- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
#18193920 #24606 üzenetére
Ez nem publikus, annyi a lényege, hogy a rom összetevőivel kapcsolatos.
Ezt már a Mate 8-nál is eljátszották, azóta nem írtam oda.
Itt a következőnél a fórumtól is búcsút veszek.
Használjátok a romot és ne a háttér dolgokkal foglalkozzatok.
Amíg a Huawei-t nem érdekli semmi, addig mást se érdekelje, hogy mi van a levesben. -
philoxenia
MODERÁTOR
-
Pinyo16689
senior tag
-
bollizolee
tag
válasz
#18193920 #21622 üzenetére
Ez miért lenne beszűkülés?? P9-nél már több mint egy éve használom Cunaja romjait, előtte P7-en szintúgy. Nekem ezek beváltak. Ha valaki megnézi az összefoglalót akkor láthatja hogy semmilyen Xda rom sincs benn. Itt csak Cunaja által kipróbált romok vannak , ha pedig valami gubanc van segít. Gondolom ha valaki felrak egy romot az xda-ról akkor ott érdeklődik a készítőnél nem pedig itt. Szerintem ez így egyértelmű. Amúgy senki sem nézi le az xda-t , valamit félreértettél.
-
Septum15
aktív tag
válasz
#18193920 #21622 üzenetére
Az a probléma, hogy itt senki se próbált felrakni XDA-s romot. Egyetértek hogy egy nagyon jó közösség, de főleg Huawei mobilokra a romok nem 100%-osak. Cunaja kijelentette hogy ő nem fog ilyen esetben segíteni, ami szerintem teljesen megérthető. Van egy teljesen jól működő és bevált rom amit ő készített azt támogatja és nem akarja azt rendbe hozni amit más elbaszott az ő romjában. Szerintem ezzel nincs semmi probléma.
Rengeteg hiba van a többi Custom romban, ezért nem ajánlottak, és ha valami probléma van vele akkor a meglévő topikjában az XDA-n kell feltenni a kérdést. Ez a fórum a telefonról szól, és egyetlen Custom romról az pedig a Cunajáé. -
Maxxoon
csendes tag
válasz
#18193920 #21431 üzenetére
Pont ma neztem h veszek 256gb-os sdxc kartyat teloba h a nagy meretu 1080 60fps videok raferjenek. Miutan laptop a 3,5"es sata hdd-t nem tudta ellatni tappal eszembe sem jutott h a 2,5"est vagy ssdt tudna kezelni egy telo. De ez sztem sokat sporol a zsebunkon ha mukodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Linux kezdőknek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Milyen TV-t vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Autós topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest