- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz GeryFlash #95 üzenetére
Én pl. előbb mernék venni Huaweit, mint Sonyt, pedig anno nagy SE fan voltam. Több közeli ismerősömnek van Huawei és Sony telefonja is és amíg a Huaweiesek évek óta dicsérik a telefonjaikat, a Sonyk döntő többsége fél évesen már a szervizben lakik. Én jelen pillanatban ott tartok, hogy Huawei/Honoron és LG-n kívül mást nem mernék venni.
Egyébként most jobban belemenve nem értem, hogy a hangszóró miért baj, hogy lent van, filmet gondolom az ember nem a hangszórón, hanem fej/fülhallgatóval hallgat, arra kell, hogy a csengőhangot, az SMS-t és az ébresztőt jól adja ki.
A Mali akármi meg nem tudom pontosan mit szolgál, ehhez nem értek, de nekem ez továbbra is egy mobiltelefon, nem akarok idióta játékokon játszani, kinőttem már ebből. Ami kell: 2GB RAM, jó helyen a hangszóró, jó minőség, szép forma és tartósság. Persze ahány ember, annyi igény. Egyelőre úgy néz ki, hogy a P8 Lite ezt tudja. Lehet, hogy az én tájékozatlanságom, de én a középkategóriában értelmes áron nem találtam másik 2GB RAM-os telefont, de ha mutattok értelmes alternatívát, azt egyébként megköszönném.
Egyébként utánanéztem, valaki régebben válaszolt nekem, csak most vettem észre, hogy a G2-n már 5.0 Lollipop van és mégis alternatíva, szerintem viszont továbbra sem az, mert ha két évre veszek telefont, akkor gyanítom a G2 a következő főverziót nem fogja megkapni, míg mondjuk egy 2015-ös készüléknek nagyobb esélye van erre. (Bár tény ez középkategóriás, az meg zászlóshajó volt a maga idejében) Arról nem is beszélve, hogy a P8 Lite 80.000, a G2 meg ahol még egyáltalán kapható (edigitalban már nincs) mint pl. a MediaMarkt 110.000,- ami azért szerintem már perdöntő.
-
bteebi
veterán
válasz GeryFlash #95 üzenetére
Számomra nagyon dühítő, hogy egyik nagyobb gyártó se akar rendes "mini" (LG Gx, Samsung Sx mini) telefont készíteni. Nem kell mindenkinek 5-6", elég lenne a 4,5" is egy HD kijelzővel, de könyörgöm, ne 1 GB RAM és 8 GB ROM legyen már egy 2014/15-ben új, drágább telefonban! A ROM mondjuk még valamelyest megkerülhető, de a RAM sajnos nem. Ha már annyira fájna 2 GB RAM-ot és 16 GB ROM-ot tenni minden legalább középkategóriás készülékbe, akkor tegyenek 1,5 és 12 GB-ot. Az már elég lehetne. Persze érthető, hogy miért nem lépik meg (kik vennék meg a csúcsmodellt?), de attól még egyben bosszantó is, na .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
GeryFlash
veterán
Egál persze nem lesz, nem is úgy gondoltam hogy a Sony lemegy 80-ra míg ez tartja az árát, de ez mondjuk lemegy 70-re akkor is inkább megéri azt a +10 ezer felárat. Persze biztos van olyan szűk réteg, akinek nem éri meg ugyanakkor egy 50 ezres Ace 4, G2 mini stb. telefonnál erősebb kell. Mindenesetre szerintem vagy olcsóbban kellett volna adni, de inkább 2015 közepén egy középkategóriás dologba inkább a 760 lett volna az elvárás. Ettől függetlenül nem rossz készülék, csak számomra csalódás kicsit.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
Sony centerben annyi, miután hivatalosan kijön 1 hónapra rá a két készülék közt alig lesz árkülönbség. Egyszerűen hihetetlen, hogy lespórolták a 760-at, az akksiról nem is beszélve, bár az a Sonyban se lesz combos most..
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Graphics
Jómunkásember
-
GeryFlash
veterán
Sokkal inkább az M4 Aqua, ez az IGP vicc egy 80 ezres telefonban, főleg ha még kínai is
-
bteebi
veterán
Nem is rossz, de az akksija lehetne combosabb. Ennyi pénzért - pontosabban 3 ezressel többért - viszont már 32 gigás LG G2-t lehet venni, ami azért érezhetően jobb ennél.
#87: Azért 80k egy mobilra egyáltalán nem az olcsó kategória, az úgy 20-30k lehet, 50-60k nálam már a jó középkategória, 80k felett meg már a felső (legalábbis árban). Oké, a médiásban lehet venni 128 gigás S6 Edge-t úgy 350k-ért, de Magyarországon sok embernek a kocsija nem ér annyit .
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
veterán
Egyre jobban kell számolni a Huawei márkával.Szerintem komoly alternatíva lehet annak aki minöséget,és korrekt hardvert keres de nincs sok pénze.
duree54
-
Shyciii
veterán
válasz maximilian4 #35 üzenetére
1. Ezzel a jelzővel a családtagjaidat jellemezd ne engem. Nem vagyok sem a barátod, sem a haverod.
2. Attól hogy te még nem találkoztál olyan mobillal, ami képes jóval több, mint 5 órás kijelző idővel bírni, az nem másnak a hibája, hanem a te szegénységi bizonyítványod.
3. Íme a mostani mérés:Ezeket a programokat futtattam (SOKP lollipop alatt a programok nagy részét nem mutatja, dehát beta még az alkalmazás:
- Facebook
- Facebook Messenger
- SOKP saját web browsere
- TV24
- Instagram
- Agent Alice
- Follow The Line 2
- Maps
- MX Player Pro
- Snake Rewind
- Temple Run 2
- YoutubeEzenkívűl éjjel-nappal ment a szinkronizáció (Gmail, Weather &Clock widget). Semmi Airplane mód nem volt.
Másfél nap alatt valamivel több, mint 7 óra kijelzőidő. Ha 20 óra alatt "akarom" lementeni, akkor simán megvan a 7 és fél, 8 óra is, főleg ha kevesebbet játszom.Amúgy meg a Note 3-nak 0,7"-al nagyobb kijelzője van, így az a minimálisan nagyobb akksi kevesebbet ér, és a stock rommal, plusz Touchwizzel nem is fog elérni ekkora kijelzőidőt. Részemről lezárva ez az egész. Innentől kezdve már nem érdekel a véleményed.
-
thebeegee
tag
Vodánál biztosan lesz, Go+ csomaggal 9990Ft + 3000 Ft havonta két évig, tehát így 82 ezerre jön ki.
-
addikt
Kellemes kis telefon!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Kbali
nagyúr
válasz csakugy1234 #52 üzenetére
Mivel dual sim-es, nemigen lesz szolgáltatói kínálatban.
-
MODERÁTOR
válasz pècsimunkás #57 üzenetére
Én sem értem, miért kell választás elé állítani a felhasználót...
Engem is választás elé állítanának. Megvegyem vagy ne?Jelzem, amíg ilyen megoldással "dual" SIM a készülékük, addig TUTIRA nem veszek tőlük semmit.
Xiaomi 13T
-
thebeegee
tag
A napokban tudsz feltenni ilyen képet? A tesztben van kettő is, de azok nyilván automata módban készültek, így gyaníthatóan elég magas ISO értékkel, ezért van Picassósra mosva a kép... Viszont ugye alacsony ISO magas záridővel jár, tehát fixen kell tartani a kamerát, a nagytesónak ezért is van pl. optikai képstabilizátora.
-
thebeegee
tag
Akinek van ilyen telefonja, az kipróbálná, hogy sötétben az ISO értéket leveszi 100-ra vagy ha van ennél is kisebb akkor arra, és úgy (fixen tartva) fotóz vele? Erre azért lennék kíváncsi, mert a nagy P8-nak állítható a zárideje is (mint a Lumiákban), ebben pedig nem, de hátha az ISO alacsonyon tartásával ki lehet vele babrálni, és csinálható vele egy több másodperces záridő Nem rossz ez a kamera, persze a nagytesóé szebb képeket lő sötétben, de gondolom a tesztekben csak automata móddal fotóznak, az pedig sötétben feltolja vagy 1600-ra az ISO-t...
-
anzo
senior tag
válasz hgabesz86 #60 üzenetére
Nem tudom mi lenne az erőteljes visszalépés a P7-hez képest. Tény, hogy vannak eltérések a két készülék között az anyaghasználatban de technológilag nem érzek semmi fajta visszalépést. Korszerűbb SOC, Lollipop, EMUI 3.1, kicsit átdolgozott külső.
Valóban hiányozhat pl. az OTG valakinek vagy a GG.
Az ára pedig sztem alatta van a P7-nek.
Mindenki döntse el, hogy neki mi tetszik, mik az igényei. -
hgabesz86
csendes tag
Ha már ennyire kategorizálsz, akkor miért azokat teszed egy kategoriába amik abszolút nem egy árban vannak?
Sőt jelentős az árkülönbség. Ha vásárlok, akkor tudom, hogy mennyi a keret és nem úgy megyek be, hogy kérek egy tavalyi vagy egy idei csúcsmodellt. Persze értem amit mondani akartál vele, csak nem érzem reálisnak.[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
válasz hgabesz86 #60 üzenetére
Valószínűleg azért nem érted, mert máshoz hasonlítod, mint amihez kéne. Ennek
az újabb változata a P8 Lite
A P7-tet, pedig vele kell összevetni, minek után ez az utódja, nem pedig a Lite. Na és miután ezt tisztáztuk, akkor mindjárt nem áll olyan rosszul a P8 Lite, hogy akkorát ugrott tudásban és minőségben, hogy nem is a kategóriájával hasonlítják össze, hanem egy nagyobbal és attól is csak alig visszalépés. Legalábbis én így látom, lehet a többiek Neked fognak igazat adni. -
Murdock1981
tag
Amióta van okostelefonom, minden este töltöm, szóval részemről az akksi bírjon ki egy napot és csókolom.
-
hgabesz86
csendes tag
Miért van mindenki oda ezért a telefonért? A P7 hez igen erőteljes visszalépés, se GG3, rosszabb kijelző és aksi, nagyobb és gyengébb készülékház stb. Az ára meg közel egál.
Nem értelek titeket.[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
Tetszik a telefon , de nem èrtem mièrt rontják el a " bővìthetősèg v dual sim ? " kèrdèssel ...
Kèszìthetnènek kèt fajta verziót , egy simes a szolgáltatóknak , dual sim a független piacra !
Meg az OTG - t sem kellet volna kispórolni .
Ezektől eltekintve nem rossz ! Sőt...Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
-
törölt tag
Nem rosszak a képek, bár jobb lenne ha nem mosná így el a részleteket.
Azt lehet tudni, hogy valami pro kamerával lehet-e záridőt meg egyebeket állítani?
-
törölt tag
ALE-L21 = GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900, UMTS850 (B5), UMTS900 (B8), UMTS1900 (B2), UMTS2100 (B1), LTE2100 (B1), LTE1800 (B3), LTE2600 (B7), LTE900 (B8), LTE800 (B20)
ALE-TL00 = GSM900, GSM1800, TD-SCDMA2000, TD-SCDMA1900, TD-LTE2600 (B38), TD-LTE2300 (B40), TD-LTE1900 (B39)
ALE-L23 = GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900, UMTS850 (B5), UMTS1700/2100 (B4), UMTS1900 (B2), UMTS2100 (B1), LTE1700/2100 (B4), LTE2600 (B7), LTE1900 (B2)
Tehát neked ALE-L21 kell.
-
GSPLR
senior tag
válasz csakugy1234 #52 üzenetére
Én nem szeretnék neked ajánlani. Inkább azt mondom, hogy fogd meg mindegyik modellt és próbálgasd, ha lehet ne kiállított darabot, mert mind szar lesz. Nekem a személyes tapasztalat (tapintás,érzés,élmény) szokott döntő lenni.
Huawei
-
csakugy1234
csendes tag
A megjelenés után mennyivel szoktak megjelenni a szolgáltatóknál? (leginkább a telenorra lennék kíváncsi)
Egyébként a Lite (80k) vagy Samsung A5 (90k-ért tudnám megvenni előfizetéssel) a jobb választás? Illetve megéri-e várni esetleg a Sony M4 Aqua-ra? (az is hasonló áron lesz elvileg) -
Francia91
veterán
válasz #86973952 #50 üzenetére
Nah, remek, varom . Single SIM verzio miatt nem aggodok, nem hasznalnam ki a 2 SIM lehetoseget .
Erik a Nokia N8-asom csereje, majd meglatom, hogy alakulnak az arak. Az a baj ezzel a franya N8-assal, hogy kameraban nem vagyok hajlando alabb adni
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Quqesz
nagyúr
Hűha picit zavarban vagy...G2-n most az android 5.0 2 van kint hivatalosan és lehet lesz rá 5.1.1...azért mosolygok 2 éves teló még mindég konkurencia....
Ez amúgy szép teló és jól is sikerült. A Huawei egyre jobb és jobb telókat dob ki!Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
batai15
félisten
nem rosz kis telefon. g2 után szívesen bevállalnám.
-
Fitzgerald
veterán
"Az SoC gyengesége a Mali-450MP4 grafikus gyorsítóban leledzik, hiszen ez már egy bő két éves IGP, ami nem túl szerencsés az egyre erőforrás igényesebb játékok ismeretében."
Az Adreno 320 is 2 éves, mégis elég még ma is a legtöbb játékhoz, akár full HD felbontás mellett is.
Nem is az a baj hogy 2 éves, hanem hogy már a megjelenésekor is egy technikailag elavult konstrukció volt, de ennek ellenére sok akkori kínai csúcskészülékbe került ez az IGP.[ Szerkesztve ]
-
zozi82
újonc
Sziasztok!
Miért van az, hogy ahány üzlet, annyi néven van P8 lite? Pl alice, ale-l01, ale-l21. Van bármi különbség a típusok között? -
Francia91
veterán
Engem pl pont az IGP nem erdekel, sosem jatszottam telefonon... Kijelzor kihajtja normal hasznalat kozben, nekem ennyi eleg.
Amugy jo kis telefon, remelem lesz szolgaltatos kinalatban is
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
ÁrPi2
senior tag
Legendd válasza túl rövid/tárgyilagos volt: (Hogy "Igen. Két kártyával használtam." )
Nem fogyaszt , nem eszi az akksit itt kettő antenna...mert
Ha ahogy sejtem ez a gép dual standby akkor az azt jelenti hogy egy antenna tartozik a két SIM-hez,
tehát ha vonalban vagy az egyik SIM-el (beszélsz például) akkor a másik (szám) "Nem elérhető" státuszban van.
(Ha ez gond, erre a "nem elérhetőség" esetére át kell irányítani egymásra a két számot)
A mobilnet versus beszédhívás két-SIM -es szituációban pedig általában a beszéd a prioritásos, tehát a mondjuk jutyubvideózás (netes SIM-1 -en) megakad ha GSM-hívást fogadsz/veszel föl a beszéd-SIM-2 kártyádon.DualSIMtopik
-
Helmoras
őstag
Zenfone 2 teszt várható valamikor ?
-
Den Hadnagy
senior tag
Lehet, hogy a G2 nem mai gyerek, de a specifikációja és a mindennapi használat alapján is bőven megállja a helyét, komolyabb hiba nélkül. A szoftvere a mostanában kiadott Lollipoppal abszolút naprakész, szóval szvsz jogosan van ott alternatívaként.
Az egyedi(bb) formáról, kezelőszervekről., ill. a fHD-ről nem is beszélve.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Fall-N
veterán
... a másik pedig a SwiftKey, ami a magyar ékezetes karakterek miatt egy kicsit túlzsúfolt...
Ez nem SwiftKey, hanem Swype. Az összes Huawei készüléken előre van telepítve, így ezen is az van saját skinnel. A képen is látszik a Swype logója.
A telefon viszont jó, csak az a kár, hogy MediaTek módra a GPU-ból gyengét raktak a jó ARM magok mellé. Lehetett volna valamilyen Mali T6xx.
[ Szerkesztve ]
-
thomech
tag
Szerintetek G7 vagy P8 Lite? A kettő között vacilálok.
-
maximilian4
addikt
-
cicmanyek
aktív tag
-
cicmanyek
aktív tag
Ez a Mali 450MP4 ez a 40nm-es vagy a 28nm-es?
Számomra ez a cikkből nem derült ki...
Ami miatt érdekes lehet hogy a RR3 akadásmentes e rajta.Philips Fizz-től kezdve egészen a HTC Desire 816-on át az iphone6-ig volt minden...még LG Flex is:) De újabban csak a Xiaomi.
-
-
Shyciii
veterán
Neked túlzás, mert nem volt még ilyen telóval dolgod (nekem is ez az első). Írhattam volna 8 óra 42 perces kijelzőidőt is, mert eddig az volt a legtöbb, de átlagban 7 óra felett vagyok, és ebben pedig játék is van, szal nem csak egy állóképet nézek. És nem vagyok ezzel egyedül. Sokan elérik ezt. Van aki a gyári MIUI-val is, bár azzal én sosem tudtam. A MIUI a régi énjéhez képest sokat romlott a szememben. Viszont custom Lollipoppal simán elérem a 7 órát (van aki a "gyári" lollipoppal is, csak az nekem keveset tud). Ezekután már nem is tudnék visszatérni olyan telóra, ami csak 5 órát tud. 3 és fél órásra meg végképp nem.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Jó telefonnak néz ki. Bakker, picivel több mint fél éve ennyiért Sony M2-t lehetett vásárolni. És nem egy liga a kettő.
Amúgy mi értelme a 8x 1,2 GHz-es procinak? Azon kívül, hogy keveset eszik? Legyen inkább csak négy magos (vagy két marha erős, mint az i6-ban), de magasabb órajelen járatott. Ez pl a böngészőnek nem lenne rossz választás.
-
ViSAS
senior tag
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a 3,5 órás kijelzőidő 2 SIM kártyás használat mellett (tehát 2 antenna van használatban) jött össze?
-
punky10
addikt
Elhiszem, hogy szerethető a MI4, de azért maradjunk tárgyilagosak:a 7-8 órás kijelzőidő már túlzás... A kicsivel több, mint 3A-s akksi, meg a Snapi 6 h-nál többet nem hoz ki...
A 3-5 óra egyébként igencsak egy átlagos idő, nem kiemelkedő, de nem kell érte szégyenkezni sem.[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
battag
aktív tag
Ha nem vettem volna 1GB-os Redmi2-t pár hónappal ezelőtt (amitől csak nagy bukóval tudnék megválni, pedig szeretnék), akkor már ma megvenném a P8 Lite-ot. Nekem a Dual SIM miatt lenne jó.
-
Shyciii
veterán
A cikk szerzője komolyan gondolja, hogy 3,5 órás kijelzőidővel ez a telefon a közép-felső kategóriába tartozik? Jesszusom...
A 3,5 óra egy igen gyatra érték akárhogy nézem. Az előző telefonjaim is tudtak 5 órát nyúzva, és olcsóbb volt ennél, pedig az Moto X volt. Mostani Xiaomi Mi4 meg kapásból 7-8 óra kijelzőidővel bír, és 110eFt volt. Szal 80-ért 3 és fél órás kijelző idő igencsak luxus. -
VD
őstag
"A tárcsázóképernyőn mindkét SIM számára egy-egy ikont láthatunk, ezeknek megfelelően lehet meghatározni, hogy melyikről indítsunk csevegést (az SMS-eknél kvázi ugyanígy működik a dolog)."
Lehetne, hogy a jövőben minden dual SIM-es telefon tesztnél alap legyen, hogy ezt leírja tesztelő? A képért meg külön köszönet!!! -
babkukta
senior tag
egyedül az akkut cseszték el. Egyébként rendben van!!
Üdvözlettel, Tibi
-
gerii
addikt
Az akkuért kár, egy kicsit kevesebbért jó vétel lehetne.
-
.Szaki.
addikt
Kicsivel olcsóbban van szerényebb tudású és kicsivel drágábban van jobb tudású, nincs ezzel az árazással semmi gond, szépen középre lett belőve. Akinek pedig a P8 tetszik, annak valószínűleg a Honor 4X nem játszik a kijelző miatt. (Pl nekem sem.) A G2 pedig már nagyon nem mai készülék, régebbi droiddal, biztos nem vállalnám be. Inkább ha megjelenik az LG G4 Mini, az egy érdekes összehasonlítás lenne, addig nem látok ellenfelet a Litenak.
-
doongoo
addikt
a billentyűzet Swiftkey? Meglepődnék, ha nem Swype lenne az...
-
ƬΛЯΛ
senior tag
Egész jó kis telefonnak tűnik, de a hangteszteken lepődtem meg nagyon
vapebook.hu - őszinte ecigi tesztek, vaperektől vapereknek
-
atike
nagyúr
Nem rossz....
Az árát picit sokallom... Szokás szerint.
-
M5Norbi
őstag
válasz bollokcs80 #7 üzenetére
Hmm tényleg És nagyobb akksival.
Kár hogy az nem lesz szolgáltatónknál pedig jó ár-érték arányú készülék lehetne.
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Thaaleum
aktív tag
Szerintem tök korrekt teló a középkategóriában, ahogy írták, egy jó szolgáltatói ajánlattal üthet.
Engem egyébként nem zavarna, hogy nem fém a keret, ha rendesen meg van csinálva.„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
Graphics
Jómunkásember
válasz bollokcs80 #7 üzenetére
Annyi , hogy a 4X szep tepsi, a 4C pedig meretazonos ezzel.
Nekem amugy bejon, jo telefonokkal bombaz a Huawei
-
Legendd
senior tag
Átírtam, a speciben jó volt az akku, csak elgépeltem. 2200 mAh-s az akku. A keret pedig nagyon fémesnek hatott
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
bollokcs80
Korrektor
A nano SIM/microSD, a relatíve kis akksi és a Mali450MP4 miatt nem tetszik.
Egyetértek Duliee-val, szerintem ennyit nem ér, a Honor 4X szinte ugyanezt tudja jóval olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
Spindlyman
tag
Nem fém az a keret. Kb. azt a szintet hozza, mint a Honor 6. Elsőre ott is azt gondoltuk, hogy a hátlap üveg. Jajj, de szépen berepedezett.
Jah, a sim és sd tartó az fém.Duliee
Fényerő a P8 esetében se valami eget rengető sajnos.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Muanyag a keret korbe, itt fogdoosom , de nem fem
Ammugy nem rossz, nekem az aksi karcsu 1 het utan is.
Fenyero nekem keves, nagyon.
Ammugy jo, arban viszont a hazon belul a Honor 4C/4X alaposan konkurense
[ Szerkesztve ]
-
ViSAS
senior tag
2200 vagy 2300 mAh-s a telep? Más-más adat szerepel a specifikációban és az üzemidő véleményénél.
-
Mr. Q
tag
Úgy tűnik már-már tudatos a Huawei-nél az, hogy a P-modelleknél az IGP-t mindig a kelleténél egy kicsit alább lövik. De vajon miért?
A telefon egyébként nagyon szép, optimális a mérete és nagyon kellemes meglepetés a Kirin 620 is.Mr. Q
-
M5Norbi
őstag
Jó kis középkategóriás telefon.
Egy jó szolgáltatói árral sikeres lehet.Meg is érdemelnék elég jó telefonokat csinálnak manapság.
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest