- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hosssszu
őstag
válasz
cintula187 #25098 üzenetére
Ezt nem tudom.
Ott azt mondták menjek a Telenorhoz. A Telenornál pedig tudták hogy miről van szó.
Csak még filózok hogy mi legyen az utód.
Egyszerűen a listán nem találok olyan jó készüléket, olyan áron, mint anno a P9 volt. -
Hosssszu
őstag
válasz
cintula187 #25086 üzenetére
Azóta úgy látszik kifogytak a készletek, vagy csak nekem nem volt szerencsém.
Na mindegy, várok egy újabb Telenoros árlistát, hátha azon lesz nekem megfelelő készülék. -
busman
veterán
válasz
cintula187 #25076 üzenetére
Nálam ugyanez volt.. kuka.
-
gyu84
tag
válasz
cintula187 #24823 üzenetére
Szia!
Azt szeretném kérdezni, hogy ezt milyen appal nézed?Mert nekem is lassan 2 éves P9 akkuja már elég gyakran nem bírja ki a nap végéig, meg 35-50%-ról hirtelen kikapcsol és csak töltőről kapcsol vissza, 0%-ról kezd tölteni.
Garanciába ezt kicserélik?
-
kesz_
csendes tag
válasz
cintula187 #24847 üzenetére
Azt is jelölni kell a hiba bejelentőn, hogy mit adsz le. Töltőt nem ikszeled be és szerintem nem lesz gond.
-
kesz_
csendes tag
válasz
cintula187 #24842 üzenetére
A tartozékok kellenek, igen. Telekomos papírokat is beadtam nekik. Számlát es garancia levelet. Telekom fiókodban benne kell lennie digitálisan. Nyomatsd ki es add le azt is.
-
Sanki
addikt
válasz
cintula187 #24840 üzenetére
A legtöbb helyen automatikusan azt húzzák be, hogy van rajta sérülés minden helyen. Akár van rajta sérülés akár nem.
-
kesz_
csendes tag
válasz
cintula187 #24840 üzenetére
Nekem be kellett jelölnöm a hiba bejelentő lapon, hogy hol vannak sérülések, de úgy rémlik, volt itt akinek felülbírálták a jelöléseit.
-
SOAD19
addikt
válasz
cintula187 #24837 üzenetére
Annyiban nem mondtam igazat, hogy csak a telefon Telekomtól, amúgy vodás vagyok. Biztos, ezért nem kaptam még meg.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #24646 üzenetére
Mondjuk marhára gyüjti az újjlenyomatokat.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #24442 üzenetére
Erre most annyit, hogy a Gsam és a gyári akku monitor szerint is 20 perc full hd videó lejátszás után 0%-ot merült. Namost akkor hol a gond?Merül de ez akkor is gyanus. -
Jacques
csendes tag
válasz
cintula187 #23887 üzenetére
Intelligens asszisztens (Smart assistance) - Mozgásvezérlés (Motion controll) - Osztott képernyő gesztus (Split screen gesture)
-
Tybor99
tag
válasz
cintula187 #23879 üzenetére
Iktatni tudtommal nem de a nemrég törölt mappát bármikor ki tudod üríteni 😋
-
Cunaja
addikt
válasz
cintula187 #21595 üzenetére
Youtube frissítés is volt, szóval okozhatja az is.
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz
cintula187 #21095 üzenetére
A mobilhálózati beállításokban legyen bekapcsolva a ,,Mobiladat mindig aktív" funkció. Nekem ez segített, a Spotify és a Soundcloud is csinálta. Meg még csinálja is, ha nem kapcsolod be ezt a funkciót.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #21070 üzenetére
update. wifin is ezt csinálja.
-
Muerte68
addikt
válasz
cintula187 #20606 üzenetére
Kint ascend-néven fut az összes,ne foglalkozz vele az az
Az más kérdés mennyire pontos -
JDMKid
tag
válasz
cintula187 #20606 üzenetére
A kivágása tetszik, egy éve keresek ilyet
Viszont a review-nál, az egyik képen durván levegős körben. Talán fel lehet tenni szebben is.
Sok helyen írják ascend p9-ként, szerintem az nem gond. -
JDMKid
tag
válasz
cintula187 #20582 üzenetére
Lehetne egy kép arról hogy néznek ki rajt a kivágások.
Megrendelted? -
Hungarikum87
tag
válasz
cintula187 #20582 üzenetére
ez engem is érdekelne
-
Septum15
aktív tag
válasz
cintula187 #19479 üzenetére
MM-en használtad a telefont vagy azonnal Nougat volt?
-
Septum15
aktív tag
válasz
cintula187 #19477 üzenetére
Miről mire frissült?
Nem fogja valami a telefont a háttérben?
Gyári visszaállítás telefonon? -
Septum15
aktív tag
válasz
cintula187 #19471 üzenetére
Frissítést tettél fel rá azóta?
-
PPatrik
aktív tag
válasz
cintula187 #18680 üzenetére
Alapvetően nem rágom folyton a telefonom, de ha nagyon unatkozom akkor megesik, hogy valami a számban köt ki.
Aznap egy helyi bringatúrán (ahova illendő volt elmennem) gyökér tempó volt, a fordulóig be sem melegedtem és ott kellett várni 2 órát.
Szóval szépen a fejemet kitámasztottam a telefonommal a padon üldögélve és egyszer csak reccs.
Esküszöm, tollakon kívül még soha semmi nem esett áldozatul.
On: A garanciához mit szóltok? Csak az üveg törött, közvetlen a kijelző előtt kb 1x2mm sérült a sarokban. A garancia feltételeit elolvastam, semmi erre vonatkozó kitételt nem találok. A fizikai behatás értelem szerűen nem érintette az akksit, de ha szerintük mégis, akkor szép kis fogyvédes ügy lehet belőle...
Másrészt: lehet van rá telekomos biztosítás, amivel kettő gond van: Sokat kell fizetni, hogy a mondva csinált ( vagy harapva?) hibát megoldják és utána mehet gariban is szervízbe, hogy akksit cseréljenek, feltéve, ha nem jár garancia vesztéssel a biztosítós javítás. ( Vagy úgy összehajtom, mint MK VII és akkor akksit is cserélnek.
)
2. gond: A biztosító csak a rendeltetésszerű használatot befolyásoló hibát javítja és az a kis törés nem ilyen, de még lehet az akksit is be lehet magyarázni, hogy nem.Ráadás: ma lehalkult a felső beszédhangszóróm, hangerő maxon van, de amikor kicsörög azt alig lehet hallani, amikor beszélnek a túloldalon akkor pedig nagyon kell fülelni hozzá, hogy halljam.
-
MK VII
veterán
válasz
cintula187 #18680 üzenetére
Nem meglepő.. Legalábbis számomra...
Volt egy csaj ismerősöm.. Ő is ette a telefonokat.. Mindig szétharapta a sarkait és be volt törve a széle.. Nem volt olyan telefonja amit egy-két hét után ne kezdett volna megrágni..
Egy megoldás van rá! -
válasz
cintula187 #17792 üzenetére
Köszönöm
-
kutyesz71
tag
válasz
cintula187 #17313 üzenetére
Beállítások-alkalmazások-rendszerfrissítés, tárhely gyorsító tár törlés és adat- ez után kitudod választani a teljes csomagot
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
cintula187 #17313 üzenetére
Nekem eddig mindig jó volt az OTA. Frissítés előtt úgyis rákérdez, aztán ne engedélyezd!
-
Cunaja
addikt
válasz
cintula187 #16724 üzenetére
A PC-n HiSuite mindent ment, kivéve a belső tároló android mappáját rendesen.
-
Cunaja
addikt
válasz
cintula187 #16720 üzenetére
A mobilhálózat jele, az nem nagy gond, csak a zoom hiánya.
Bezavarhat az is, de lehet egy FR kell. Csinálj biztonsági mentést. -
Cunaja
addikt
válasz
cintula187 #16715 üzenetére
Milyen rom? Kérek mindenkit, hogy ha hiba van, rom verziót is mellékeljen!
Más:
Hölgyeim és Uraim! Nyugi! Itt nem tűröm el ami más topikban megy.
Itt nincs veszekedés és nincsenek agresszív megmozdulások.
Törölni fogom a veszekedő hozzászolásokat
Nyár van, a fele társaság nyaral, a másik fele dolgozik.
Mindenki kap választ, csak idővel. Viszont csak akkor tudunk segíteni, ha specifikusan részletezve írjuk le a hibát!
Ha valami idegen alkalmazást használunk, nem biztos, hogy más is használja, ezért nem tud segíteni. Nálam pl. ilyen a Tipp-mix.
Szóval nyugi van!Szerk.
Az utóbbi kettőt meghagyom, hogy tanulni lehessen belőle, de a többit törlöm.
A káromkodás és csúnya beszédre is van megoldás, pl a @ karakter sokat elbír.Szerk.
Valami bezavarhat. Nem raktál fel idegen alkalmazást?
Ha semmi nem segít, marad az FR.#16705 Kérlek a G8 topikban kérdezd meg.
-
hemaka
nagyúr
válasz
cintula187 #15464 üzenetére
Nedves rongy vagy szemuvegtisztito nedves kendo, aztan jolvan, nem kell annak alkohol.
-
ferrari0819
tag
válasz
cintula187 #14168 üzenetére
Nálam is meg állt 16%-nál, töröljem az egész progit és rakjam újra vagy neked hogy sikerült?
-
ORCA58
addikt
válasz
cintula187 #14171 üzenetére
Telepíted és frissíted a HiSute programból.
-
Septum15
aktív tag
válasz
Nekem tegnap frissült és semmi baj nem volt vele
-
laszlolczka
őstag
válasz
Nálam most frissült,nem volt probléma.
-
Cunaja
addikt
válasz
cintula187 #13599 üzenetére
Most megyek dolgozni, majd holnap délután.
Azért képet küldhetnél privátban az eszközkezelőről..Ez nem rom, csak frissítés és a Buildrop ugyanaz némi kiegészítéssel.
Igen menni fog. -
the_pimp
senior tag
válasz
cintula187 #13572 üzenetére
Biztos meg lehet oldani valahogy, én nem merültem bele annyira.
-
the_pimp
senior tag
válasz
cintula187 #13567 üzenetére
Win10 alatt nekem se látta a telefont, és bár nekem más problémáim is voltak vele, win 8.1 segített a dolgon
-
Cunaja
addikt
válasz
cintula187 #13569 üzenetére
Pillanat, mert most a romot csinálom, utána kitaláljuk.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #13568 üzenetére
A device managerben is "?" van az MPT nél az other devices alatt. Pont mint anno, amikor a Samsunggal szoptam ezt végig. Lehet hogy elavult tényleg a driver? 3 szor raktam vissza a hisuitot a gépre.
-
MK VII
veterán
válasz
cintula187 #12809 üzenetére
Ez várható volt...
Nekem is ugyan ez van és az l betű már nekem is kiesett.. De oda se neki.. Nem veszít semmit a szépségéből. -
the_pimp
senior tag
válasz
cintula187 #12161 üzenetére
De rég használtam azt, köszönöm a tippet, rá is nézek hamarosan!
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #12081 üzenetére
Erre valaki?
-
MK VII
veterán
válasz
cintula187 #12078 üzenetére
A lényeg, hogy csináld OTA-ról.
És igen, az a tömörített méret. -
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #12077 üzenetére
Egy dolgot pl. nem értek. Ha az ÓTA frissítés kevesebb fájt tartalmaz miért írja rá a teló, hogy 2.51GB ha a letöltött fájl esetében a méret kb. 1,4GB?
Ja hogy ez zippelt méret? -
MK VII
veterán
válasz
cintula187 #12075 üzenetére
Milyen build a telefonod? Ha L09 akkor épp az előbb linkeltem a kollégának egyet...
-
MK VII
veterán
válasz
cintula187 #12073 üzenetére
Mehet OTA-ról és akkor mindened marad úgy ahogy volt...
Ha valami nem lenne kóser ( de miért ne lenne? ) akkor utána még mindig meg tudod csinálni három gombossal. -
Gabbbb
senior tag
válasz
cintula187 #11629 üzenetére
van benne
-
tkonya
aktív tag
válasz
cintula187 #10953 üzenetére
-
törölt tag
válasz
cintula187 #10953 üzenetére
Nem feltétlenül csillan be. A víztiszták csillannak be. Amiben már van némi festékanyag, az az anyag síkjában már simán lehet, hogy nem vezeti át a fényt.
-
hemaka
nagyúr
válasz
cintula187 #10937 üzenetére
Koszi, majd megnezem.
Pedig esku amikor megvettem a telot(183-mal), akkor is mar beallitottam es ott mintha szerepelt volna datum, de lehet csak ossze keverem valamivel.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
cintula187 #10914 üzenetére
tuti, és igen, bőr illata van
közben megtaláltam az egyik műanyag tokomat is
-
MK VII
veterán
válasz
cintula187 #10911 üzenetére
Szerintem tökéletesen tapinthatóak. Van rajt egy réteg bőr, de határozottan érezni a gombok helyét. Jól megoldották. Mondom, egy profi bőrtok benyomását kelti. Kellően merev, de mégis megvan az a finom bőr érzet.
-
MK VII
veterán
válasz
cintula187 #10899 üzenetére
A kék az nem piros belső. A bőrnek piros gumírozott textil a belseje. Nagyon igényes munka.
A kéket korábban linkeltem egy másik fórumtársnak, de sajnos kifogytak P9-re belőle.Szerk.:
Mármint a kék mennyire takarja a gombokat vagy a bőr? -
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #10899 üzenetére
Benéztem. A kéknek kék a belseje
Az oldalsó gombokat mennyire (nem) érezni benne?
-
MK VII
veterán
válasz
cintula187 #10881 üzenetére
Nézd csak...
A kéket már láthattad a minap, de ez a fekete (szürke) bőr ma érkezett meg..
Rettentően elegáns vele a telefon és jól körbefogja.. És mint azt korábban hittem, hogy ez csak bőr bevonat egy műanyag részen, tévedtem... Az egész bőr és a belseje ilyen piros szövettel van húzva... Kemény az egész és jól passzol a telefonra.. -
oggy71
tag
válasz
cintula187 #10885 üzenetére
Igen a 3e a tokért nem sok, pláne úgy, hogy a minősége is tűrhető, és még mágnesesen is záródik.
Nem csak azt a részt vágtam ki, hanem a kamera körül is jobban kikanyarítottam kicsit jobban. -
oggy71
tag
válasz
cintula187 #10879 üzenetére
Engem is irritált az átlátszó szilikon tokkal vakuval a becsillanás, ezért szikével kivágtam nagyobbra a nyilást, igy jók lettek képek, ellenben a kivágás legnagyobb tudásom ellenére is elég tré lett, ezért a szilikont ledobtam és vettem a MM-ban oldalra nyílós tokot 3 ezerért (az ablakos gyári tokért sokalltam a 8e pénzt).
más:A pécsi MM-ban a Huawei standján a Mate 9 Porsche Dizájn-nak csak az árcéduláját merték (450e) kirakni
-
Cunaja
addikt
válasz
cintula187 #10881 üzenetére
Na akkor figyelj, de most fogtok hülyének nézni.
Nekem Nilkin okostokban van a telefon normál állapotban. Munkahelyen még benne van egy Mate9 övre fűzhető bőrtokban is. Vagyis kettő tokban van. Azért Mate9, mert a normál tokjába nem férne bele a másik tokkal.
Ez ám a védelem.A védelem számomra fontosabb, mint a telefon láthatósága.
[ Módosította: philoxenia ]
-
Cunaja
addikt
válasz
cintula187 #10879 üzenetére
Tokoknál mindig az a kérdés, látni szeretnéd a telefont, vagy esetleg védeni?
Nem mindegy a kettő.
Ha védelem fontosabb, akkor az okostok. -
gianone
őstag
válasz
cintula187 #10464 üzenetére
Hát ez jó kérdés, mert nekem egyszer volt ilyen, és akkor a hitelesítési adatok törlése bevált, a mintás trükköt még nem ismertem. Szerintem nem engedély kérdése, hanem talán vagy az adott app hiányával kell együtt élned, vagy a képernyőzárral. Szóval szerintem azon kellene gondolkodni csak, hogy milyen app lehet. De ez csak tipp, amit azért írtam, mert pl. Ebayről és netbankról hallottam már konkrétan, hogy így működnek, másnak meg nem volt ötlete.
-
gianone
őstag
válasz
cintula187 #10462 üzenetére
Esetleg a hagyományos megoldások. Hitelesítési adatok törlése megvolt, akkor megnézni, hogy nem egy app tiltja-e. Ebay, netbank stb.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #10451 üzenetére
Erre még valakinek ötlet?
-
ORCA58
addikt
válasz
cintula187 #10444 üzenetére
Be kell állítani egy feloldó mintát, 5x elrontani, majd rá kell nyomni az "elfelejtette a jelszavát?" gombra, ott megadni a pin kódot és elvileg vissza áll a sima feloldásra.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #10443 üzenetére
Beállítások --> Biztonság --> Hitelesítési adatok törlése nem hozott sikert.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
cintula187 #10094 üzenetére
Nekem az összes névjegy 515 a telefon pedig 415. A 100 különbség a Google névjegyek.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
cintula187 #10088 üzenetére
Mindenféle nézetben nézted?
-
Gabbbb
senior tag
válasz
cintula187 #9754 üzenetére
Az én készülékem még sosem volt langyosnál melegebb.
-
ORCA58
addikt
válasz
cintula187 #9616 üzenetére
Gondolom így néz ki egy maghalt telefon, vagy inkább feltámadt!
Cunaja
Megelőztél. -
Cunaja
addikt
válasz
cintula187 #9616 üzenetére
Jót nevettem most!
Ez a telefon halott volt és a Huawei sem tudta megcsinálni. Alaplapot akart cserélni, mert anélkül nem javítható, de nekem sikerült megcsinálnom.
Itt kérnék mindenikit, hogy ne keverje a P9 EVA és a P9 Plus VIE romokat véletlenül se!!!
-
MK VII
veterán
válasz
cintula187 #9610 üzenetére
Nincs... Én is hiányolom belőle...
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #9566 üzenetére
Tárgytalan, rájöttem.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #9555 üzenetére
Ezt nem értem, pedig a samsung A5 -öm is 6 -os androiddal üzemelt ugyanezekkel az appokkal, de itt a spéci EMUI bekavarhat.
A myprofiles már működik, nem tűnik el az értesítési sávból. De a gsam battery igen. Pedig ő is megkapta az engedélyt az optimalizálás mellőzéséhez.vesper: pro fotó módban a jobboldali elhúzos ablakban lesz.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #9543 üzenetére
Erre valaki? Nektek megy a NoLed gond nélkül? Mondjuk évek óta nem rissítették nem csodálom, hogy tökéletlen. Vagy hogy milyen kivételek közé kéne még őt berakni? Optimalizálás mellőzve van.
-
Gabbeee
csendes tag
válasz
cintula187 #9507 üzenetére
Ezt a funkciót én is hiányolom belőle
Nem is értem miért hagyják ki ezt a funkciót.. -
Balzak83
senior tag
válasz
cintula187 #9507 üzenetére
Neked még van 3 hónapod a kijelzőtörésre. Szerintem legyél nyugodtan bátor.
-
Sungoo
addikt
válasz
cintula187 #9501 üzenetére
Lehet a 6-on még másképp van. Bocs, nem vettem figyelembe, hogy az enyémen a 7 van.
-
Sungoo
addikt
válasz
cintula187 #9499 üzenetére
Beállítások - navigációs gomb. Annyira nincs eldugva.
-
Sungoo
addikt
válasz
cintula187 #9497 üzenetére
Dokkoló? Fent, a "gyors kapcsolókra" gondolsz?
-
MK VII
veterán
válasz
cintula187 #9453 üzenetére
Számomra pont ez az egy hátrány a legtaszítóbb dolog a szilikon tokokban..
Egyszer vettem azóta soha többet.. 3 hét alatt olyan lett mint egy lakás amiben 30 éve dohányoznak. -
tkonya
aktív tag
válasz
cintula187 #9453 üzenetére
Ez így van, p8l-em aranyszínű, az barna lett😃
-
tkonya
aktív tag
válasz
cintula187 #9442 üzenetére
Amennyiben elolvasod amire reagáltam, akkor érthető a tok. Arra próbáltam rámutatni, nem minden esetben a tok esetleges rossz kivágása okozza a homályos képeket.
Az újjam oldalról egyvonalban volt a vakuval, voltaképp a vaku fényének egy része az újjamról verödött vissza.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
cintula187 #9442 üzenetére
gyanítom nem feszül rá a tok, kicsit megtámasztja, pár milit elmozduol a tok, belelog a vakuba/lencsébe, homáylos lesz
-
Balzak83
senior tag
válasz
cintula187 #9434 üzenetére
Ez nem egy tipikus szervizbe küldözgetős telefon. Egy ideig nem valószínű, hogy problémák lesznek vele, addigra meg beindul a Huawei saját szervize is. Kár erre rágörcsölni az elején.
-
MK VII
veterán
válasz
cintula187 #9434 üzenetére
Ne foss béke van.
Minden meg lehet oldani csak akarni kell.. Egyébként a legutolsó Telemaxos ügyem, hamar lezajlott és tökéletes telefont kaptam...
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #9419 üzenetére
Azért most így elolvasva a telemaxos tapasztalatokat pláne MK VII kálváriáját, befostam. Mondjuk Cordonnal is megvolt a sony xperiás negatív élményem anno.
-
malna88
tag
válasz
cintula187 #9419 üzenetére
Azt vedd figyelembe, hogy egyik sem fogja fedni a hajlított részeket a kijelzőn, csak a sík felületet!
Amiből eddig láttam rendesen kerekítettet, az ez a fajta (de nem biztos hogy épp ez a fólia is jó e) :
[link] -
f.lorand
senior tag
válasz
cintula187 #2235 üzenetére
Egyszerű, 2000 Ft-os Auchan gagyi állványt használtam. Ajánlani nem merném
-
törölt tag
válasz
cintula187 #2235 üzenetére
Korábban már linkeltem, de van még pár megbízható a neten, vagy fotós boltokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged