- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
ajalberto #24329 üzenetére
Jó, akkor ennyit kérdezek: Mi az, amit egy Nokia 2 tud, hogy kapott Oreo bétát (8.1), de a P9 nem? Vagy a Xiaomi Redmi 5 Plus? Samsung Galaxy S7 is kapott? Házon belül maradjunk, Kirin 659-es processzorú telefonok is kaptak már Oreot, pl. P9 Lite 2017. A 2016-os OnePlus 3/T már a Pie-t fogja kapni.
-
hurrikan
addikt
válasz
ajalberto #24318 üzenetére
Ezt sokáig elhittem én is.
De ez ott bukott meg amikor a Honor 8 megkapta.
Hiszen a 955 csak a 950 húzott órajelű változata. Full ugyan az minden a két SoC-ben.Hogy lesz e Oreo vagy nem azt a fene tudja, szerintem sajnos nem. De nem a fentebb írt dolog miatt hanem mert nem akarják, hogy legyen.
Ha ki akarnák adni, már kijött volna rég.
Meg maga a Huawei mondta IFA-n, hogy végeztek az Android 8 frissítési hullámmal. Most már a 9-re koncentrálnak teljes erővel. -
zizike22
tag
-
Septum15
aktív tag
-
-
sebijani1982
senior tag
válasz
ajalberto #21968 üzenetére
Természetesen!
16x52 Zoom Dual Focus Monocular Telescope Lens Camera HD Scope & Phone Holder (Color: Black).
Az ára még éppen ingerküszöbön belül volt, szállítással ~4000 LC (Local Credit) -
Cunaja
addikt
válasz
ajalberto #21920 üzenetére
A C432 tényleg EU verzió, de az IMEI számban ott van a vásárolt ország kódja. Vagyis, hogy melyik piacra dobták ki. Szerepel benne az ország kód 86 Kína 35 Magyar piac, a szolgáltató kódja és egyéb információ.
[Itt rendesen leírták.]
Na már pedig annak van szerencséje ( mint nekem ) akinek 86 -al kezdődik az imei száma, mert azon tuti megy minden ami nálam a romjaimban.
Végül is ez is lehet a megfejtése a furcsa dolgoknak. Megjegyzem, nem így kellene az IMEI számomnak kinézni , mert magyar szolgáltatótól vettem.
Visszatérve a lényegre, a frissítéseket az első két számjegy alapján nyomják ki. -
Inarus
addikt
válasz
ajalberto #21254 üzenetére
Sosem volt ilyen, hogy "csak bizonyos készülékekhez kaptak". Ha a SIM nem saját néven van eleve nem lehet cseréltetni (sokan nincsenek tisztában azzal, hogy pl a flotta előfizetések harmadánál maximum számlafizető aki használja, ha az adott szolgáltató rendszere enged ilyen rovatot feltüntetni, a tulaj a munkáltató) + alapvetően a SIM cseréért a szolgáltató pénzt kérhet.
-
nolan42
tag
válasz
ajalberto #21252 üzenetére
Sziasztok.
Cunaja után szabadon. Bootloader nyitás. Lenne. Csakhogy parancssor: adb devices... és nem látja vagy nem ismeri fel a telefont. Leírtaknak megfelelően telefonon beállítva, Windows könyvtárakba fájlok kibontva, driverek telepítve. Windows 7, EVA - L09C900B136
?
Nekem teljesen jó a B136 vagy a B182. Hibajavítás lenne csak a cél. Image, trwp, ennyi. -
Box3r
csendes tag
válasz
ajalberto #21205 üzenetére
Ne haragudj, lehet, hogy én vagyok vaksi, de én ebben a leírásban nem találom a rollback csomagot. Csak az utána telepítendő L09C150B130-as 6.0-ás romot....pedig 20x átolvastam a leírást. Valaki tudna nekem adni egy linket a rollback csomaghoz?
Bocsánat...tévedtem...én voltam vaksi
Megtaláltam
-
MK VII
veterán
válasz
ajalberto #19762 üzenetére
Azt ne felejtsd el, hogy ez a művelet mindent törölni fog a telefonodról.. A MicroSD-ről nem csak a telefonról.
Ha szükséged van a telefonról valamire, mondjuk játékmentésre vagy ilyesmi akkor előtte TWRP mentést kellene csinálni.. Most azt nem írom le külön. Cunaja leírásában az is ott van.
Ha nem fontos akkor csinálhatod a leírásom alapján és úgy át tudsz állni C432-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest