- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hosssszu
őstag
válasz
nolan42 #24681 üzenetére
Azt nem tudom hogy mennyire normális, de nálam is csinálja.
Ikonok nekem jók, viszont a bluetooth nálam is bekapcsol repülő üzemmód után.
Pontosabban nálam néha bekapcsol, néha nem repülő mód után. És nem csak az 504 verziónál, hanem már előtte is csinálta.
Tehát fogalmam sincs hogy miért, de nem egyedi az eset. -
Septum15
aktív tag
válasz
nolan42 #24302 üzenetére
Nem hiszem, hogy bármit is befolyásolna. Ha AMOLED kijelző lenne, ahol a feketénél a pixelek kikapcsolnak, akkor ez valós jelenség lenne, de egy sima IPS kijelző van benne, ahol a feketét is megkell világítani, így nem kéne érdemi javulásnak lenni egy fekete témánál/képnél.
-
sirokipatrik
aktív tag
-
Cunaja
addikt
válasz
nolan42 #21121 üzenetére
Puding próbája az evés!
Teljesen más mechanizmussal kezeli a programokat, vagyis alapban az összes létező program automatikus indítását kilövi.
Miért is van így? Azért, mert van pl. 120 program telepítve, azaz 120 programnak az automatikus indítási része betöltődik induláskor, ez fogyasztást generál, még ha nem is látod őket futni.
Hasonlat!
Van két PC ami egyforma. Az alaplapon van jumper lehetőség, ami a usb perifériák áram ellátásáért felel.
Az egyik gép kikapcsolt állapotban kikapcsol, de a másik gép, észvevehetetlenül ( csak műsszerrel látod ) fogyaszt, ugyanis az usb aljzatoknak fenntartja az 5V áramot. A lényeg, az egyiken kikapcsolt állapotban is tudod tölteni a P9-et, de a másikon nem. Ezen az elven működik a P9 fogyasztása is. Tudom hü....e hasonlat, de legalább kicsit érthető.
Szóval, ha a 120 program a háttérben zabál, ezt megérzi az akku, ha te nem is látod, hogy mennek az alkalmazások betöltői.
A Cunaja romnál, csak a gyári alkalmazások indulnak el, a többi automatikusan tiltva van, neked kell engedélyezni.
Ha egy programot szeretnél folyamatosan futtatni, akkor az automatikus indítás engedélyezed, ha van neki másodlagos indító képessége, akkor azt is, majd védetté teszed az alkalmazást. Mivel ennek a hozzászólásnak már teljesen mindegy így is hosszú, jöjjön pár kép.A gyári email app, nekem 3 email szinkronban van folyamatosan és minden levél megjön egyből. A Hangouts is egyből jelez, ha nincs tiltva. Face és társai nincsenek nekem, erről nyilatkozni nem tudok. Az is fontos, hogy a WLAN ébrentartása alvó módban legyen -mindig- re állítva.
A töltésekről meg annyit, kit érdekel meddig bírja a telefon, nehogy már ezért megörüljek a 21 %-ban, mikor már szinte mindenhol töltési lehetőség van, de ha meg nincs, akkor is van powerbank.
A telefonomon folyamatosan megy az A-GPS, a Bluetooth ( van amikor az órám és az autó egyszerre rajta van), és a wifi, vagy a mobil net. Az egészség app is állandóan megy és folyamatosan szinkronizál az órámmal. Merül a telefon, jujj most a Dunának szaladok mindjárt.A fenéket, előveszem a powerbankot és megküldöm a kicsikét a zsebemben, a táskámban, vagy éppen az asztalon.
Fényképezőmet is ha kell, menet közben tudom tölteni powerbankról. A Technika csodáit élvezni kell, nem pedig rajta idegeskedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest