-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
válasz pgemil #10069 üzenetére
Első körben, nézd meg, hogy az energiasémád intelligensre van-e állítva. Aztán kapcsold ki a helymeghatározást és a BT-t éjjelre. Aztán kiderül. Mibandnek az alvásmonitorozáshoz és az ébresztéshez sem kell aktív BT. Gondolom, éjjel meg nem kellenek az értesítések.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
bubus66
nagyúr
Melyik ROM van neked a 6.0? mert abban nincs gyári böngésző.
(#6995) sepyi
Biztos menne vele mivel a Vodafone-os Singele Sim-es a tied meg Dual SIM-es. Fel Rakni fel lehet működni is fog csak nem biztos, hogy minden. Na akkor nem válnak el ehhez már BL kell nyitni stb.
(#6994) tkonya
A 6.0 alatt nincsen gyári böngésző
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
sepyi
aktív tag
Szerintem nem, mert a gyári is chrome alapú. Lehet hogy valamit csinálnak vele a gyártók, de egyértelműen chrome.
Más! Ma szerettem volna feltelepíteni a nejem telójára a wodafone wallet-et. A telefon softwere nem kompatibilis az alkalmazással üzenetet kaptam. Az ügyfélszolgálatos érdeklődésemre közölték, h csak a vodafone által forgalmazott készülékeken fut, függetlenül a sim kártyától. Azt kérdezném, ha a dual sim-es független készülékre felraknék egy vodás romot, menne-e vele? Mint ahogy az lg l 70 vodás volt, de ott meg a root miatt nyöszörgött.De valahogy mégiscsak rá kéne ekézni a mobiltárcát.
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
bubus66
nagyúr
Nyomj a Fogyasztási szint/Hardver/Képernyő arra kattintva kiadja a képernyő időt.
Az adat forgalom kezelőt hol tudom kikapcsolna, hogy ne jelezzen minden nap?
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
De csak % ír kí meg visszalévő időt én beírtam a tesztebe hogy jó lenne ha úgy működne mint az 5.0.1-nél.
Telefon kezelő/Akkumulátor kezelő/Energia használat részlet
A képen látod
[ Szerkesztve ]
-
-
inteljanos
csendes tag
Pontosan a vèdő tok szèlèg èr ki a fólia . ( keretig nem èr ki ès a tok alatt sincs)
Oldalra nyilos tokban van,abba pedig egy gumis tok van fèlig beragasztva mert alá támasztos kihajtva.
Linkelt boltban az sem volt vèszes árban ,ha jol rèmlik 2700ft ès bőr.Hol lehet beállitani hogy privi èrkezèse esetèn email-t kapjak ?
-
bubus66
nagyúr
A Leírás alapján abba van benne, hova kell telepíteni a adb drivert de csinálok egyet külön mert látom nehéz lett egy kicsit Nem akartam szétszedni a huaweiextractort (gondoltam minek) de látom szét kell szednem.
Még mindig itt tartasz? Ezek kellrnek.....
Remélem azt nem kell leírnom, hogy bubus66 nem lesz neked
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Milyen hivatkozási oldal nem értem ebbe nincs is HuaweiExractor.
(#5483) Tusuka
Akkor meg vidd vissza nyugodtam,ha nincs időd meg csinálni nehogy azt híd hogy szervizbe mást fognak csinálni mást rágányolnak egy ROM-ot aztán viheted.
[ Szerkesztve ]
-
-
bubus66
nagyúr
Igen elérhető de csak Fastboot-tal.
(#4822) theo_76
Ha OTA frissítesz akkor nem . A Fastboot módszernél meg ajánlott a full wipe abban az estbe ha a belső memórián van akkor törlődik.
Illetve B130 T-s rom esetén működik a helyi frissítés? Másik ROM-ot szeretnél fel tenni?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Szia most ne haragudj de előtted 2 hozzászólással írtam hogy melyikre lehet feltenni csak arra lehet.
Hangsúlyozóm, HOGY CSAK P8 Lite ALE-L21 V100R001C432B136a ROM-RA lehet feltenni másikra nem...
[ Szerkesztve ]
-
sonix
csendes tag
-
MeGabee
senior tag
Szerintem megtaláltam a megoldást!
Belépsz a Gmail-be,ott Beállítások/ Fiók (a fiókod ami meg van adva) / A bejövő üzenetek hangjelzései és... / Értesítés minden üzenet esetén
(#4024) pgemil: Bocs hogy válaszként ment,holott nem te vagy a címzett
[ Szerkesztve ]
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
Gstyler
senior tag
Ahány ház, annyi szokás Én pl. a telefon funkciót használom a legkevésbé.
Egyébként, hogyha nem nagyon használom csak mailt és híreket olvasok, továbbá viberezek napközben (nem, facebookom nincs), akkor is lemerül estére kb 4 óra képernyőidővel (Hsdpa napközben és wifi itthon).
Amennyiben nyomok neki egy kis gps+waze kombót reggel, akkor napközben már meg szoktam etetni, hogy nyugodt szívvel hazaérjek vele este.
Szóval reménykedek benne, hogy a szolgáltatós telók is kapnak vmi frissítést, amivel tovább bírja, bár kétlem, hogy a 2. napnak neki mernék indulni töltés nélkül, mert akkor murphy, h a 2. nap végén kéne a gps+waze ( bár a navigálásnál is inkább a képernyő ON eszi a leginkább a telefont ) .Szóval tétlenül biztosan kibír egy hetet a telefon, csak akkor nem lenne szükségem egy 80 ezres telóra, hha egész héten nem használnám semmire
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Igen ha van root jogod akkor törölheted a system/media/audio/animationsound/bootSound.ogg és már nem is szól. Tiltani vagy kikapcsolni nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Köszi semmi gond. Akkor ezek szerint érhető?
(#3335) Hocsika
Nem hiszem, mert még nem jött javítás, de akik sokat használják azok maj meg mondják.
[ Szerkesztve ]
-
sonye
senior tag
Nem [moderálva] a telefon, csak jól optimalizálni kell.
Annó nekem a G6-om is így kezdett, hogy merült ezerrel. Aztán a fórum is sokat segített és megtaláltuk azt a beállítást, amivel már jó az üzemidő.
Így hát azt kérném a fórumtársaktól, hogy azoknál, akiknél jó az üzemidő, írja már meg a beállításokat, hogy mit lehet állítani.
Nekem 1 hetes a telefon, így annak is örülnék, ha sok ilyen tippet adnátok.
Szép, elegáns forma, nagyon jó fényképező, gyors rendszer, ideális készülék, csak kár ezért a fránya merülésért. Mert ha használom, akkor ekkora kijelzőt meg kell hajtani, azt értem, de ha be sincs kapcsolva, a hálózatkeresés eszi vagy mi?
[ Módosította: Mate ]
-
MeGabee
senior tag
"Ja, úgy [moderálva] ez a telefon ahogy van!"
Azért,mert a tiéd esetlegesen hibás,még nem azt jelenti,hogy mind [moderálva].Nekem semmi baja,tökéletesen működik,BT-t nem dobálja el,és nincs extrém akku merülés sem.Vidd el szervízbe,cseréltesd ki,vagy kérd vissza a pénzedet.
[ Módosította: Mate ]
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
Zsocy155
őstag
Valószínűleg kifogtál egy hibásat. Ha "időn belül" vagy akkor vidd vissza, hogy adjanak helyette másikat, ha nem akkor garanciális javítás.
Nekem, ha reggel óta nyomtam volna a Real Racing 3-at akkor sem ment volna le 28%-ra.
Ha olvasod a fórumot, láthatod, hogy szinte mindenki meg van elégedve a telefonnal. De ha ennyire nem tetszik, akkor cseréld el egy ZTE-re.[ Szerkesztve ]
-
Oldbiggy
tag
Nálam az akksi fogyasztás rendben van, igaz, hogy nem nyomkodom, 1nap 23 óra, és 77%-on van. Kétszer fordult elő, hogy ha kikapcsoltam a hangot, akkor nem kapcsolódott az autó BT-hez. Csak akkor kapcsolódott kb 2 másodperc alatt, ha felébresztettem a telefont, és lehúztam az értesítési sávot.
Zavard össze a világot, mosolyogjál hétfőn..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest