- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepyi
aktív tag
válasz
batai15 #1377 üzenetére
Hogy hülyeség vagy nem azt eldönti az utókor. Tény ha a belső sd van kijelölve akkor látja a kártyát, de nem telepít rá csak másolni tudsz oda. Ha az sd a telepítési hely akkor nem látja a belső tárhelyet de minden az sd re települ. Nota bene az sd a belső tárbely. Nálam mondom és nekem ez így tökéletes. Ugyanis nálam egy FR nem gond minden mondom minden a kártyán van.[link]
-
jézusom
addikt
válasz
batai15 #1347 üzenetére
Megoldódott!
Szerintem mehetne 1.hsz-be nyugodtan. Van ilyen ilyen opció, ami át volt állítva.
Beállítások/speciális beállítások/memória és tárhely/tárolóhely beállításai/alapértelmezett hely
Itt csak az a szopás, hogy nem tudom mire vonatkozik, mert mondjuk a widgetes appokat jó lenne belsőre telepíteni, meg ahol fontos a gyorsaság, meg amúgy is azért van pár giga belsőn, ki kellene használni...
De mindegy most így működik, előző kábeles problémámnál átálítottam pár dolgot
-
szami777
addikt
válasz
batai15 #1338 üzenetére
2 fele is. Az egyik google playben a vcmi ahol a regi verziót tolhatod. A masik pedig a tavaly ubisoft altal kiadott heroes3hd. Az elso a huaweiemen nem mukodott, lehet en benaztam valamit, eleg bonya a telepites, a masodik pedig google playen nem jelenik meg , mert nem tablet a p9lite, de máshonnan megvan es az prímán megy.
-
jézusom
addikt
válasz
batai15 #1327 üzenetére
Ez a blitzwolf kajakra 2 oldalas?
Az én tempered glassom elég kicsi lett, mindkét oldalt legalább 5mm-el vékonyabb, vigyázni kell.
Kérdés: miért lehet az, hogy nem menti el a fotókat a gép? Tök jó fotókat csináltam, meg akartam nézni és nem találtam, egyszerűen enm mentette el!
Új kártyát tettem bele, lehet az a baj? (32GB MICROSDHC KINGSTON U3 90R/80W)
Amúgy én FTP szervert használok telón, elég egyszerű
-
OldMike
őstag
válasz
batai15 #1301 üzenetére
Szia!
Megtettem amit írtál, de így is az eredeti hely maradt változatlanul. Minden helymeghatározás be van kapcsolva, a frissítést egy órára állítottam. A legutóbb frissítve felirat tartalma (x perc) változik, azonban más nem.
Lehetséges hogy mivel nincs benne SIM kártya, és nem kap cellainformációt, ezért nem változik? -
bubus66
nagyúr
válasz
batai15 #1303 üzenetére
Igen az enyém miért mit gondoltál? Tessék feltettem neked a mega.co-ra
-
bubus66
nagyúr
-
szami777
addikt
válasz
batai15 #1282 üzenetére
Köszi, megvan. poweramppal működik, így az legalább nem záródik be.
Nekem igazából arra kellene, hogy több double tap appot leszedtem (nova launcher nem jött be) és mind működik jól, de alkalmazásváltó-> kukára kattintás után nem működik a dupla kopp egyiknél se, mert gondolom bezáródtak.
De sajna még az alkalmazásváltóba se jelennek meg, hogy úgy huzigáljam, ahogy a powerampot.
Marad az, hogy nem tisztítgatom a mobilt állandóan. -
Sonja
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
batai15 #1076 üzenetére
Dehogy nem a mentorom irt is róla egy leírást porterocka EMUI téma szerkesztése
Ha kell van fent az oldalamon nagyon sok, meg kb 6 Gb méretben téma
-
jézusom
addikt
Jah én is hallottam hogy ismerösömnek a valakije már használta. NFC-s fizetés? Azt meg hogy? Egyetlen, amit tudok az plusz pénzbe kerül, és külön regisztrácio. Amúgy meg semmi leírás róla. Pedig kézenfekvő lenne telefonba költöztetni a bankkártyát, de rohadtul nem ilyen egyszerű.
-
siege5
aktív tag
Egyébként is max pár száz forint, de aki tudja hol vágja otthon is méretre szabhatja.
Off: egyébként majd másfél hét után tegnap kiírta a rendszer hogy 20-án azaz ma érkezik szállítmány a rendelt telóból, erre ma ismét levették, de nekem még mindig beszállításra vár....hát lassan ott vagyok érdemes másik telót nézni inkább, mert valószínű az újabb adagig megint másfél hét megy el.
batai neked is sokat kellett várnod, (ahogy olvastam ugyanott) mennyi volt összesen a várakozási idő? Beszállítás napján (ha követted persze) vissza is jeleztek, vagy csak másnap mikor szortíroztak? -
Silenzio
addikt
Ember, 4G nélkül a hajadra kenheted a telefonodat, hacsak nem vagy Vodás. T-s vagyok, 4G nélkül még BP-en is pokol az élet. Bemész egy épületbe a Nagykörúton, és rögtön az Edge legalján találod magad, fél-egy perc, míg betöltődik a Mobilarena. Ez nekem akkora negatívum, hogy beleremegett a ház is, mikor olvastam.
-
ORCA58
addikt
A megjelenítés menüben a háttérkép változtatásnál nincs olyan kapcsoló, hogy véletlen szerű váltás? Nem próbáltam, hogy annak van-e hatása a zár képernyőre.
A 3-as EMU témák között van olyan is amiben nincs magazin, ekkor váltáskor megkérdezi maradjon, vagy sem. Ezek 3-as témák. [link] -
törölt tag
Tuti nincs? Szinte csak Magazine témán jön. Eddig minden EMUI -n volt, ez egy P9 -es kép:
Alulról lehet felhúzni. Ha kihagyták az fura és nem jópofa
Alapvetően mindegyik téma menni fog rajta, de 4.0 a legjobb opció, mert a droid fejlődésével egy-egy grafikai elem/fájl átkerülhet máshova, vagy más lesz a neve. Ilyenkor a korábbi témában lehet egy-egy elemet nem változtat meg, marad az EMUI stock grafikája.
-
atike
nagyúr
Használat előtt csináltál "gyári adatok visszaállítását"? Lehet segít....
A Magazin téma a képcserélős, bármelyik másikat ha beállítod akkor fix lesz. És az adott témánál kellene lenni beállításoknak ahol mindenféle dolgot lehet állítani - betűtípus, feloldás, háttér miegymás... Legalábbis nekem a Mate7-en így van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest