- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
Aha, hiszek neked. Nekem most lesz kétéves a Moto G-m, és se fólia, se tok nem volt rajta, és szokásomtól eltérően nem is vigyáztam rá. Igazi játszós teló lett belőle, mondván, hogy vízálló. Egy betonos leejtésnél, (nem magasról) lett karcos a két sarka, és egy látható egy-két millis a kijelzőn, előtte ha nem is újnak, de tip-topnak nézett ki. Mondjuk két éve 100 fontért tudta ezeket...
Mutatsz erre ilyet? Ne guglizzak már, ha van tuti helyed ennyiért. Jöhet Kína is. -
gianone
őstag
Aha, erre gondoltam, csak hiába olvastam el, sok volt egyszerre az info, és nem jutott le a tudatomig, hogy az megy-e. Kösz, akkor szerzek segítséget hozzá. Lehet, hogy menne, de lehet, hogy nem. A régi Ideos Slim 7-emen anno sikerült, de az már a végét járta, bátor voltam.
Ja, és azt még most sem értem, hogy majd egy év alatt miért nem vették le a GG3-at, illetve eleve miért írták. És mondjuk azt sem, miért nem az...
-
gianone
őstag
Kösz a választ, nekem holnap jön meg, szóval akár lehet is majd rajta. Viszont ez elég fura. A Telekom tuti nem válaszol, megvenni "online" is 3 óra és 5 telefon volt, mert ha épp működött az oldal, akkor rossz árat belépve... Azért próbálkoztam itt, hogy van-e valami módja gyári marshmallow-t rávarázsolni.
-
Rotor82
aktív tag
Pedig nekem az XDA -n nem ezek az infók jöttek le, mivel ott van 2 topik:
1.: [MOD]☆ NavBar 26x26 ☆[5.1.1][B010][TWRP]
2.: [MOD]☆ NavBar 28x28 & 32x32 ☆[B170][TWRP]
XDANekem meg B181 van fent, nem pedig B010 és nem B170...
Azért fosok szerintem jogosan kicsit, mert ha összeomlik a rendszer, akkor b@szhatom... Vagy utána visszaállítani lehet valahogy a gyárira, ha nem lenne jó/nem tetszene? -
egabi71
aktív tag
-
ignisz
senior tag
-
-
bubus66
nagyúr
És melyik ROM volt rajta? Csak azt nem tudom, hogy te minek másoltad a dload mappába az OTA letöltés mikor az alapból fel telepíti. Én csak a 136a-val tudtam meg csinálni, egy béta verziót.. Mivel az a ROM van meg csinálva alapból a Singlehez..
(#5220) redati
Mustad az képernyő mentés arról az 5.1.1-ről
-
Andrew1982
csendes tag
Akku az nalam is kuka 90%-ban nap vegere, ha hasznalom, ha nem. Pedig lelottem mindent, ami nem kell vedettbol. Smartlock nekem okes, nincs gond vele. Nekem nevjegyzek az amin nem tudok listabeallitast forditani ( vezetek nev elol/hatul ), nfc-s kuldes hektikus, de osszesegeben szeretem nagyon ezen kis hibak ellenere is, mert hardverileg tokeletesen hozza az igenyeimet. Wifi erzekenysege szuper, bluetooth-ot nem hasznalok, igy arra nem tudok mit mondani.
-
bubus66
nagyúr
De igen de csak a facebook belépéssel nem p7-nél van csak hanem a P8 Lite összefoglalójába is. Vagy működik vagy nem. Valamint nem lehet kijátszani mint a másikat titoksító böngészővel. Különben azzal csinálod amelyikkel akarod, amelyik a Logoutomba van az egyszerűbb és nem kell ID kodót generálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged