tag
Azt a maximum 20 percet módosítsuk inkább olyan 12 hónapra, amíg birtokoltam iPhone-t és akkor nem leszel olyan iszonyatosan messze az igazságtól, mint most... Az elég egyszerűnek hangzik ahogy leírod, ehhez képest amikor én egy másik gépre kötöttem az iPhone-omat, anélkül, hogy lehetőségem lett volna egyáltalán bármiféle manuális zenekezelést bepipálni, kérdés nélkül elkezdte letörölni az összes cuccomat a telefonról, és ahogy körülnéztem, nem éppen én vagyok az egyetlen aki így járt
Persze, ha valakinek a flash hiányzik, arra is ott a jailbreak. Meg régen ugyanez a multitaskingra, stb. Lehet szarra is várat építeni ha kellően mélyen belenyúlsz a rendszerbe és módosítod azt, de én nyilvánvalóan a módosítatlan rendszerről beszéltem. -
qpwoeiruty
tag
Gondolom az sem merült fel, hogy egy zeneszámot felmásolj a telefonodra egy másik gépről, mint amivel szinkronizálni szoktad?? Az is milyen ellszállt geek ötlet már, ugye? LOL. Annyira bírom amikor az almafanok olyasmit akarnak megmagyarázni amikről maguk is biztosan tudjék hogy hülyeség, csak túl nagy fanok ahhoz, hogy ezt beismerjék.
-
lowzor
veterán
Miért iphone OS másolat?
nem látok köztük hasonlóságot...max a Samu Touchwiz menüjében
az ios-be vannak widget-ek?
vertikálisan lehet görgetni a menüt?
van normális főképernyő?
Nagyon sok dologban különböznekAmúgy ez a copy-paste egy huszadlagos dolog. A flash, bt share hiánya, az agyonkorlátozás például sokkal nagyobb gond az IOS-nél.
-
qpwoeiruty
tag
Akkor most kerj meg ugyanerre egy ios 1.0-t futtato felhasznalot is. Jaa, hogy arra meg programokat se lehetett installalni? Hat hiaba, mindenre ok sem tudnak gondolni!
(Egyebkent 2.2-n is ugyanugy meg lehetett csinalni ebben biztos vagyok, nehany honapja meg azt hasznaltam. Es szerintem 2.1-ben is meg lehetett.)
-
-
Remus389
veterán
most csak ennyi kicsit lenyomva tartod, ket pocok, kijelolod, felengeded: utana felajanlja select utana copy
a pastenel pedig nyomva tartod es paste
el lehet viselni, regebben rosszabb volt emlekeim szerint
most jon az ice cream sandwich remelem sokmindent fejlesztenek, finomitanak, hozzaadnak
lesz gpu gyorsitas is elvileg
majd meglatjuk, de szerintem nagy durranas lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Formula-1
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest