- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldbiggy
tag
válasz
Trooper82 #17563 üzenetére
Azt írja hivatalos full verzió 596-os.
Hivatalos Változások[Naptár]
> Hozzáteszi még több év kell az öröknaptár
> Hozzáteszi helyi naptár és a globális ünnepek naptár[Email]
> Hozzáad egy funkció előtérbe maileket
> Optimalizálja az e-mail bejelentkezés konfigurálásával paraméterek automatikus[Vegyes]
> Optimalizálja a témák ikonra, hogy jobban megfelel a rendszer
> Továbbfejlesztett eszköz biztonsági Google biztonsági javítások -
gianone
őstag
válasz
Trooper82 #16354 üzenetére
Semmi, de ha választhatnék, azt hiszem, B584-en volnék megint. Nehéz összehasonlítani, mert minden nap más, de mintha az üzemidő annál volna a legjobb, vagy legalábbis nálam annál volt, vagy csak úgy tűnt. Pedig semmi más változás nincs, csak a biztonsági szint. Én szeretek játszani, bár a semmiért kicsit unalmas. A helyedben EMUI 4.1-ig nem csesztetném, nincs miért.
-
gianone
őstag
válasz
Trooper82 #16156 üzenetére
Köszi, én rácsesztem... Nem akart felmenni, feltoltam fastboottal. Erre B585 lett. Ezért nem akart. Mondjuk az enyém dualosított telekomos, nem lett baja. Kiderült, nem én voltam hülye, hanem rossz ROM van a német blogon a linken...
Átgondolhattam volna, miért is nem akar, de már mindegy. Idegességemben belaktam. Majd legközelebb visszacsinálom.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Trooper82 #14529 üzenetére
Én egy ilyet használok, amibe egész jól belepasszol. Hamar elővehető, és némi védelem is van.
(#14532) vodkamaffia
Sajnos nem csak tűnik, hanem az
Nem esküszöm meg már rá, de mintha több Huawei készülékről is tett említést az illető.Jön most valami új gyártó készüléke rendkívül baráti áron. Azt mondta az nagyot fog ütni. Azért túl nagy optimizmus volna kijelenteni még elterjedés, komolyabb használat előtt, hogy nagyot fog ütni, de majd elválik. A készülék neve valami nagyon furán hangzik, így meg sem jegyeztem.
A Huaweit nincs hasznom szapulni, mert mint írtam is "sok" van a lakásban és én amíg működik mindenképp nagyon jó barátságban vagyok vele -
gianone
őstag
válasz
Trooper82 #14529 üzenetére
Nyilván engem is zavar, bár szerencsére csak kicsit hajlott, szóval már szilikontokban sem lehet észrevenni. Viszont így már pl. nem lenne pofám eladni. Nem is igazán tervezem, de ha pl. bejönne Telekomnál egy visszautasíthatatlan ajánlat, akkor nem volna rá szükségem.
Én első zsebben hordom, de még sosem ültem le vele. Ez is idegesítő, hogy figyelni, kell. 4,5-esel pont le tudtam. Inkább legyen kicsit vastagabb. Majd meglátom, milyen lesz a utóda, mert nem gyártanak kisebb, de normális telót.
-
Trooper82
senior tag
-
ANDROID???
addikt
válasz
Trooper82 #10320 üzenetére
Az ötlet jó, de ameddig a kérdés van előrébb mint a kereső használata, addig hiába írok ki bármit mindig elő fog kerüni a fogyasztás téma. Ez ugyanúgy érvényes arra is, ha valaki megkérdezi a fogyasztást lehet-e csökkenteni, a választ is megkapja, mégsem tesz a válasz alapján semmit, vagy nem hajlandó kipróbálni sem amit leírnak bevált módszerként, a téma mindig vissza fog térni. Azt sem logikus minek kell azt naponta kitenni képként, hogy milyen lett a fogyasztás, vagy a kereső / összefoglaló nélkül megkérdezni, hogy a tel. mennyire ajánlott vált be stb.
-
ANDROID???
addikt
válasz
Trooper82 #7455 üzenetére
Nem ezt mondtam, de erre ez az utolsó reag.
A 30 ezres kompakt sem valami frenetikus eredményt hozó kategória, attól ez a telefon sincs elmaradva sokkal.
Az elvárások olyan magasak, hogy azt valahol 100-130e környékén érhetik el normálisabb MILC vagy DSLR géppel...A P8 Lite elég jó minőségű képeket készít telefonhoz és az árához képest (de szerintem ez nem csak az én véleményem), de azt tudomásul kell venni, hogy ha valakinek ettől több kell többet is kell beleölnie.
Lásd ott az S7 "hú dejó", (új örülünk neki..
) már 230-280 körül meg lehet venni, vagy a szolgáltatótól jó drága havidíjas előfizetés mellé.
Az mind szép és jó, hogy lehet hogy jó képeket lehet vele készíteni, de nem hozza azt a szintet mint akár egy belépő/közép kategóriás (Sony, Nikon, Canon....... nem kompakt), és abból a pénzől azért ügyesen össze lehet vásárolni egy fényképezőgépet egy laptopot és egy telefont, és már előrébb vagy az tuti. a három nem azonos színvonalon lesz egy telefonnal, nem egy marék cuccon kell küzdeni, ha netezni akarsz stb...Jó kávézást
-
Káposztakuki
csendes tag
válasz
Trooper82 #5507 üzenetére
Nem tudom, hogy neked mi a fikázás azon, hogy egy problémát leírtam, amire egyébként számos idegen nyelvű fórumon sem találtam választ. Arról nem beszélve, hogy milyen logika az már, hogy egy email kliens működéséhez nem elég beállítani a push szinkronizációt, hanem még okoskodni kelle mindenféle egyéb rendszerprogramokkal is.
Ha beállítok egy email fiókot azzal, hogy "push notification" működjön, akkor az magától működjön is...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Steam Deck 512GB Hibátlan 10/10 Állapot! 6 Hó Jótállás
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest