- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
simonjoe #24761 üzenetére
Jobb a P9 mert kisebb, jobban fér a zsebben. Jobb a P20Pro, mert nagyobb, több fér a kijelzőre az én szememhez, szemüveg nélkül. Játszani egyiken sem játszom. Ellenben fektetve baromi jól szól a húszas sztereóban videók alatt, ebben sokkal jobb a kilencesnél.
A P9-el alig fényképeztem, a P20 Pro mellett gyakran a táskában maradt kiránduláson a Pentax K10D.
Kevés fényben annál is jobb sokszor.
A P9 -et most a feleségem használja, de édesanyámnál még megy a P7 is. Azt is szerettem, de arról is váltottam. Akkor alig tűnt jobbnak a P9 sokáig. Az nagyon szép telefon volt, meg most is az, de soha nem mertem tok nélkül használni, pedig elől-hátul fóliáztam.
Persze azért annak már gyengécske az akkuja, a P9 viszont még majdnem tudja az eredeti kapacitását, de a P20 Pro ebben is jelentősen jobb. -
PAtr0n
addikt
válasz
simonjoe #24679 üzenetére
Nem akarok vészmadárkodni, de 7.0-s Droidon a digitizer meg fog hülyülni az utángyártott kijelzőtől: [link]
Plusz a színei fakóbbak, erős nyomásra érzékeny az üveg (ami jobban is karcolódik). Én most innen rendeltem be 2db kijelzőt, innen eddig csak gyárit küldtek másból is: parts4repair
-
SOAD19
addikt
válasz
simonjoe #21842 üzenetére
Csak az asszonykád meg ne tudja, hogy valami Amy nevű hölgyeményt keresel, emlegetsz álmodban, még félreérti, és leordítja a fejét, hogy mit akar tőled, miután hallja, hogy az fennkölten harsogja, hogy "I'm here" . Még jó, hogy nem mondja a női hang a mondat végén, hogy "honey": I'm here honey.
-
SOAD19
addikt
válasz
simonjoe #21836 üzenetére
Szia!
Be van kapcsolva a hangvezérlés, amivel tudsz hívást kezdeményezni és megkeresni a nem talált telefont.
A kulcs mondat, amivel hívást kezdeményezel defaultkét a okay emy call ... míg telefon megkeresésénél a okay emy where are you az a parancs, ami aktiválja. Vélhetően, kimondasz valami hasonló szavakat és a telefon azt hiszi, hogy utasítást adtál neki.Az Intelligens asszisztens/Hangvezérlés/Hangfelismerés menüpontnál tudott kikapcsolni, ill. megváltoztatni a parancsokat.
-
MK VII
veterán
válasz
simonjoe #9798 üzenetére
Én aszondom', hogy ne álj neki... Semmit nem vesztesz, ha kivárod a hivatalos Telekomos nougatot.
Én már bánom, hogy léptem Telekomos romról C432-re. Ha lehetne visszamennék C150-re, de sajnos nem lehet.(#9802) mcloud100
Neked is csak azt tudom mondani, hogy várj!!Nem egy világmegváltó dolog a B378. Nem görcsölnék rajta a helyetekben annyit..
-
Gabbbb
senior tag
válasz
simonjoe #9492 üzenetére
A gorilla üveg 1 fantasztikusan karcálló volt. Manapság sokkal vékonyabbak az üvegek, emiatt is a karcállóságról is áthelyezték a hangsúlyt a törésállóságra. Nekem is volt egy T-mobile G2-őm, azon se volt egy karc se egy év után, utána galaxy s1 első nap megkarcolódott a zsebemben GG2-vel. :9
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest