- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew1982
csendes tag
válasz gazfickó #5155 üzenetére
Megnyugodhatsz, nyugodtan fog rajta futni minden kényelmesen. Én MMortal Kombat X-el és NFS: No limit-tel játszok rajta, semmi döccenés v egyéb nincs játék közben. Ez miatt ne izgulj. És a sok kis bosszantó hiba inkább a Tmobilos szoftver miatt van, nem pedig a készülék miatt. Bátran ajánlom a megvételét. Nem fogsz benne csalódni. Elég ha annyit monfok, h jelenleg 13 napja nem volt újraindítva a készülék. Szóval ne parázz
<<< +36203601181 >>> <<< kftstabil@gmail.com >>>
-
Andrew1982
csendes tag
válasz Andris837 #5128 üzenetére
En csak a keves kijelzoidot sajnalom igy. Elozo telo 2g-re lokkolva, plusz 0-24 wifi, mortal kombat x es nfs limit egy oranyi jatekkal is hozott 4 es fel ora kijelzot. Itt elso feltoltes bekoltozes utan 4 ora, most meg 3 het hasznalat utan nem tobb mint 2:45. Gyari tolto, es semmi extra app, csak a szokasos (viber, fb messenger, meg 2 email fiok) , fenyero kb 60%-on. Neztem cpu z-vel, negy mag szinte feszt 1200mhz rohan, de deep sleep az megvan. Ossz ebrenlet egy 24 oras ciklusban nem tobb mint 50 perc.
A link pedig itt van, amit lattam: http://www.needrom.com/download/p8-lite-ale-l21/
-
Andrew1982
csendes tag
Akku az nalam is kuka 90%-ban nap vegere, ha hasznalom, ha nem. Pedig lelottem mindent, ami nem kell vedettbol. Smartlock nekem okes, nincs gond vele. Nekem nevjegyzek az amin nem tudok listabeallitast forditani ( vezetek nev elol/hatul ), nfc-s kuldes hektikus, de osszesegeben szeretem nagyon ezen kis hibak ellenere is, mert hardverileg tokeletesen hozza az igenyeimet. Wifi erzekenysege szuper, bluetooth-ot nem hasznalok, igy arra nem tudok mit mondani.
-
Andrew1982
csendes tag
válasz bubus66 #5045 üzenetére
Helló. Help me Főnök Ezt a 181-es romot ota-n v HiSuite-tal próbálkozzak felrakni, mert ez a 130-as gyári T-rom kezd egy kicsit megőrjíteni. Maga a telfon korrekt, minden szempontból , csak ez a szoftveres őrülete tol fel agyilag... Vicc a T lemaradása. Mások írták h jött OTA-n, de nekem semmit nem jelzett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest