- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
válasz
Andrew1982 #5217 üzenetére
A 4 óra kijelző idő az jó?
1. töltés után:
4ó 18p 37mp
1n 14ó 30p akkumulátorról
...Inkább nem frissítek, nehogy elrontsa az akkuidőt...
-
Upo
addikt
válasz
Andrew1982 #5166 üzenetére
Az nekem is ott van, de nem tudod konfigurálni, mert nincs rá menüpont. Nem tudsz eszközt, vagy helyet hozzáadni. Valami ilyesmiknek is kéne lenni benne (ez a beta 181-es voda romból van). Van egy sony-s leírás hogy miknek kéne benne lennie. ITT is vannak képernyőképek. Az előző telómon a képernyőfeloldás menüben volt a smart lock menüpont, és használtam is. Azért háborognak a neten is, mert ott ahol mutattad benne van, ki-be kapcsolni lehet, tehát benne van a romban a smart lock komponens, de nem lehet használni mert nincs meg a menüje.
A MiFit app-ból elő tudom hozni az értesítést, onnan hozzá is tudom adni az eszközt, de nem működik, nem oldja fel a képernyőt. Képernyőképek itt.
És ilyennek kéne még lennie nfc-hez, megbízható helyekhez, viseléshez. -
kolosanyi
veterán
válasz
Andrew1982 #5164 üzenetére
Nálam nincs gond a T-s szoftverrel. Vagy csak nekem nem tűnik fel.
-
mumuss
aktív tag
válasz
Andrew1982 #5166 üzenetére
Ez a smart lock mire jó??
-
ANDROID???
addikt
válasz
Andrew1982 #5164 üzenetére
+1
-
Upo
addikt
válasz
Andrew1982 #5132 üzenetére
Neked milyen rom van rajta? Nálam ALE-L21HUNC150B130, és a biztonság menüben csak ennyi van.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Andrew1982 #5125 üzenetére
Ezt most nem értem. Ha kinyitod akkor minek kell vissza zárni? A garancia miért is ugrana?
-
Upo
addikt
válasz
Andrew1982 #5127 üzenetére
130-as T-s romod van és van benne smart lock? Honnan éred el? Az egész net azt keresi. Vagy a biztonság menüben, vagy a képernyőzár... menüben kéne lennie, de nincs. Ha be van állítva a feloldásra valami minta vagy kód, akkor kéne megjelennie. Én már kétszer meg tudtam csinálni, hogy a miband szoftveréből nyomtam. hogy miband használata a képernyő feloldására, akkor az értesítések között megjelent a smart lock, oda kattintva bement a konfigurálásba, megadtam a mintát, felvettem a megbízható eszközök közé, de hiába, akkor sem oldja fel a képernyőt. De nem tudom reprodukálni, gyári visszaállítás után egyszer feldobja aztán annyi. Te milyen smart lockot használsz ha nálad működik? Hely alapút vagy megbízható eszközt? Hol van nálad a smart lock menü?
-
Upo
addikt
válasz
Andrew1982 #5125 üzenetére
Ha megnézik akkor igen, ha nem akkor átcsúszhat. Bár nem nagy kunszt bootloaderben elindítani és megnézni hogy Locked vagy Relocked van odaírva, a szervizesnek is csak egy mozdulat.
Találtál telekomos 181-et letölthetőt? Neten is csak vodást emlegetnek. Dobj meg minket egy linkkel!
Nekem is már tele a puttonyom, az előző telóhoz képest szinte semmi nem megy, smart lock nem működik, endomondo+lezárt képernyő=bukta, giro nem is lesz, van miband-om, mifit+miband tools esetén hiáb vannak engedélyezve az értesítések, mindig elfelejti. Bluetooth elég bizonytalan. A gyengébb képernyőt már kezdem szokni, bár mikor ránézek a régire akkor kezdhetem elölről a szokást. Az akku nagyon gyorsan merül. Igaz az első töltéssel csináltam vele 4 óra 40 perces kijelzőidőt, de nap végére akkor is lemerül, ha csak 1-2 óra a kijelző. A régi akkor még simán 60% fölött volt a 2400-as akkuval. Ha online rendeltem volna, akkor valószínű visszaküldtem volna, de én marha, elkapott a gépszíj mikor bent voltam mást intézni.
Amúgy egyébként nem rossz, egész jó kis teló ez, ha javítva lesznek a dolgai akkor még jobb barátok leszünk. -
bubus66
nagyúr
válasz
Andrew1982 #5123 üzenetére
Persze ha van 181-es akkor rakd fel én még nem találkoztam vele. Telekomos ROM-ot meg nem használok, kezdetek óta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Spórolós topik
- Synology NAS
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Revolut
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged