-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
V.Stryker #3053 üzenetére
Fasza! Én ugyan így vagyok az S6-al. Ugyan ez a helyzet és nem tudom mi a franc az!
(#3054) Cassio1987: Szerintem amikor akkuidöről beszélünk érdemes lenne betenni képernyőképet a fogyasztásról, meg a kijelzőidöről. És akkor nincs félreértés. Már, bocsánat, hogy beleugatok, de engem is érdekelnek a tények kép formájában. Sokat segít.
-
zzola
titán
-
theo_76
aktív tag
válasz
V.Stryker #2813 üzenetére
Jól használható, stabil. Nekem még nem fagyott, a programok gyorsan indulnak. A menüket kell megszokni, ilketve sok apró újítás van. Abszolút nem látszik, hogy béta mindennapi használat során. Persze mélyebbre ásva nár vannak hibák, de ezek alap használat során nem jönnek felszínre.
-
rejtettlampa
tag
válasz
V.Stryker #2813 üzenetére
Én nem vettem eddig észre olyan nagy problémát. Nálam, amire én használom, eddig teljesen jó! Talán egy kicsivel lassabbnak tűnik, mint az 5-ös, de nem vészesen! Akksi idő, úgy veszem észre, hogy gyengébb lett picit, de az se sokkal! Eddig nem volt nagy problémám. Vannak olyan dolgok, amiket javítottak az 5 után, de van olyan, ami még mindig javításra szorulna.
-
zombinyul
addikt
válasz
V.Stryker #2506 üzenetére
Egesz sokat hasznalom a P8-at is (meg a tabletomon is 5.0 van), igy 5.1, meg 6.0 utan en erzem rajta a "betaszagot". 5.1-tol sokkal jobb az uzemido eleve, es smoothabb is a rendszer egy fokkal. Teny, 5.0-hoz kepest jol optimalizalt (pl. egy S6-ot 5.0-val bucira ver), de ha tovabb leptek, erezni fogjatok a kulonbseget.
-
zombinyul
addikt
válasz
V.Stryker #2491 üzenetére
Ezzel 2 probléma megoldódik a 4-ből (tudom, a másik2-t is letudják- azert szervíz). Gondolom 2 hétre lehet számolni garanciáztatásnál, ugye? 5.0 a legfrissebb hibatalos rom, igaz? Full szűz a rendszer, és szeretnénk ha az is maradna.
Inkább nem is írom le a véleményem erről az egészről... Egyszerűen hihetetlen.
-
tamas.varga5
tag
válasz
V.Stryker #2295 üzenetére
Én ilyen tokot használok: http://www.banggood.com/Original-Smart-View-Window-Flip-PU-Leather-Case-Cover-For-HUAWEI-P8-p-985466.html Nagyon elégedett vagyok a minőségével,a smart tulajdonságaival, nem kell nyitni-zárni a hívások felvételéhez,baráti az ára,nem zavarja a vaku működését sem. Az oldalhoz egy gyors regisztráció elég,nincs szükség pay-palre sem és mindent ingyen postával küldenek.
-
ataman
aktív tag
válasz
V.Stryker #2256 üzenetére
Ha a Zene app-ot használod, akkor a zárképernyőn tudod irányítani a zenelejátszást (szünet/lejátszás, előző/következő track).
Én egyébként még a Smart Connect alkalmazást használom (Ingyenes Sony alkalmazás). A jack dugó használatát lehet vele pl. automatizálni. Füles bedug - Lejátszás elindul/folytat / Füles kihúz - Lejátszás szünetel.
Csak az a bajom vele, hogy hiába védett alkalmazás a rendszer folyamatosan leállítja.
-
mikesa
tag
válasz
V.Stryker #2182 üzenetére
Hányas wf van fönt a telefonodon?
Tegyük fel a legujabb, de biztos nem a 210-es.
Oké, el tudod tüntetni a navibart te is... És?
Direkt leírtam, hogy még mi van benne. Aki akarja felteszi.De már megy a kekeckedés...
Úgy voltam, hogy részletesen leírom hogy hogy lehet bootloadert nyitni és rootolni.... hát most elgondolkodtam...
És ezzel kapcsolatban többet nem fogok reagálni, nem vagyok trolletető.
-
mikesa
tag
válasz
V.Stryker #2177 üzenetére
Jó gyors, alsó gombsor eltüntethető.+
Features that are already integrated: Base (B210) Busybox init.d support Viper4Android Startup Manager settings again slightly modified Adaway CPUSpy New Boot Animation (New Logo) Shutdown Animation Huawei keyboard NFC Skippable navigation bar antivirus function Floating Video Player Authorization Manager for readability in sunlight (Display Settings) Call Recording SmartCare (Mates) (testing phase) VPN New Gesundheitsa
-
Akos_h
tag
válasz
V.Stryker #1989 üzenetére
Tényleg üvegből van.
Nekem elől-hátul üveg van rajta és így sokkal jobb a telefon fogása is, nem gyűjti az ujjlenyomatot és nem érzéketlenebb tőle a kijelző.
Arra már nem emlékszem milyen vastag de egyáltalán nem látszik hogy rajta van, pedig a legolcsóbbat vettem amit találtam.Ebay-en meg ha nem tetszik, akkor inkább visszaadják a pénzed minthogy rossz értékelést kapjanak de ha nem akkor ott az ebay pénz visszafizetési garancia ami pár nap alatt visszafizeti neked.
Amit meg a telefonos boltokban veszel azok ugyan azok a nagyon olcsó száz forintos üvegek amit az ebay-ről rendelhetsz csak mivel boltban veszed ezért elhiszed hogy jó, mert 10x annyiba kerül.
-
ataman
aktív tag
válasz
V.Stryker #1944 üzenetére
PM Plus-ra esetleg válasz itt a P8lite fórumban.
-
ataman
aktív tag
válasz
V.Stryker #1945 üzenetére
Nekem alapból jelzi a Gmail az értesítéseknél a bejövő emaileket (igaz, nem a lock screen-en, hanem a legördíthető értesítéseknél, a jelzett cikk képernyőképén is ott látható). B134-es build-el. Csak a levél témáját jelzi sötétszürkével, ezért váltottam egy világos témára, hogy lássam rendesen a Gmail emailek címét...
-
Akos_h
tag
válasz
V.Stryker #1797 üzenetére
Én ezt vettem próbának hogy milyen az ha üveg van rajta és eddig jó. Nem lesz ujjlenyomatos mint a gyári fólia és kb fél mm-rel kisebb csak mint a kijelző, ami azért ritka az ilyen olcsó üvegeknél.
Viszont ha ez lejön/megsérül vagy ilyesmi akkor inkább ilyet fogok rá venni: HUAWEI Ascend P8 PE+ blue light resistant -
ataman
aktív tag
válasz
V.Stryker #1708 üzenetére
Persze, ez biztos nem az OTA-soknak szólt, de pl. a B200-at le lehet tölteni innen is, gondolom nem hivatalosan.
-
ataman
aktív tag
válasz
V.Stryker #1705 üzenetére
A több ROM (pl. a B200) tehát nem ajánlott, mert funkciókieséssel, lassulással járhat és elveszíthetem esetleg a készülék garanciáját is? Tényleg így kell értelmezni? Végre van SD kártyám, épp azon filóztam, hogy lefrissítek mégis B134 --> B200-ra, nem várom meg az 5.1 alapú verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest