-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richee11
senior tag
válasz
A 2. Vesztes #1283 üzenetére
Sziasztok!
Gondolkozok egy ilyen telefonon, viszont mielőtt megvásárolnám lenne pár kérdésem.
1. Alapjáraton a 2GB Ramból mennyi áll rendelkezésre?
2. Mennyire gyors a Huawei felülete, illetve mennyi olyan alkalmazás van rajta, melyek tulajdonképpen semmire sem jók?
3. Mekkora hátrányt jelent a Gorilla Glass hiánya? eddig az összes telefonomon volt, és félek, hogy a hiányában könnyebben sérül a telefon.
4. Mit lehet tudni a rendszer frissességéről? Azt látom, hogy 6-os android fut rajta, de várható, hogy érkezik a N?Egyelőre ezek jutottak eszembe, válaszotokat előra is köszönöm.
-
Richee11
senior tag
Nekem alternatívaként még felvetődött az iPhone 5S, csak a képernyőméretével nem vagyok kibékülve. Szemezgetek még a One Plus 2-vel is.
Jó lenne mondjuk, ha a Honor 7 kicsivel olcsóbb lenne, mert az a telefon nekem bejön, szóval lehet még várok, amíg valamelyik üzlet olcsóbban árulja.
Mivel van egy árlimit, sajnos kompromisszumokat kell kötnünk, és elfogadni azt, hogy márpedig ebben a kategóriában tökéletes telefont nem fogunk kapni -
-
Richee11
senior tag
Kedves felhasználók!
Lassan 3 éve használom a Sony Xperia SP telefonom, így idejét látom a cserének. Sajnos, vagy nem sajnos, mindig a középkategóriás telefonok közül választom ki a következő készülékem. Jelenleg szemezek a P9 Lite-tal, de mielőtt komolyabban elkezdem olvasgatni a telefon jellemzőit érdekelne a felhasználók véleménye.
Nem vagyok az a hardcore user, aki rootolgatja a telefonokat, meg telepakolja alkalmazásokkal.
Többnyire a Social média (FB, Istagram), pár játék, dokumentum kezelő és egyéb ilyen-olyan alkalmazások vannak a telefonomon.
Az érdekelne, hogy átlag használat meltett Ti mennyire vagytok megelégedve a gyorsasággal, a kamerával, a multitaskkal és az üzemidővel?!Előre is köszönöm a segítéget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest