- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
válasz
Erick68 #1132 üzenetére
Nőnek huawei p8 fehérben. Soha nem lesz baja. Bár én teljesen feketét akartam de az nem volt szolgáltatónál csak ez a szürke vagy mittomén milyen. Nagyon megbízható. Ettől jobb csak asus padfone lehet. Sajnos többi gyártó egyedi frlülete sokszor megöli az élvezetet. Én asus new padfone infinityről váltottam note 4-re utána p8-ra. Igaz megbántam qz asust de a p8 is remek készülék. De ha nőnek kell akkor még ebbe az árba egy iphone 5s is belefér. Nem szeretem az apple termékeit de a csajoknak bejön
Az én feleségem a p8 lite fehér verzióját birtokolja de azzal is meg van elégedve úgy hogy ő is note 4-ről váltott.
-
djbelo
senior tag
válasz
Erick68 #1136 üzenetére
A térerő teljesen jó a P8-nál! A rom cserélgetést én sem igazán értem mikor tényleg jól működik a P8! De ilyenek vagyunk,
kíváncsiak. Pl. én csak a hivatalos frissítést raktam fel, semmi többet! Nem is akarom mókolni a készüléket, tanultam abból mikor a P6-ra mindenféle romot felraktam! Május óta van meg a P8 és minden tekintettbe:
-
theo_76
aktív tag
válasz
Erick68 #1135 üzenetére
Én meg vagyok elégedve vele. Előtte Samsung ACE 3am volt... Ahol annak már nem volt térereje, addig a p8-al vígan telefonáltam. A rom cserét azért szokrák szorgalmazni, mert a legtöbb esetben előbb jönnek ki az új verzióju androidok, mint a gyártótól. És még akkor is frissítik, mikor a gyártó már nem foglalkozik a telefonnal.
-
Akos_h
tag
válasz
Erick68 #1132 üzenetére
P8 vagy Honor 7.
A Honor 7 jobb mint a P8, mert gyorsabb, sokkal jobb a kamerája de ugyan úgy Huawei gyártja és minden funkció ami a P8-ban benne van azt a Honor 7 is tudja + még pár dolgot, viszont Honor 7 úgy tudom nincs szolgáltatónál, úgyhogy menj fel a honlapjukra és ott írja hogy hol értékesítik.A Mi4 is jó telefon, de hetente jön ki frissítés rá amitől elvileg jobb és jobb lesz, de inkább már idegesítő hogy folyamatosan frissíteni kell.
Én Honor 7-et vennék mert az érzésre is egy prémium telefon és többet tud mint a másik kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest