-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Williams
aktív tag
válasz
pilipi #26377 üzenetére
Én az Accubattery app-ot használom már régóta, ezért láttam a régi akku csökkenő kapacitását. Csere után az app 100%-osnak írta az akkut. Más módon nem tudok róla, hogy lehet ellenőrizni. De szerintem a Huawei márka szerviz nincs rá szorulva ilyen jellegű nyerészkedésre.
-
Cunaja
addikt
válasz
pilipi #26001 üzenetére
Képzeld, mivel vettem egy NOVA 5T-t, ezen Android 9 fut még pár napig. A P9-en ugye a saját romom van.(Android 8) Szinte fizikai fájdalmam van, úgy hiányoznak azok a dolgok, amik még normálisan működtek.
Most esély sincs rá, hogy megmókoljam a Novát, mert a Bootloader tiltott. Van egy boxom, de a szoftvere nem támogatja a Huawei új titkosítási módszerét, ezért semmi haszna. BL-t sehogy sem lehet nyitni, ami megoldás van a neten, az mind kamu.
Visszasírom a P9-et néha.
Persze ha mókolható lenne a Nova, egy szót se szólnék.
Javaslom, nyomd fel a Cunaja V14-et a telódra. Lehet macera, de sokkal jobb lesz. -
válasz
pilipi #24828 üzenetére
Nem hiszem, hogy van ott gond.
1., belépni interneten keresztül az adott fiókba:
https://contacts.google.com/ (ha normál google fiókban van)
...vagy...
https://outlook.live.com/people/ (ha MS fiókban van)
Ha a fiókjában látszódnak a névjegyek, akkor no para és tovább a 2. lépésre2., fiókot törölni a telefonról és utána újra felrakni a fiókot... persze figyelve arra, hogy mit adsz meg szikronizálandónak (névjegy, naptár, email stb...)
Ezzel helyre kell jönnie.
Ha már az első lépésnél sem látja a névjegyeit és valóban a saját fiókjába lépett be a NET-en keresztül... akkor kezdhet parázni.
Én évente 2x csinálok offline mentést a névjegyekről... ez még a buta telefonos korszakból maradt szokásom, amikor még nem volt felhő. Bár nekem a telefon munkaeszköz, így a benne lévő emberek elvesztése olyan lenne, mintha félig kirúgatnám magam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest