- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nektek kompatibilis a Hitman: Sniper nevű játék? Le tudjátok töléteni a Play Áruházból?
Valaki itt annó írta, hogy játszik vele, de nekem nem kompatibilis... lehet nálam nem jó csak valami? -
izzsi
csendes tag
65900ft-ért megéri? Csak pár szóban megírnátok a tapasztalataitokat, akik már 'régóta' használják
Értem én hogy benzin, de mi hajtsa?
-
bubus66
nagyúr
Pl a Sony Xperia M2-nél is a Vodafone-os előbb meg kapta mint a független..
(#5291) Trooper82
Huawei ügyfélszolgálat.
ignisz
azt nem mondták melyik hétfőn
Igaz te sem.. Jogos
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Trooper82
senior tag
Ti honnan tájékozódtok? Hol írják, hogy hétfőn lesz a frissítés?
Nekem is független dual-os 170-essel. Tegnap először előjött nálam a hívásnál a már tárgyalt recsegés. De csak egy hívásnál, és azóta sem.
Más kérdés. Használtok olyan programot, amivel lehet állítani a led értesítések színét? Párat már próbáltam, de egyik sem működött. Jó lenne ha más színben villogna a viber, a céges email, a gmail, és az elmulasztott hívás...
[ Szerkesztve ]
-
dobzy
tag
Sziasztok!
A független frissítésről valami hír nincs? B170 dual van fönnt.Speciel furának találom, hogy előbb a szolgáltatósok kapnak, nem a függetlenek, mivel a Samsungnál ez pont fordítva volt. Egyébként ennek mi lehet az oka?
-
-
ANDROID???
addikt
Megvolt a frissítés, több volt mint egy óra mire letöltötte, a többi gyorsan ment...
Eddig rendben, legalábbis úgy tűnik.
A max fényerőt azóta nem engedi picivel feljebb nyomni, vagy csak nekem tűnik úgy? -
Upo
addikt
válasz Simba86 #5282 üzenetére
Nekem is ugyanez volt, +twrp. Visszatettem a gyári recovery-t és rápróbáltam az ota-ra. Nem lett bootloopos, mert a frissítés mielőtt bármit csinálna, ellenőrzi az eredeti romot, és a root miatt az nem stimmelt. Úgyhogy egyszerűen nem rakta fel.
Nektek már nem kell kipróbálni mert én megtettem. Nem fog fölmenni az OTA a rootolt telóra.
A bootloop inkább teljes romnál lehet, ez csak egy inkrementális frissítés, nem tartalmazza a teljes új romot, csak a gyárihoz képesti különbséget. Akit érdekel, a lényeg érthető innen, a különbség az, hogy itt nem szöveges formátumú a patch hanem bináris, és az androidos applypatch csinája a fájlok frissítését. Ha megnézed az OTA-ban az update-script-et, mindent előre leellenőriz, ha nem egyezik valahol a checksum akkor már lép is ki, a tényleges belenyúlást addig nem kezdi amíg minden ellenőrzés végig nem ment. A script első több mint egyharmada csak ellenőrzés. Ezzel nem tudod letéglázni, csak nem csinálja meg. A téglázáshoz komplett rom kellene, ami a méretéből is látszik. Itt a gyár ügyel arra, hogy csak akkor csináljon bármit, ha minden rendben van.
Ahhoz hogy felrakd, vissza kell állítani az eredeti gyári állapotot. Vissza a gyári erecovery, gyári system és cust. Én úgy csináltam, hogy a letöltött T-s romot flasheltem vissza (update.app), de resetet nem csináltam (ugyanaz a rom, csak a belenyúlásokat tüntette el), így minden adat megmaradt. Ezután felment az OTA gond nélkül. Utána megint megcsináltam a rootolást, meg a cust partíción a T-s bootanim és hangok kiirtását a megfelelő fájlok átnevezésével.[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
-
redati
tag
válasz Simba86 #5282 üzenetére
Az enyém vodás, és az első ota frissítés után sem csináltam fr-t. És most 5.0 ról 5.1-re való frissítéskor sem csináltam semmilyen resetet.
Amit eddig észrevettem, hogy jobb lett a memória kezelése. Átlag 70 helyett 59%-ban használja rendszermemóriát, és valószínűleg ennek köszönhetően már nem zárja be random a huawei billentyűzetet. Mintha tovább bírná egy kicsit az akku is. A google maps is gördülékenyen dobálja be a találatokat, valamint pontosabban pozicionál. A névjegyzék hiba még nincs javítva, bár már megszoktam így használni :-) -
Simba86
senior tag
Sziasztok!
telekomos, nyitott, rootolt telóm van és folyamatosan jelez, hogy megjött a 181es verzió.
Mintha olvastam volna olyat itt, hogy ha ilyenkor frissítek FR nélkül, akkor bootloopot kapok. Nagyon belaktam a telót, szóval nem csak urban legend, tényleg ez lesz? mert akkor csinálok rendszermentést frissítés előtt...Köszönöm a válaszokat!
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
octopus75
tag
Sziasztok!
Új vagyok teljesen...
Nekem is van egy ilyen telefonom /Vodafonos/
De nekem semmilyen frissítést nem jelez.. Azaz azt, hogy nincs frissítés...
Aktuális verzió ALE-L21C02B130Valami tanács esetleg....?
Köszi a válaszokat előre is...
-
válasz ANDROID??? #5276 üzenetére
OTA-ban frissítesz és nem csinálsz semmilyen hard resetet. Frissítés előtt kérdezi, hogy akarsz-e biztonsági mentést, itt célszerű csinálni, de nem kell titkosítani.
-
ANDROID???
addikt
Köszönöm. Felteszem meglátom, remélem én is csak dicsérni fogom a frissítést.
(frissítek, és gyári visszaállítok a sorrend, vagy frissítek és hard reset?)Powerbank tapasztalat valakinek??
(Korábbi telefonom csodás frissítése elszúrta a telt. és ott nem volt semmilyen root, mert a gyártó nem tette lehetővé, így csak a felmentő frissítést vártuk...)
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz ANDROID??? #5271 üzenetére
Nekem sokkal jobb lett! Azt nem tudom, hogy gyorsabb lett-e, nincs teletömve minden vacakkal. De lassabb nem, az biztos. Az endomondo most már megy kikapcsolt képernyővel is, most voltunk a család hölgytagjaival egy ~6km-es lötyögésen. Nekem még az is pozitívum, hogy végre nem rakja ki a gmail egyenként a maileket az értesítésbe, csak azt az egy darabot ami írja, hogy hány mail jött. Végre nem kell több képernyőnyit görgetni ha látni akarom, hogy milyen értesítések vannak még a gmailek alatt. Az akku idő is sokkal jobb lett nálam, tegnap estére még volt benne 49%, előtte keményen 20% alatti értékek voltak, de többször le is merült teljesen, kb ugyanolyan használattal. Most már kezd olyan lenni, hogy lehet mégis megtartom.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Andris837
senior tag
Nyugodtan tedd fel a frissítést, nem fog elrontani semmit.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Nekem némileg gyorsabb lett, de nem számottevően. Mivel ez csak egy kis frissítés, így nem igen lesz különbség. Rontani nem tudsz. Az elején recseghet a hang, de ez idővel elmúlik (nekem pl. zenénél volt).
-
bubus66
nagyúr
De igen használható egy kis átalakítással.
(#5266) ANDROID???
Igen jól értelmezed...
(#5262) ignisz
Állítólag hétfőn ( az utolsó információ) de már nem hiszem el mert már annyi időpontot mondtak.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
joergie
őstag
válasz bubus66 #5261 üzenetére
Először is köszönöm szépen a hasznos információt, erre volt szükségem.
Valószínűleg a szórend zavart össze, de a mondatvégi írásjel(pont) elég egyértelmű. Tehát azt írtam, hogy a készülék kapató a telekomnál. kijelentés.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
ANDROID???
addikt
-
-
MrZidi
tag
Hali!
A T-ben kapható P8 lite dualsim-es vagy korlátozva van?
Előre is köszi.ZTE Grand X In --> Sony Xperia SP --> Nokia Lumia 735/Microsoft Lumia 535
-
ignisz
senior tag
Mi a helyzet az 5.1-es frissítésekkel? Mikorra várható a b171-re? Tudja valaki?
-
bubus66
nagyúr
válasz joergie #5260 üzenetére
Bocs de A Telekom honlapján megtudod nézni, hogy kapható e a készülék vagy sem, tessék hogy ne kelljen keresni.
Támogatja a Telefon a TVGo-t
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
TV GO-t próbált már valaki telepíteni, és ha nem (a program által támogatott telefonok listájában nincs benne), akkor meg lehet e oldani hogy menjen rajta, illetve van e info arról, hogy elérhető lesz e valaha. Kapható a készülék a telekomnál, és az ascend P7-et támogatja, szóval már csak ezért is vagyok bizakodó.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Bouli
csendes újonc
Sziasztok! 2 napja, csütörtökön csatlakoztam a Huawei P8 lite büszke tulajdonosai közé. A telefon független, kifejezetten jól szól, szép képeket csinál, minden nagyon okés. Első bekapcsolás után elvégeztem néhány dolgot: a háttérben futó alkalmazások kilőve (zárt képernyőnél) + energiakezelés intelligens módba, nézegettem, neteztem, használtam lemerítésig. Leszögezem, játszani nem játszom rajta. Az első töltést a telefont teljesen lemerítve, kikapcsolt állapotban végeztem, 12 órát töltőn hagyva (úgy olvastam néhány helyen, így kell). Tegnap délelőtt töltőről levéve, majd bekapcsolva, a nap folyamán néhány (kb 4) hívás, 15percnyi net (wifi-n felejtettem utána v 3 órát), + néhány menüben, beállitásokban lépegetés + egy fénykép készítés. Az akksi nagyon meglepett: ma reggel, pontosan 24óra elteltével az akksi 89%on állt! Olvastam néhányan panaszkodnak az akksira, h egy napot alig bírja. Féltem is elsőre. És most ell vagyok képedve, ez a kis akksi mennyire bírja! Nagyon örülök neki, tetszik, nagyon gyors, nekem az üzemidő a fórumon olvasottak után pozitív csalódás. Egyelőre nagyon elégedett vagyok, minden jót!
-
-
válasz kolosanyi #5248 üzenetére
Azért nem egészen placebo hatás, ugyanis némileg valóban jobb képeket lehet készíteni (pl. kevésbé van tömörítve a kép). Arról nem is beszélve, hogy a videózásnál ISO értéket is be lehet állítani, a gyárival ezt nem tudod kivitelezni.
(#5249) bubus66
Ne aggódj, nagyon finom voltam velük.
-
kolosanyi
veterán
válasz #20749568 #5245 üzenetére
Szia!
- Elvileg meg.
- Nem használom, de gondolom netkapcsolattól függ.
- Jó.
- Nem támogatja az új kamera API-t, más szoftvert használni kb a placeboval ér fel.
- Normálisan szól a telefon, ha ezért kérdezed a Xiaomit.
- Aksi a gyenge pont, ekkora kijelzőhöz kicsi. Egy napot persze elmegy, de ne várj csodát tőle. -
válasz Andris837 #5244 üzenetére
Amiket észrevettem a frissítés után.
- Az akksi ugyanannyit bír ki, mint előtte
- Gyorsabban reagál rá a készülék, semmi akadás
- A Wifi stabilabb
- A fenti ikonban LTE helyett 4G van (tudtommal semmi különbség nincs a kettő között).És mindez úgy, hogy frissítés után nem csináltam FR-t, sőt a frissítés óta még újra sem lett indítva.
Ellenben a T-nél azt ígérték, hogy szoftver frissítés után letölthető lesz a Mobiltárca alkalmazás, nos a helyzet az, hogy sajnos még most sem lehet használni, így rá fogok koppintani az orrukra, és majd meglátjuk, hogy mi lesz.
-
Andris837
senior tag
Érkezett egy frissítés nekem is, fel is tettem. B130-ról B181-re frissített. 5.0.1.
Jobb mint a semmi. Változást egyelőre nem tapasztaltam. Minden szép és jó, mint ahogy eddig.iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
pgemil
aktív tag
válasz hunFaNaTiC #5212 üzenetére
(Az hülyeség!)
Csak be akar kötni 2 évre!!
A T-nél ingyen adnak újabb sim kártyát, hogy tudj új telefont is használni (mindegy hol vetted, előbb-utóbb net is kell az "okos"telefonhoz, ami + pénz. Majd ekkor kifizeted .....a díjakban.)
Csak akkor számítanak fel díjat, ha megrongálódott a simkártya. (Én is körbevágtam szeptemberben, de cserélték ingyen, mert szépen kértem a kisasszonyt.)[ Szerkesztve ]
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Xperia Z-ről megérné e váltani egy P8 Lite-ra?
Feleségemnek lenne.Gondolok itt elsősorban az akksira, hogy mennyire bírja (a Z ilyen szempontból nem egy acélos valami),
Nem tudom a mindennapi teljesítményben hol helyezkednek el egymáshoz képest ("smoothság", User Experience mert egy aalkalmas nyomogatás nem ua mint ha már be van lakva),
Próbáltam a Trénél és ott eléggé szaggatott képernyő felélesztés után 1-2 percig.
Kijelző minősége (itt nem elsősorban a felbontás a lényeg mert nem egy power userről beszélünk).
Fényképező mert bár olvastam teszteket de sokkal okosabb nem lettem.Előre is köszi
-
tony_snow
tag
válasz arcsi84 #5240 üzenetére
Kinek milyen igényei vannak. Nekem nem éri meg a dupla ár, mert számomra mindenre elég a Lite. Én nem is adok ki olyan sokat telefonra, 80 a határ, nem igazán látom értelmét 150-ért telefont venni, majd ha 15 millió feleslegem lesz az eseti számlámon akkor talán . De ez én vagyok. Gondold végig mire használnád, és hogy számodra elég-e amit a Lite tud. Te tudod, hogy neked megéri-e a kétszeres ár.
-
arcsi84
aktív tag
Sziasztok Mesterek!
P8 és P8 Lite között vacillálok. Apumnak P8 Lite-ja van és próbálgattam, nagyon tetszett a sebessége és az egész kinézete. Nekem a kijelző HD felbontása is tűélesnek hat.
Kérdés, hogy megér e P8 + 80k-t (fémház, Full HD kijelző, jobb kamera, Talkband B2).
Szerintetek érdemes megfizetni ezt a felárat?
-
Upo
addikt
válasz bubus66 #5235 üzenetére
Szerintem elbeszélünk egymás mellett. Az általam lementett gyári ota KIZÁRÓLAG a gyári T-s ALE-L21HUNC150B130 romhoz jó, nyilván másikhoz nem, ahhoz teljes rom kellene (>2GB), nem frissítés (319MB). Ugyanazt csinálom mint a gyári ota, csak a letöltés és a frissítés indítása a menüből az kézi.
Még a bootloadert se kell unlockolni hozzá, mert minden gyári és aláírt.
Tehát akinek T-mobilos ALE-L21HUNC150B130 romja van, és nem jön a B181 frissítés, de mégis fel akarja tenni, az letölti a zipet, bemásolja a dload mappába, telefonon bemegy a beállításokba, ott a Frissítőbe, alul a menü gombot megnyomja, helyi frissítés. Ki kell hogy listázza, hogy Járulékos csomag: update.zip (update.app-nál teljes csomagot írt volna).
Erre rá kell nyomni, utána a telepítést. Innentől ugyanaz mint a rendszer által letöltött OTA, újraindul eRecovery-ben és megcsinálja a frissítést.
Se bootloadert nem kell nyitni, se root, semmi nem kell, minden teljesen gyári.
Persze akinek nem egy érintetlen gyári T-mobilos ALE-L21HUNC150B130 romja van, annak semmit nem ér a csomag, mert csak erre az egy félére megy fel.
Persze ha nem gyári a telefon, ki lett nyitva a bootloader és bele lett piszkálva a rendszerbe, akkor nem ilyen egyszerű, de én azokra gondoltam akik nem is akarnak hozzányúlni a szoftverhez, 3 kattintással tudják frissíteni a romot a legfrissebbre, ha a nagyságos T nem méltóztatott nekik is küldeni a frissítést.
Még egyszer, csak hogy rögzüljön: gyári T-mobilos ALE-L21HUNC150B130 rom!!!!Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
retroid
senior tag
Függetlenre még semmi....
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
ravebp
senior tag
Nekem is megjött a telekomos frissítés, mintha jobb lenne, viszont, azóta randomújraindul a telefon....
Rave
-
bubus66
nagyúr
válasz #13110016 #5234 üzenetére
A Voda csinált ilyet az M2-nél is.
(#5232) Upo
Jelezett fél perc alatt csak kíváncsiságból feltettem a telekomos de szerintem hamar megy a szemétbe.
Viszont én meg nem ajánlanám ezt senkinek addig még nincs tisztába dolgokkal mert te igen egyszerűen le írod nem ennyire egyszerű, hidd el nem az első csinálom én fel tettem dualos 008 -as ugyan ezzel a módszerrel csak a 132 és a 052 dualosra lehet feltenni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Érdekes, hogy a függő telefonokra előbb jön az OTA, mint a független... számomra érthetetlen.
Persze, nem baj, csak fura. -
Simulator88
csendes tag
Nekem is most települ a B181 Vodás vagyok, vártam már nagyon. Remélem a double tap / dupla leütés problémát is megoldja
Simulator88
-
Upo
addikt
válasz bubus66 #5224 üzenetére
Amit átküldtem pm-ben, T-s ALE-L21HUNC150B130.
Kíváncsiságból rápróbáltam az ota telepítésre (amit leszedett), de a root miatt nem ment le, az ellenőrzés után hibajelzést adott, és maradt a régi rendszer. De ilyenkor az update.zip-et letörli. Így meg nem kellett újra elindítani a letöltést, csak felraktam az sd-re és onnan felrakta az ota frissítést. Illetve annak is jó lehet a lementett zip, akinek még nem jelzett az ota az kézzel felrakhatja.
Annyit meg kell jegyezni, hogy ez csak a fent írt T-s B130 romra megy fel, patchelős az update, a B130 romhoz képesti különbség van csak benne.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
ignisz
senior tag
Kíváncsi vagyok b171-re mikor jön.
-
bubus66
nagyúr
És melyik ROM volt rajta? Csak azt nem tudom, hogy te minek másoltad a dload mappába az OTA letöltés mikor az alapból fel telepíti. Én csak a 136a-val tudtam meg csinálni, egy béta verziót.. Mivel az a ROM van meg csinálva alapból a Singlehez..
(#5220) redati
Mustad az képernyő mentés arról az 5.1.1-ről
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
A T-nél kapható (trust, thumbox, sony) akku-töltők közül melyik lehet jó választás a p8 lite mellé?
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
A T-sen továbbra is ott van. A smart lock meg továbbra sem működik, hiába adom hozzá a miband-et megbízható eszközként, mégis kéri a mintát feloldáskor.
Ja, és még mindig nincs smart lock menü, azt csak 5.1-es screenshotokon láttam.
Szerk: Holy Sh.t! Jó lett a gmail értesítés, most csak azt írja hogy x db új üzenet, de végre nem sorolja fel őket egyenként alatta! Akkor legalább egy bosszantó dolog megjavult.
Sőt, úgy néz ki az endomondo is jó lesz lezárt képernyőnél, bár csak pár percet voltam kint az udvaron.
Már megérte frissíteni.[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
válasz Andrew1982 #5217 üzenetére
A 4 óra kijelző idő az jó?
1. töltés után:
4ó 18p 37mp
1n 14ó 30p akkumulátorról
...Inkább nem frissítek, nehogy elrontsa az akkuidőt...
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz bubus66 #5199 üzenetére
Pedig pont így működött. Az automatikusan letöltött ota nem ment fel a root miatt. Visszaraktam a gyári system-et meg recovery-t, az sd-re a dload mappába beraktam a lementett update.zip-et, frissítés menüben a helyi frissítésnél megjelent. Rányomtam, restart, felrakta, most már B181 van rajta. És ez is 5.0.1, nem 5.1.
-
ANDROID???
addikt
Nekem is ingyen cserélték a sim-et... Az előző telefonomat leadtam szervizbe és akkor kérdezték, hogy cseréljék-e a micro sim-et, (mert látta hogy az épp nálam lévő készülék normál sim-es), mert úgy is ingyen van a csere, meg vissza is.. Inkább megoldottam átalakítóval..
-
bubus66
nagyúr
Nekem ingyen cserélték az enyémet is meg a lányomét is sőt úgy, hogy mind kettő a nevemen van.
(#5210) GstylerSzerintem nem az 5.1
Zsocy155 a vodás 181 nem 5.1.1-es?
(#5209) erik365
A Tied dualos nem?
[ Szerkesztve ]
-
net91
senior tag
Nekem a másik T-nél (korábban P) ingyen megcsinálták.
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
Gstyler
senior tag
-
bubus66
nagyúr
válasz erik365 #5204 üzenetére
Persze biztos lesz valami. Majd ha kijön az 5.1 akkor megmondom..
Mondjuk kinek mi értelme azt nem tudom, én felteszem, és ha nem teszik akkor, megy vissza az 5.0.1 én a Telekomos biztos nem hagynám fent.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz ANDROID??? #5201 üzenetére
Mire frissíti??? Áruld már el mert még mindig nem tudom??
(#5202) kolosanyi
Így van..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest