- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz stickyfinger #7798 üzenetére
Gondolom ez lenne az a Telekomosba pedig az a fekete leveles volt az alap. Igaz ez Huawei Y5 5.1.1-esé
De ha fel teszed a default(magazinet) az téma közepén fogja megjeleníteni..
Mindjárt meg csinálom neked a default magazinet is
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz stickyfinger #7798 üzenetére
Nem tartom, valószínűnek hogy ugyan az mert az asszonyomnak van egy Y5 és ott van úgy ahogy te mondod annak a témának a neven Bloom ha át teszed erre a default(magazine)-ra akkor jó lesz a FB nálam szemét
A két téma nem egy és ugyan az
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
stickyfinger
csendes tag
-
gianone
őstag
válasz AMD Power #7794 üzenetére
Szerintem elég sokan, mert Telekom a telóhoz adja. Én ki sem bontottam, hanem elpasszoltam. Fehérben nagyon csajos. Annyira nem is tetszett, de nem vészes. Mázlista voltam, 15000-ben elment. Én nem adnék annyit érte, sőt. Mondjuk 10 alatt megkapod, annyiért órának is elmegy. Kérdés, mire kell.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
AMD Power
titán
Ilyen okosórát használ valaki?
-
HSteve
tag
válasz gumimaci1235 #7788 üzenetére
Igen, én is csináltam, az összefoglaló alapján.
-
bubus66
nagyúr
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
HA NEM TALÁLTAD AMIT KERESTÉL AKKOR KÉRDEZZ A TOPIKBA!Igen én is csináltam és még jó páran csináltunk. Le van írva ha nem sikerült értelmezni akkor neki sem kellene állni. a Feltétele nyitott Bootloader!!
-
gianone
őstag
A témaösszefoglaló nem erre van?
Szépen le van írva minden.Ez az idézet is onnan van.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Zsocy155
őstag
Szia!
Egy korábbi hozzászólásból:
Csak abban az esetben tudod dualosra megcsinálni ha letöltöd a P8 Lite ALE-L21 Firmware-V100R001C432B046b ROM-ot Step1/dload mappába lévő UPDATE.APP-ot telepíted fastboot móddal lehet megcsinálni!! Majd ha végeztél, akkor Step2/dload ( máshol vendor mappaként szerepel) mappa update.app-ját felmásolod az SD kártya gyökerébe lévő dload mappába majd a Helyi frissítéssel el indítod a telepítést, a telepítés végeztével DUAL SIM-s lesz a telefonod.
Hangsúlyozom, hogy Csak nyított BootLoaderrel és fastboot módszerrel lehet telepíteni!!!! -
gumimaci1235
tag
Sziasztok!
Specifikáció:
Modellszám: ALE-L21
Build szám: ALE-L21HUNC150B181
Android: 5.0.1
Alapsáv verzió: 22.126..18.00.00
Kernel veerziója: 3.10.61-g350ae4
android@localhost #2
thu nov 12 16:03:33 CST 2015
Emui: Emui 3.1
Egyéni verzió: CUSTC150D005Ilyen telóból, ahol szoftveresen le van tiltva a 2. sim, csinált már valaki dual SIM-eset.
HA igen kérem írja meg, hogy csinálta. És pontosan mi kellett hozzá.
-
AMD Power
titán
Mindenhol azt olvastam ,hogy milyen gyenge ebben a telefonban a grafikus gyorsító. Ahhoz képest a Real Racing 3 elég jól fut rajta.
-
bubus66
nagyúr
válasz stickyfinger #7778 üzenetére
Mint már milliószor le lett írva, hogy nem mindegyik témánál jelenik meg. Sőt ha emlékeim nem csalnak nem is olyan régen linkeltem be ugyan ezt..
Ennél is meg jelenik csak valami oknál fogva nem látszik
Tessék ezen látszani fog
Default(magazine) EMUI HD v3.0.1
Persze csak akkor ha az értesítés kezelőbe is be van kapcsolva..
[ Szerkesztve ]
-
stickyfinger
csendes tag
Az ertesitesi problema tovabbra is megmaradt, szerintetek ha visszaviszem telekomba akkor kicserelik?
-
adalbert1
veterán
-
gianone
őstag
válasz stickyfinger #7771 üzenetére
Volt már róla szó. Értesítéskezelőben beállítottad? Ha igen, próbáld meg úgy, hogy nincs minta vagy PIN képernyőzárhoz.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
stickyfinger
csendes tag
Sziasztok! Tegnao vasaroltam a telefont es szokatlan problémát vettem észre. Az ertesitesek nem jelennek meg a zarkeoernyon csak a felso savban kis ikonnal. Vedette tettem azalkalmazasokat, de ez sem segit. Külföldi oldalakon szinten ezt aaproblemat irjak. Valaki talalkozott mar ezzel es esetleg sikerult megoldani? Köszi
-
ANDROID???
addikt
Üvegfóliáról tudnátok adni infót privátban? Köszi!
Típus/tapasztalat..[ Szerkesztve ]
-
-
ezozo
tag
válasz csaba1203 #7759 üzenetére
Hali,ha bolti garis lenne biztos nem kapok Huawei gari papírt amin 24hó szerepel,max blokk és oda kell visszavinnem ahol vettem,te akkor mit kaptál a plusz lóvéért cserébe? amúgy az euronics érdekes bolt,mint egy piac,alkudni is lehet
[ Szerkesztve ]
LG 50UK6950PLB-POCO X3 Pro 8/256-Ps4 Pro-Ender3 v2
-
Comecee
csendes tag
Jó ötlet volt ez a FB Lite program. Rendkívül lassú mobilneten is tudom használni és tényleg kevesebb akkut használ, mert kb. 1 hetes tapasztalat alapján, 15-25%-kal több marad a nap végére az akkuban!
Motor nélkül is lehet élni, csak nem érdemes... :-)
-
ezozo
tag
Sziasztok,boldog tulaja lettem én is ennek a telónak,nagyon jóóóóóó,imádom,szó szerint,euronics akciós,ja és nem egy év garival adták,szerintem elírták a hirdetést,huawei garipapir és azon 24hó gari szerepel!!!
LG 50UK6950PLB-POCO X3 Pro 8/256-Ps4 Pro-Ender3 v2
-
adalbert1
veterán
válasz AMD Power #7739 üzenetére
Tegnap még nyomkodtam 1-2 órát, és egyelőre én is ezen a véleményen vagyok. - pont annyival nagyobb a kijelzője mint a G2 mininek amit váltott, hogy ezt szívesen van kedvem használni, azt pedig már a végén nagyon nem volt kedvem...
Akinek gyári Huawei tokja van (csak hátlap, nem flip), annak is könnyen elmozdul a jobb felső sarokban, ha itt fogja meg? Gondolom azért történik, mert itt van körülötte a legkevesebb keret, ami merevséget adna neki, de azért kíváncsi vagyok, hogy másnál is így van-e.
-
gianone
őstag
válasz andrisbandi #7751 üzenetére
Ez szép és jó volna (nekem van kettő több mint másfél éve, már meg is untam ), de ha telón nincs értesítés, ezen sincs.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
kopee1980
tag
Sziasztok!
Vettem egy Huawei P8 lite telefont andorid 5.0.1 van rajta. A problémám az, hogy a letöltött és telepített Viber program "szerintem" nem fut a háttérben és így csak akkor kapom meg az üzeneteimet, ha az app-et ténylegesen megnyitom.
Tud valami megoldást a problémára?
[ Szerkesztve ]
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Az alap gameloftos jatekok visszakerulnek a telefonra gyári beallitasok visszasllitasa utan?Samsung Galaxy A55 5G
-
tkonya
aktív tag
5.0.1 alatt nem is fogod, mert az a 6.0 béta verziójában jelent meg a "vezeték nélküli képernyő" mint lehetőség. Voltaképpen a csatlakozást nagyon egyszerűvé teszi, ebben az esetben is a wifit kikapcsolja, majd a wifi directet be, nagyjából két kopp és a tv-n van a kijelző képe.
5.0.1 (enyém független) alatt, az értesítősávot lehúzod, ott a parancsikonokat választva kapsz egy listát, és abban kellene lennie a "több képernyő" módnak. Amennyiben nincs benne, ez a lista szerkeszthető és fel lehet venni, amennyiben jól emlékszek.
Motorola Edge 30 Fusion
-
tkonya
aktív tag
Szia,
A mirrorshare, a több képernyő, a vezeték nélküli képernyő, ez mind teljes értékű képernyő tükrözés, vagyis ha létrejön a tv és telefon között a kapcsolat, akkor a komplett telefon kijelzőjét látni fogod. LG tv esetében nem tudom hogy fog működni, nekem 5.0.1, valamint 6.0 béta alatt Philips (7109, miracast képes) tv esetén tökéletesen működik. Tehát ugyanazt látom a tv-n, mint ami a telefon kijelzőjén van.
Motorola Edge 30 Fusion
-
egabi71
aktív tag
válasz Orionhilles #7731 üzenetére
Igen,3 kapcsolati mod van: wifi,usb ès bluetooth
-
adalbert1
veterán
Aki 2 év garanciával vette a készülékét, az azt a kis füzetszerűen lapozgatható warranty card-ot kapta mellé garanciajegyként, ami a dobozban van, vagy másikat is adtak mellé? Illetve itt pl. magyar szöveggel csak le vannak írva a garancia feltételei, de pl. a telefon adatait csak az idegen nyelvű részekhez lehetne beírni. Ezt elfogadják egy esetleges garanciáztatás esetén?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! A telefon "modem képességére" kérdeznék rá. Ha elmegyek egy olyan helyre ahol nincs WiFi, a laptopomat és a telefont hogyan/mivel tudom párosítani úgy, hogy a laptopon is legyen internet, a telefon 4G-n keresztül?
Kell hozzá telefonos külső program?
Régebben, N8 telefont USB-n csatlakoztattam, laptopon beállítottam a telefonos tárcsázós modemet, be kellett írni tárzsázott számként Telenornár valami ilyesmit: "*99#" (??), aztán működött. Most meg Vodafonos vagyok.
Tehát, hogyan lehet a legegyszerűbben a telefon 4G internetet megosztani a laptoppal?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
adalbert1
veterán
Sziasztok,
ma én is (remélhetőleg) boldog tulajdonosa lettem egy ilyen készüléknek, most települ a frissítés, amit talált, utána fogom jobban belakni.
-
Rico45
őstag
Sziasztok meg is kött a készülék :-) Asszonykám hívott.Alig várom ,hogy hazaérjek már melóból.
Amúgy a P8 lite mennyivel jobb egy sima P8-nál?"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
ObiWan13
tag
Sziasztok.
Hogyan kell képernyőfotót készíteni?
-
im492
tag
válasz bubus66 #7705 üzenetére
Sokan sajnos az alapfogalmakkal sincsenek tisztában (őket értem kezdő alatt),így pedig inkább hanyalgolandó legalább is szerintem. Előtte érdemes elmélyülni a témában,utána neki fogni. Így ti is megusszátok a felesleges kérdéseket és táv segítséget
Jut eszembe,haszál valaki ablakos tokot? Kellene valami hasznos app hogy ki tudjam használni,de egyenlőre semmi. Kár,hogy gyárilag nem kezeli... :/ Ha valaki tud valami jó megoldást,kérem jelezze! Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Milyen színekkel képes jelezni a telefon? Tegnap még ment a Whatsapp zöldje, de ma már semmilyen jelzést nem mutat :/
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz DrDobos #7699 üzenetére
De tud A Single SIM-is Nano SIM-et fogadni mivel lehet dualostani.
(#7696) im492
Nekem meg azt az információt adták, hogy a Q1 közepe vége felé lesz 6.0..
(#7687) DrDobos
A fentebb elírt időpont de ettől lehet eltérés.
(#7694) gianone
Igen a béta teszt lezárul, a kiértékelés folyamatba van ha az meg történik akkor jön ki a végleges verzió.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Path of Exile 2
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest