- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
CalibRasta
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy tegnap vettem egy P9 lite dual független mobil az Euronics-tól, ami szépen működik is meg minden, egy kellemetlenség kivételével. Az a helyzet hogy vmikor este vettem észre hogy az asztali töltőjének egy felső Mhz tartományban zúg a töltője, ami az én még jó fülemnek kicsit zavaró. A kérdés hogy lehetséges e hogy ilyen az alap működése, s hogy másnál is tapasztalt vki ilyet? Amit tudni kell, hogy csak töltési fokozatban zúg, tehát ha éppen nem tölt de áram alatt van, akkor teljes a csönd. Nem melegszik, nincs kontakt hiba így ránézésre, teszi a dolgát. Kicsit tanácstalan vagyok mert azért ilyen hibával nem küldhetem vissza a telót (vagy csak a töltőt) hogy zúg?! És mivel igen nehézkesen közel 1 hónap alatt többszöri hibák után érkezett meg a teló így nem szívesen küldeném vissza. Illetve kérdés ezek a okostelók mennyire érzékenyek normál szabványos telefontöltőkre, magyarán használhatok hozzá más hasonló (pl Samsung) töltőt? Esetleg ötlet-tanács?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest