- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Kínában Robotaxisodott a Model Y
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz Ralond #25421 üzenetére
Van más értelmes alternatívád a jelenlegi T kínálatból? Szifon és Samu élből kilőve..
Lackooo: van VIP garancia is a telefonon az a 2 év után is érvényes? Gondolom élhetek a KP visszatérítéssel is a csereutalvány helyett. Mert akkor élnék azzal, és a T-től max kihozunk egy új telót, és lóvé is maradna..
Ha ez nem jó iromány, akkor törlöm, nem akarok semmit kihasználni, csak a lehetőségek egyikével szeretnék élni.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
SOAD19
addikt
válasz Ralond #25390 üzenetére
De pl. ott van a youtube, azt nem tudják pótolni. És ott van még az is, hogy hardveresen is nehéz helyzetbe került a cég. Ugyebár, sok chipgyártó is beintett a Huaweinek. Reméljük, hogy csak erőfitogtatás, ez az egész, hogy kicsit vegyen vissza Kína a rosszalkodásból, és hogy a végén megegyeznek. Azért, az amerikai cégeknek is, eléggé fájdalmas bevétel kiesés lesz, lenne, ha tényleg így maradna a dolog.
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Ralond #25318 üzenetére
Sziasztok!
Szia!
A Huawei úgy van vele, hogy vegyél új telefont, ha az új funkciókat szetetnéd.
Ezt álltalában az összes gyártó alkalmazza, egy bizonyos idő után.
Többször leírtam már, hogy a P9 nagyon jól sikerült telefon és sok embernek még simán megy, de nincs frissítés.
Az utolsó update a kínai verzióra is, január 3 és azóta semmi.
Itt látszik, hogy a Huawei valószínűleg a telefonunkról lemondott.
A felhasználó döntheti el, hogy mit szeretne?
Elfogadja, hogy nincs több update(frissítés), vagy megveszi az új technikát. Itt direkt nem írtam Huawei-t.
Szerintem már jelentősen túl árazta magát, ezért sokan elpártolnak. A frissítési mechanizmusról nem is szólva.
Összefoglalva: Üzleti érdek, viszont a fagyi vissza szokott nyalni.
Ezt értem úgy, hogy egyre kevesebben vesznek Huawei-t, mert drága nagyon, illetve megutálják. Van jóval olcsóbb márka, természetesen hasonló tudással.
Egyszóval Bye-Bye Huawei.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
WolfLenny
aktív tag
válasz Ralond #24340 üzenetére
Én sem fogok. Nem annyira a frissítés izgat, bár ez is az egyik szepmont volt vásárlásnál.
Inkább az, hogy mikor megvettem még 6.0 volt rajta. Aztán lefrissült 7.0-ra és lassabb lett valamivel.
Vissza 6.0, de valahogy nem lett az a sebesség mint vételkor. Nagy eséllyel már kevés a 3GB RAM.
Így a legközelebbi telefon amiben legalább 6GB (vagy 8 lesz) RAM van és elérhető árban, nem mellesleg közel stock droid (nincs teleszemetelve saját felesleges app-okkal) oneplus 6 vagy 6t lesz...
Ott jön a frissítés is és megfizethetőbb áron van. -
őstag
válasz Ralond #15312 üzenetére
Nekem is bevált. Kevesebb, mint 1 mm marad el a szélétől. Kb. 1 hét alatt jön meg postai levélként és szappanos vizes technikával kell felrakni... majd nézd meg a youtube-on:
https://www.ultimateshield.co.uk/products/huawei-p9-screen-protector?variant=33026097476
Itt a Screen protector-t kell választani.Az elején a gyárira raktam fel és így nem feküdt fel, de miután leszedtem és letépte vele a gyárit is... úgy már egy második fólia tökéletes lett. Rendeltem belőle még egyet tartaléknak.
Semmi tükröződés vagy pöttyök vagy ilyesmi. Az elején maszatos és csúnya lesz. Kb. 1 nap mire a víz kiszárad, addig ne nagyon használd... azaz pl. este rakd fel.. és éjjel had pihenjen. De ezt mind írják és mutatja a videó is.[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
Balzak83
senior tag
válasz Ralond #15312 üzenetére
Nillkin amazing h+ kiér a látható kép széléig. Ott viszont egy 2-3 millis világos, függőleges csíkot hagy, mivel nem fekszik fel jol. Ez viszont csak kikapcsolt állapotban látszik, ha megy a kijelző, akkor szinte teljesen eltűnik. Bőven a használhatóságon belül van. Érintés érzékelés is rendben van, mindenhol szuper.
Aliról rendeld, majd kérd vissza az árát, mivel nem jelzik előre a hibát... Az Ali igazat adott nekem 9ből 7et visszakaptam.@gretzky77: megnézed a jótállási jegyen a vásárlás dátumát, illetve a vip regisztrációt a HiCareben. A különbséget meg kiszámolod.
[ Szerkesztve ]
-
paxm
aktív tag