- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
#13110016 #5234 üzenetére
A Voda csinált ilyet az M2-nél is.
(#5232) Upo
Jelezett fél perc alatt csak kíváncsiságból feltettem a telekomos de szerintem hamar megy a szemétbe.
Viszont én meg nem ajánlanám ezt senkinek addig még nincs tisztába dolgokkal mert te igen egyszerűen le írod nem ennyire egyszerű, hidd el nem az első csinálom én fel tettem dualos 008 -as ugyan ezzel a módszerrel csak a 132 és a 052 dualosra lehet feltenni.
-
orsacchiotto
tag
válasz
#13110016 #4631 üzenetére
Nagyon méltatlan és rosszindulatú ez a megnyilvánulásod!
Sőt, gusztustalan is!Nem tudom, mi váltotta ezt ki, nem is érdekel!
A beírás után, már gondoltam, hogy szerkesztem, de
nem szólok sokat hozzá, így ez nálam nem reflex!Mivel nem ismerjük egymást, kérlek,
ezek után, ne írj rám, ne reflektálj az írásaimra!Én is így teszek! Részemről lezárva!
-
bubus66
nagyúr
válasz
#13110016 #4347 üzenetére
Miért is kellene megváltoztatni a fájl rendszert a telefon kapásból FAT32-ba fog formázni.
Viszont nem volt prendriverem és sürgősen kellet egy Windows telepíteni a kártyámra csináltam egy Rufusal (NTFS) fel rakott win telepítőt után a úgy használta, és tökéletesen működött.
A telefonból akkor sem kell ki venni mert USB meghajtó csatlakozáson keresztül is meg tudod csinálni
-
bubus66
nagyúr
válasz
#13110016 #4344 üzenetére
Az is jó csak a kettő között annyi a különbség, hogy a Gyári beállítások visszaállítása nem töröl data-t.
Meg cachet itt viszont tudsz törölni
(#4345) GEPESZ66
Ahhoz minek kell kivenni ha az emlékein nem csalnak az LG-nél lehet a szerviz menüből is SD kártyát formázni.
Különben én meg most formáztam meg az enyémet. Kb a 3. LOB P970 óta nem formáztam meg. Az pedig nem most volt
-
CarTom
csendes tag
válasz
#13110016 #3888 üzenetére
Sorry, de én is végig nyálaztam a 3ezerx hszt. Ráadásul úgy hogy én nem is ezt a típust használom, viszont a feleségem igen! Többek közt a márka miatt és az itt leírtak miatt vettük meg neki.
Mellesleg a p7 topikot is követem, igaz abban érintett vagyok.
Nem vagyok munkanélküli és családom is van. :-)
Egyszerűen érdekelnek a márkával és különösen az általunk használt 2 típussal kapcsolatos fejlemények.
Viszont nem böngészem a facebookot és nem politizálok..... így jut idő ennyi hszt. végig olvasni!
Hajrá mindenkinek, nem lehetetlen küldetés.Ui. Bár most látom kb 400-al még el vagyok maradva.... :-)
-
orsacchiotto
tag
válasz
Nos, ahogy írtam is, elolvastam az elejétől - idáig a fórumot.
Nem ördögtől való dolog ez, de tény, hogy idő.
Viszont, ha komolyan akarod használni a telefont, megéri.Mindenkinek javaslom!
Több, apró finom beállítást is találtam, ami felett átsiklottam
a beüzemelés alatt.Szerencsémre, az első bekapcsolásnál azonnal frissített
B170 -re, így a "gyerekbetegségeken" egyből átlépett a telefon.Maxi respect azoknak, akik az elejétől, türelemmel végig csinálták!
Ezután is rendszeres olvasó leszek.
ps.: Köszönet annak a pár aktív embernek, aki szakmailag életben tartja
és felügyeli ezt a felületet! -
orsacchiotto
tag
válasz
Nos, még nem végeztem, folyamatban van!
Teljesen normálisnak tartom, ahogy elolvastam a P7 topikot is, mikor megvettem
a P7 -t!Felnőtt ember vagyok !
Szabadságon vagyok még egy hétig, rengeteg időm van!
Nincsenek sem olvasási, sem értelmezési problémáim.
A munkám miatt is tudom olvasni.
Szerintem, ma a végére érek!
-
MeGabee
senior tag
válasz
#13110016 #3616 üzenetére
Pontosan 15 alkalmazás mehet a háttérben: Face,Insta,Messenger a 3 nagy fogyasztó,ezen kívül GPS Státusz,Whatsapp,Waze,LiveScore amiket én tettem fel,a többi gyári (email,bizt.mentés,fájlok,galéria stb.).
(#3611) DJosef: Próbáltad újraindítást követően is?Mivel külön nem állítható pl a zajszűrés,hanem az alapból megy,így ha egy restart nem segít neki,akkor gyanús,hogy elsétálhatsz vele a Telemaxba,vagy oda ahol vetted.(Azért egy build számot írj már ide,hogy melyik rommal csinálja ezt.)
-
MeGabee
senior tag
válasz
#13110016 #3608 üzenetére
Nekem ezzel az új rommal parádés lett a akkuidő,9 óra alatt merült 85%-ra,ebből ugyan csak nem egészen 1 órát ment a kijelző,de állandó volt a wifi,mobiladat,és folyamatos szinkronon az email,face,messenger és whatsapp progik.
(#3614) feketepeti: Próbáld meg megint fastboot-tal.Ha a system.img-et megint nem írja fel rá,akkor miután felment a cust,boot és recovery indítsd újra,majd helyi frissítésből indítsd el a 132-es rom telepítését.Ha így se megy akkor szólj.
-
MeGabee
senior tag
válasz
#13110016 #3587 üzenetére
Szvsz: Tárcsázó/Beállítások (jobb alul)/Hívásbeállítások/Csengetéskor rezegjen
Sajna ez nem az a beállítás,de hülyén van megoldva,mert így a bejövőnél veszi le a rezgést,amit a Hang menüben is tudsz állítani....csak akkor kár 2 helyen is lennie a beállításnak...(#3588) feketepeti: Ne csinálj azonnal a gatyódba
Ha a cust,boot,recovery felment,akkor rakd az SD-re a dload mappába ugyanazt az update.app-ot,és telepítsd a Frissítőből.Nekem a 140-es így ment csak fel.
-
-
MeGabee
senior tag
válasz
#13110016 #3449 üzenetére
Ha bármit kukázol,akkor azt újra le kell töltened a Playből.(Chrome-ot nem fogja engedni töröli.)
Én nem találtam lehetőséget az abc sorrendben történő rendezésre,szerintem nincs rá mód.Egyesével rendezgesd el,vagy teheted mappákba is az appokat.Amit én nagyon szeretek,az a Rejtett alkalmazások (két ujjal széthúzva bárhol a kijelzőn jön elő),pont olyan,mintha menü lenne a launcherben.Oda bepakoltam,amit ritkán használok,így nincs a főképernyőn.
-
MeGabee
senior tag
válasz
#13110016 #3436 üzenetére
Telepítsd fel a HiSuite programot a gépedre,és ha csatlakoztatod a későbbiekben,akkor ott is tudsz majd frissítést keresni,valamint biztonsági mentéseket csinálni,fájlokat másolni,stb.(Emlékeim szerint első gépre dugásnál automatikus telepíti a gépre és a telóra egyaránt a HiSuite-ot.)
Jó ismerkedést a vashoz
-
MeGabee
senior tag
válasz
#13110016 #3430 üzenetére
Kicsit használd a keresőt ott jobb felül
Frissítést ne várj hetente,nem jellemző rájuk.
Amúgy a Huawei weboldalán vannak fent ROM-ok,valamint az xda-n.
A Téma alkalmazásban tudsz letölteni ingyé egy tonna témát,bátran próbálgathatod(#3431) locaLpatrioT: Nem jön le vele a felirat,én csak azért szedtem le a gyári fóliát,mert vettem rá tempered glass-t.Addig azzal használtam.
-
MeGabee
senior tag
válasz
#13110016 #3420 üzenetére
Üdv!
Nincs hivatalos infó arról,hogy megkapja-e a 6.0-át,de mivel egy másik verziószámú P8 Lite a listán van,így esély van rá,hogy erre is kiadják.Az 5.1-et viszont biztosan,november végét ígért rá a support.
Nem vagyok "hard gamer",nem tudom milyen játékokat játszanál rajta,de ne várj nagy csodát a GPU-tól.
Szerk.: A szolgáltatók single simesként árulják,micro sim+SD megy bele.Van lehetőség dualossá varázsolni.Ha függetlenül veszed,akkor dual simes,1micro+1 nano sim,vagy 1 micro sim+SD-vel használhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 7
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Tippmix
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest