-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zojjektum
őstag
Persze az egyértelmű. Visszasíom a 8.0 a 8.1 helyett a 10-ről nem is beszélve (hozzáteszem 625-ön).Nekem sem lett volna vele problémám, ha nem ugyanazokkal a programokkal használtam volna, mint 1 évvel ezelőtt amikor még "rendesen" futott. Volt recovery minden hónapban szinte, mert elfelejtett ébreszteni, a képernyő nem ébredt ill. gondolt egyet és nem kapcsolt be csak soft resettel. A programok megint más tészta, mert tudtam mire számíthatok mikor megvettem, de az, hogy szinte 0 előrelépés az ügyben az hihetetlen. Ha látnék benne potenciált wp-nál maradtam volna, de úgy tűnik fejetlenül csinálnak mindent az ms-nél. Amennyire szerettem szépen lassan úgy utáltam meg.
Igazából ezért is váltottam platformot, mert már esélyt sem akartam adni a winnek ezek után. Eddig úgy tűnik nem volt rossz választás, de ez majd kiderül 1-2 év múlva.
Most már hagyom az off-ot, elsírtam a bánatomat.
-
ANDROID???
addikt
Nem Dual simes -> Dualos lehet, ha jól értem...
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged