- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
Richee11 #1284 üzenetére
válaszolok mindkettőtöknek
A 2. vesztes :
Barátaidnak , ez egy jó telefon.
Megelégedve használom.
Richee111. Alapjáraton a 2GB Ramból mennyi áll rendelkezésre? bekapcsolás után 850-900 kb.
2. Mennyire gyors a Huawei felülete, illetve mennyi olyan alkalmazás van rajta, melyek tulajdonképpen semmire sem jók?
Alapvetően gyors, bár néha apró meg meg röccenések voltak(jellemzően play telepítés közbe, vagy hirtelen játék után kilépve. Második részre térve, vannak emui, google appok, meg pár apróbb törölhető3. Mekkora hátrányt jelent a Gorilla Glass hiánya? eddig az összes telefonomon volt, és félek, hogy a hiányában könnyebben sérül a telefon. eleve fólia van rajta gyárilag, utána pedig ha meg kopik érdemes lecserélni így nem para, meg a gg amúgy sem karcolhatatlan , hanem nagyon is könnyen lehet karcolni.
4. Mit lehet tudni a rendszer frissességéről? Azt látom, hogy 6-os android fut rajta, de várható, hogy érkezik a N? Friss telefon, biztosan lesz rá NSanyi
róbáld meg védett alkalmazásnak meg tenni.
De amúgy tök fölös tisztítgani a ramot, a rendszer magának kezeli. -
dionaea
őstag
válasz
Richee11 #966 üzenetére
Ugyan ebben a cipőben vagyok én is. Még nem döntöttem de eddig a P9lite a befutó. olvasottak alapján. BÁr 4 ismerősömnek van Huawei készüléke Honor 7, 5x P8, P8 lite mindegyik telenoros, és 3 nak vannak a hívással problémaja. Pl netezés közben nem elérhetőek. vagy akár simán tétlen a telefon, és nem kapcsolható. Ez egy picit eltántorít
-
jegenye77
addikt
válasz
Richee11 #970 üzenetére
Párat tudtam törölni párat meg tiltani.
Nekem 3Gb os verzió van. 1,1-1,4 között szokott szabad lenni.
KB 10-15 alkalmazás mindig fut a háttérben. Facse, messenger, viber, fordító program, üzenet, tárcsázó, kamera, kép néző, kép szerkesztő, sygic, poweramp, chrome, Gmail, 3g watchdog.
Chrome ba 8 lap megnyitva. Mikor megnyotom akkor van, hogy újra tölt de kb fél pillanat alatt és így nem is érdekel. De lehet egy frissítéssel ez is változik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest