Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Kedves Fórum tagok!
Magánéleti dolgok miatt, előreláthatólag másfél hónapig nem leszek itt.
Ha valaki téglát csinál, írja ide nyugodtan, mert látni fogom és segítek.
Viszont egyéb dolgokkal nem foglalkozom.
Köszönöm a megértést!
-
Tybor99
tag
Hátha van itt valaki aki már mókolta a kamera appot. Cunaja rom lelkes használoja vagyok szeretnék ff be is pro módot használni. Valaki tudna segíteni ennek elérésében?
-
brainticket
aktív tag
válasz
Trialbiker
üzenetére
factory reset? vagy ha van benne memóriakártya próbáld meg anélkül.
-
Trialbiker
tag
Sziasztok nagyon lassan megnyíló kamera appra van megoldás? Vagy ez nálam egyedi probléma.
-
PAtr0n
addikt
válasz
simonjoe
üzenetére
Nem akarok vészmadárkodni, de 7.0-s Droidon a digitizer meg fog hülyülni az utángyártott kijelzőtől: [link]
Plusz a színei fakóbbak, erős nyomásra érzékeny az üveg (ami jobban is karcolódik). Én most innen rendeltem be 2db kijelzőt, innen eddig csak gyárit küldtek másból is: parts4repair
-
migabi24
nagyúr
válasz
vzoli1987
üzenetére
Én is szeretnék már megválni a P9-től mert még életembe nem maradt meg 1 évnél tovább egy telefon se nálam, töbször melléraktam a mostani menő telefonoknak, de egyszerűen nem látom értelmét a cserének, semmibe se jobbak a mostaniak, a legjobb az volt mikor a médiába nyomkodtam a P20 pro-t és jött a huaweis fiú rábeszélni milyen jó is a P20 pro, aztán melléraktam a P9-et összehasonlítottuk pár dologba és nekem adott igazat a végén még ő is😂
-
vzoli1987
aktív tag
Szeretnék megválni a P9-től, de érdemes váltanom P20-ra ? A 64GB verzióra, mennyire mókolható stb... Android 9 érkezhet-e rá, árban most ezt kalkuláltam be
-
-
Hosssszu
őstag
válasz
nolan42
üzenetére
Azt nem tudom hogy mennyire normális, de nálam is csinálja.
Ikonok nekem jók, viszont a bluetooth nálam is bekapcsol repülő üzemmód után.
Pontosabban nálam néha bekapcsol, néha nem repülő mód után. És nem csak az 504 verziónál, hanem már előtte is csinálta.
Tehát fogalmam sincs hogy miért, de nem egyedi az eset. -
nolan42
tag
EVAL09C432B504 - en vagyok. Ikonokról eltűnt a számláló. Illetve repülőgép mód kilépés után bekapcsol a Bluetooth ez normális?
-
PAtr0n
addikt
válasz
PAtr0n
üzenetére
Problem solved, kértem függetlenítő kódot a T online felületén (nem tudtam, hogy lehet ilyet), elvileg sms-ben megküldik holnap. Gondolom az IMEI-t lecsekkolják, hogy ki van e már fizetve a telefon, de természetesen igen.

juuzer:
Keress meg privátban, ellátlak pár infóval
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Ezt a kérdést már egyszer feltettem, de nem találtam meg visszakeresésnél.
Szóval adogg egy P9 aminek rommá van törve a képernyője. Gondolkodtam, hogy rendelek hozzá egy kijelzőt meg egy házat (az is elgörbült sajnos) és valahogy újjá varázsolom és oda adom valakinek a családban. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy egy ilyen művelet (kijelző- és hátlapcsere) szerintetek mennyire elvégezhető mutatvány otthon?
B kérdésem, ami igazából fontosabb lenne: tudok valahogy ilyen állapotban adatot menteni róla? Nagyon sok fénykép van, amit belső memóriába mentettem, nem SD-re, igazából csak ezeket akarnám leszedni.
A gond az hogy Macem van. Plusz nem tudom, hogy esetleg recovery módban indítva valahogy működésre lehetne e bírni akár a HiSuite-tal, akár máshogy, hogy lementhessem a képeket.
Esetleg valami tippet tudnátok nekem adni?
Előre is köszi!

-
PAtr0n
addikt
Gyors segítséget kérnék:
T-s telefon, vételkor független volt, most nem tom már hanyadik romolgatás után bezárt. Jelenleg C150B183-on vagyok, nem is megyek feljebb eladásra lesz.
Hogyan lehetne ez most legálisan újra független? Nincs kedvem a T-be szaladgálni. -
2007ath
aktív tag
1 éves múlt a telefonom, és eddig soha, semmilyen műszaki probléma nem volt vele. Most viszont tanácsot kérnék.
Ma reggel még hibátlanul működött az ujjlenyomat olvasó. Délelőtt viszont már, minden előzmény nélkül, nem volt hajlandó feloldani. A PIN-es feloldás után beléptem a Beállítások > Ujjlenyomat ... menüpontban, hogy töröljem a korábbi ujjlenyomatokat és azokat újra felvegyem. A telefon a törlést nem engedte, hanem lefagyott úgy, hogy csak ki- és bekapcsolással tudtam a telefont újra használni.
Az ujjlenyomat olvasó továbbra sem működik és ráadásul a Beállítások menüből el is tűnt az Ujjlenyomat ... menüpont és minden azzal kapcsolatos opció.
A telefonom gyári független L19C432B386. Csak a gyári szoftverek vannak rajta, plusz néhány nagyon ismert program, mint pl. VIBER. Az elmúlt hónapban egyetlen programot sem frissítettem. A telefont semmilyen külső mechanikai behatás nem érte, ami sérülést okozhatott volna rajta.
Tanácstalan vagyok. Van valakinek ötlete, hogy a szervizen kívül mit próbáljak meg?
-
2007ath
aktív tag
válasz
shifty85
üzenetére
Még az enyémen is B386 van. Nem volt lelkierőm - meg igazából igényem sem -, hogy garanciavesztést kockáztatva elvégezzem a beavatkozást.
A módszer lényege, hogy a Firmware Finder nevű szoftverrel rátesznek a telefonra egy B386-nál későbbi szoftvert, és onnantól már újra jönnek a frissítések.(Egy ideig.)
[Itt ] van egy leírás a használatáról.
Itt a fórumban pl. a #21890 hozzászólástól kezdve van egy beszélgetés ezzel kapcsolatban.
-
shifty85
tag
válasz
2007ath
üzenetére
Szia!
Hát ez remek, pontosan ahogy írod... A buherálás mit jelent?!
Azért nem vagyok analfabalfax, meg tudom csinálni, csak kell egy pontos leírás, hogy tudom véghezvinni!
Azt hittem, hogy van egy egyszerűbb út is... 
Érdekes nekem a Honor 8-asommal nincsenek ilyen problémák...
-
ajalberto
csendes tag
Azok akik áttértek OREO-ra és "gyári" kínai verzión maradtak, elérhetővé vált az 535-ös verziójú frissítés, de még senki ne frissítsen rá!
-
törölt tag
Másnál is van hogy a telefon pár másodpercre megáll,majd behozza lemaradását,illetve ha videót veszel fel FHD 30FPS akkor olyan mintha fáziskésésben lenne a kamera? (Nem tudom jobban elmagyarázni)
-
shifty85
tag
válasz
sebijani1982
üzenetére
Szia!
Köszi a választ, nekem annyiban más, hogy MM-ban vásároltam anno, ott volt a legjobb áron, így mindenképp postapont maradna. MM-ba nem akarok vele menni ha nem muszáj...

-
sebijani1982
senior tag
válasz
shifty85
üzenetére
Nem kekeckedtek, nekem most volt hónap elején. Bevittem a vodához, elmondtam, hogy túl gyorsan merül. Mivel letelt a 2 évem, mindenképp szerettem volna cseréltetni. Kicsit színeztem, hogy hirtelen 50 százalékról leesik 15 %-ra majd utána ki is kapcsol.
Felvették az állapot lapot, majd kb. egy hét alatt megfordult az új akkuval szerelve. -
shifty85
tag
Sziasztok!
Segítségetek kérném, asszony P9-esén B386-on ragadt a frissítés. HiSuite-on keresztül próbáltam frissíteni, de nem ad ki újat, azt írja, az a legfrissebb. Jelenleg EMUI 5.0, Android 7.0. A telefon L19-es, gyárilag független, vodás kártyával van használva. Nem szeretnék rá oreot, csak fel akarom frissíteni. Hogy lehet a legegyszerűbben?! :
Nem vagyok telefonbűvölő... 
Másik kérdés: ha szeretném szervízbe küldeni akksi csere végett, akkor be szokták vizsgálni? Vagy cserélik egy az egyben!?
-
Casillero
tag
Feltettem én is a 8.0 kínai romot. Minden tökéletesen ment, a részletes és pontos leírásnak köszönhetően. Köszi Cunaja! Viszont nincs szoftver frissítés menüm! Ezt hogyan lehet előcsalni?
-
törölt tag
Az első 8.0 Custom Kernel:
[link] -
jegenye77
addikt
Mindig újrainul a teló ha fotózni akarok vele!
Elvileg minden más normálisan működik de ha elindítom a kamerát és lövök egy képet akkor azonnal újrainul a készülék.
Ilyenkor mi lehet a baj vagy a megoldás? -
arminlok
senior tag
Sziasztok,
Egyszer már előfordult velem és akkor misztikusan szűnt meg a probléma. A lényeg az hogy az ujjlenyomatolvasó nem reagál és a beálltásokban sem lehet elérni minden funkciót pl annak kikapcsolását. Volt már valakinek ilyen hibája?
Köszi előre is
B388 -
erikke17
őstag
Sziasztok.
Ma akartam PC-re másolni képeket telefonról. Csatlakoztattam de egyszerűen nem látok semmit ami az SD kártyán lenne DCIM mappát sem. Van egy mappám Saját a neve abban vannak zenéim stb. Full üres az is pedig rajta van ha telefonon nézem minden...
Na ez mitől lehet?

-
Tybor99
tag
Android 8.0 cunaja v10 az ébresztő be lehet állítani valahogy hogy ne hangosodó legyen? Mióta v10 van azóta rendszeresen el alszok egy héten legalább 4x😂😂😂
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Mondjuk marhára gyüjti az újjlenyomatokat.
-
Tybor99
tag
Telo csatlakozik nyílt wifire viszont a rendszer nem értesít és így nem tudok bejelntekzni a nyílt wifire így nincs adatforgalomam szerintetek mi a megoldás?
-
migabi24
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
Bármelyik villanyszerelő boltba😂
-
zsolti72837
addikt
30, 50 cm-es kábelt a héten honnan tudnék beszerezni nem horror áron?

-
Cranium
tag
Sziasztok, kinek melyik üveg fólia vált be? Annyi van aliexpressen, meg ebayen is hogy nem tudok választani. A gyárin van egy makacs szennyeződés amit sehogy se tudok levakarni, és eléggé idegesít.
-
Tybor99
tag
válasz
üzenetére
Sok por annyira nem lehet benne mondjuk Tavaly Februárba lett vásárolva a teló nagyjából mindig zsebbe hordom ezáltal történt is vele egy kisebb baleset úgy több mint fél éve hogy farmerba behuppantam az autóba és elfelejtettem a telefont kivenni a zsebemből így a hangerő gombnál egy kisebb külső elhajlás van 
Majd a későbbiekben megpróbálom a gariztatáson belüli javítást ha az elhajlás miatt meg ugrik a gari meg minden és nem csinálják meg akkor rakatok bele egy új aksit vagy kicserélem magamnak és amíg bírja addig bírja .
Hajlok a Honor 10 felé még idén le akarom váltani de annyira megszerettem a kameráját,a jó kis cunaja romokat amik egyre jobbak ! ! ! Összegezve egy nagyon jó széria a P9 viszont úgyis jönnek az egyre újabb telók és mindig az új fog tetszeni ezért is tartok még a P9 szériánál szerintem tök fölösleges azért telót váltani hogy 150k fölött teljesítsen az új teló antutuba..... egyedül ami nekem számít az a kamera és a gördülékeny akadásmentes használat !
mivel nincs még munkám és tanulok és nem akarok egy rohadt drága fényképezőt venni amit csak hétvégente használ-nék néha a telefon meg mindig ott van a zsebbe !Cunaja a - K settings menübe az energia takarékos beállításaidrol valahol esetleg van egy leírás mi mit lassít?
THX
Le tesztelem mit csinál a telo game közbe -
Cunaja
addikt
-
Tybor99
tag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Ha nem is olvadt de ez a fekete vonal kicsit biztos mivel a telefont a sarkainal fogtam befejeztem éreztem Hogy kicsit meleg ki vettem a tokból és ennél sokkal durvabban nézett ki mert az egész alsó rész ilyen fekete kicsit büdös volt meg tiszta ragacs volt a telefon is
-
törölt tag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Az enyém is szokott melegedni,de ez durva!
-
Ha az L19-es a 432B399-en van(ragadt) onnan már sem a FF sem a normál frissítés nem fogja tovább frissíteni?
Ha jól értem minden más módszer adatvesztéssel járna, ugye? -
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok!A p9 eva-l19 tudja a 4G+,illetve a volte-t?
-
Roppy
tag
Jó reggelt, sziasztok! Este feltettem a Firmware finder-t. Megürültem, hogy van friss firmware (B390). Letöltöttem, de nem a teljeset, viszont mikor a 3 gombos indítással kapcsoltam be a telefont, akkor 2% után azt írta ki, hogy sikertelen a firmware telepítése. Mi lehetett a hiba?
-
Cunaja
addikt
Aki Oreo-n van!
Látja a naptár a Google azonosítót?
Nem Huawei és nem Exchange fiók.
-
SOAD19
addikt
válasz
sirokipatrik
üzenetére
Köszi!
60 fps-re volt állítva a videofelvétel...
Chrome: érdekes, nincs bepipálva, mégis sokszor feldobja.
-
sirokipatrik
aktív tag
-
SOAD19
addikt
válasz
sirokipatrik
üzenetére
Hol lehet állítani a képstabilizálást videó készítésnél, én nem látom sehol a beállításokban.
Más: Chrome böngészőnél, nem lehet valahogy kilőni azt, hogy ne kérdezzen rá annyiszor, hogy jelenítse meg az adott oldalt egyszerű nézetben?
Aksival kapcsolatban... Jelenleg az előző telefonom töltőfejével töltöm a telefont, hogy kíméljem az akksit. Viszont elgondolkodtam, hogy lehet mégis a gyorstöltő fejét kellene használnom, hátha még a gari idő lejárta előtt megadná magát az aksi, és így ingyen kicseréltetném. Nektek mennyi idő után adta meg magát az akksi? Használjam a gyári töltőfejet, majd csereltessem ki még a gari idő alatt, utána majd ráérek vigyázni rá? -
dobdan1
csendes tag
A B505 frissítés valakinek megérkezett már? Enyém telenoros, de még semmi.
-
pulguinha
aktív tag
válasz
sirokipatrik
üzenetére
Köszi a választ. Ezek hasznos infók voltak.
Igazából nehéz volt eldönteni, hogy a szebb képeket+1.5 év gari, vagy a jobb uzemidot valasszam

Végül az az igazság, hogy magam se gondoltam de nagyon megtetszett a Note5, hiába tepsi nekem. Remélem nem sokkal lesz gyengébb a kamera, de legalább reményeim szerint nem kell majd lesni az akku szintet. Meg 30k, nem 45k, most ez is számított.
-
Cunaja
addikt
válasz
üzenetére
Ez nem publikus, annyi a lényege, hogy a rom összetevőivel kapcsolatos.
Ezt már a Mate 8-nál is eljátszották, azóta nem írtam oda.
Itt a következőnél a fórumtól is búcsút veszek.
Használjátok a romot és ne a háttér dolgokkal foglalkozzatok.
Amíg a Huawei-t nem érdekli semmi, addig mást se érdekelje, hogy mi van a levesben.
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz
pulguinha
üzenetére
Én is körülbelül így használtam a P9-et, és a napot kibirta. Az állóképek minősége tök jó, a videó 1080p 30fps-ben, stabilizálást kikapcsolva elmegy a minőség, stabit bekapcsolva rossz. 1080p 60fps nagyon gyenge. 4k meg nincs sajnos.
Én is inkább ezt venném. Szép, jó a kamera, gyors. Hardveres szempontból kicsit korosabb, mint a Note 5, de igazából ennyi az előnye (az üzemidőt leszamitva) . Azt vedd, amelyik tetszik. Amire még 1-2 év ne adj isten 3 év után is azt mondod hogy ,,ez de jó telefon".Szerk: a fényerőt gyárilag nem lehet lejjebb vinni, de van rá alkalmazás play-en.
-
Cunaja
addikt
Figyelem!
Kaptam egy privát üzenetet és a reakcióm rá, hogy nem lesz több Cunaja rom, és minden fajta támogatást megszüntetek.
Velem ne szórakozzon senki és ne haragudjatok ez miatt rám.
Ha valakinek esetleg próblémája van, természetesen segítek, de rom nem lesz több közzé téve.
Akit láttam, hogy eddig is használta a Cunaja romokat, az természetesen privátban megkapja majd, de itt nyilvánosan nem lesz elérhető.
Az illető nevét nem írom le, aki jót akart az üzenetben, csak éppen az ellenkezőjét érte el.Tybor99: Nem volt még időm vele foglalkozni.
-
Tybor99
tag
Cunaja a kamerába nem lehet a monokromon belül pro módot feloldani mint a v9 be volt?
-
pulguinha
aktív tag
válasz
sirokipatrik
üzenetére
Manuálisan nem lehet lehúzni a fényét kissebbre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nolan42: Teljesen normális, ez egy plusz szolgáltatás, még akkor is, ha nem volt előtte bekapcsolva.
Asszem a garancia végett nem mókolok vele... Ahogy látom, neked is épp kapóra fog jönni
Mintha az ördögöt festetted volna...
Remélem sikerül megcsináltatnod?! 

Azért nem vagyok analfabalfax, meg tudom csinálni, csak kell egy pontos leírás, hogy tudom véghezvinni!
Azt hittem, hogy van egy egyszerűbb út is...