- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Én ahogy észrevettem, sajnos a keret körbe és a hátulja valahogy nagyon sérülékeny. Én nem tettem fém, vagy kulcs mellé, talán egy füles volt mellette, de az is valahogy már okozott egy pici sérülést.
Pedig kifejezetten utálom a tokokat, de kénytelen vagyok használni ha normális állapotban akarom hagyni. Bár lehet ledobom róla ha megunom.
A vastagabb tokokkal az a baj .... nekem ugye ilyen prémium bőr tokban van, hogy az a minimális vastagság is, ami ilyeneknél van...1-2mm... elcseszi a fotókat ha vakuzni kell. Gondolom beleszórja oda a fényt, ahová nem kéne. Először azt hittem,hogy tönkrement a kamera, hogy ilyen szar lett, de aztán rájöttem,hogy az okozza. Ilyen lesz a fotó tőle vakuval. Ha leveszed a tokot, tökéletes.
Amúgy a hátuljára milyen fóliát rendeltek?Na, rendeltem ilyet. -
Akos_h
tag
A pezsgő színű változaton nem nagyon látszik a fém részen, hogy nem tapad rendesen az üveg csak felül a kamera résznél, ahol ez fehér, ott látni a nagy buborékot, ami nem is buborék hanem pont az a rész ahol odatapad.
De ettől függetlenül szerintem megéri az üveg hátulra is, mert sokkal kellemesebb a fogása a telefonnak és bátran csúsztathatom az asztalon vagy bármin mert nem karcolódik.
Ráadásul sokkal kevésbé lesz ujjlenyomatos a kijelző és könnyebb is letakarítani mintha műanyag fólia lenne rajta. -
ahoysnot84
csendes tag
melyik fémkeretet rendelted rá? mert ami nekem volt rajta az nagyon csuszott és állandóan kinyilt a zárja. most ezt a tipust tervezem hozzá
http://www.ebay.com/itm/Luxury-Slim-Metal-Aluminum-Frame-Bumper-Case-Cover-For-Huawei-Ascend-P8-Bumper-/311425164179?hash=item488262e393:g:1SUAAOSw9N1VzrMn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest