Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
válasz
ADAM1337 #1994 üzenetére
+ch1 válasz: köszönöm mindkettőnknek.Vagyis ha veszek,akkor p40pro lesz.Jó lenne tudni milyen verzióval adják ki most a vodánál..Ha meg nálam,akkor nehogy frissítsem..Láttam több videót a YT-on..Kicsit fèlek,mert azért 15.000ft/21 hónap,illetve ha valami gond lesz vele belekötnek a szervíz én a Google cuccok miatt?
-
cH1
aktív tag
válasz
janosibaja #1996 üzenetére
Az új verzióra nem lehet jelenleg telepíteni. Ha előtte rákerült akkor semmi gond.
-
cH1
aktív tag
válasz
laci laci #1991 üzenetére
Én xiaomiról váltottam, nekem nagyon hiányzik a miui meg a nyitható bootloader és a kerámia hátlap amin két év után se volt még hajszálkarc sem, minden másban teljesen elégedett vagyok a telefonnal. Kiváló akksi üzemidő, gyönyörű kijelző, és végre kifogástalan közelségérzékelő.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
laci laci #1993 üzenetére
S20 topikjába rákeresel a hsz-eimre, én is aksi idővel küszködtem, meg hogy egy p20 pro szintjét se ütötte meg a kamera.
Mindent kipróbáltam az s20-al de 3óra körül volt a sot, lerakva film youtube stb tudott 6-7 órát, de valós felhasználással ez közelébe se voltam 1x se.
A p40 pro átlagosan 6órát hoz 2 sim-el, néha 7,5órát is tud. (mindig 90hz-en használom) -
laci laci
addikt
Válasz mindenkinek.Köszönömindenkinek a valaszt.A Vodafontól tudnék kihozni szerződés hosszabbítás gyanánt p40 pro-t,vagy s20 +-t.Eddig csak(szinte)xiaomi telefonom volt,van,volt még mate 20 pro-m is.Csak kíváncsi vagyok mennyire macerás megoldani tartósan.
-
MarciKING24
tag
Sziasztok! Szeretnék egy ilyen telcsit, gms-sel. Igazság szerint nem használok túl sok appot, nem fizetek telefonnal a boltokban tehát nem vagyok egy advanced user, illetve chrome-ot használok nagyon a hétköznapokban, a kamerát illetve telefonálok nameg yt vancedet bejelentkezéssel (microG). Esetleg 1-2 fotó szerkesztő appot, bookingot, ilyeneket... Kérdésem hozzátok, hogy kamu gms-sel milyen hátrányokra számíthatok a mindennapokban ezzel a felhasználással? Persze fb meg ilyen botorságok is lesznek a telón de semmi extra, semmi játék.... Mit mondotok rá?
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Láttam megoldásokat utólag a mindenható gogle bácsi heggesztèsère.Valaki csinálta már?
-
-
Sztenn
tag
válasz
batai15 #1980 üzenetére
nem szorosan kötődik, de találtam egy microg telepítési útmutatót. elvileg az én bajomra, és a tiédre is jó.
"https://microg.org/
1. Perform a factory reset of the phone.
2. Install Services Core.
3. Install Services Framework Proxy.
4. Install the FakeStore.
5. Open the Microg Settings app. Grant it all permissions and disable battery optimizations.
5.1 Add your Google account.
5.2 Turn on Device Registration, Cloud Messaging and SafetyNet.
5.3 Restart your phone.
6. Open Microg Settings app, check the status under Cloud Messaging. If it says not connected enter the following in the phone app: *#*#2432546#*#* and restart your phone. Check the status again - it should say Connected. (I had to enter the phone string and restart my phone twice until it said connected).
All this will give you is push notifications since we can not enable signature spoofing. If you restore apps from a backup you may have to delete their cache/and or data before they start using Microg for their messaging."még nem próbáltam, de remélem müködik. sajna gyalulni kell a telót hozzá.
#1978 Dutrás p40-en eddig semmi.
-
batai15
félisten
Sziasztok gms nélkül youtube vanced appot hogy lehet működésre bírni ? Kolléga vett egy p40 liteot ,minden meg van neki oldva csak micro g jelentkezés nem megy
-
Sztenn
tag
válasz
kakuk.tamas #1977 üzenetére
Ezen a CP61-en viszont van egy gumi bak, ami pluszban emel pár mm-t, és bevallom nem tudom hogy milyen távolságból megy a töltés egyáltalán.
-
dutrás
őstag
Igaz Mate 20 prora jött egy push service frissítés az AG-n keresztül. Nézzetek már rá akinek esetleg gondja van a push üzenetekkel.
-
Sztenn
tag
Üdv újra! Valakinek van Huawei CP61-es Qi töltője? Érdekelne, hogy tokon keresztül is tölt-e rendesen.
Továbbá minap feltelepítettem a Paypalt és észrevettem, hogy push üzeneteket nem küld, a beállításokban pedig hibát kapok. Más is tapasztalta ezt? Köszi! -
hurenzon
senior tag
Valakinek valami jó bevált program, ami rögzíti a beszélgetéseket?
-
kakuk100
őstag
Sziasztok! Egy olyan alkalmazásra lenne szükségem ami ha hívnak vagy SMS jön bemondja a hívó nevét vagy a küldő nevét magyarul.
Sajnos ami van nekem évek óta eCID a P40 prón nem működik. A P30 prón ragyogóan működik, de a 40 en nem akar.
Előre is köszönöm. -
törölt tag
Hali.
OTP és CIB banki app működik a telefonon minden bütyköles nélkül? -
-
thebiker
tag
válasz
kartalhu #1943 üzenetére
Én is nagyon sokat szívtam vele vagy 3 hetem ráment. Alapvetően 2 megoldást találtam
1, Vocalizer Ex2 TTS
2, Google felolvasóÉn hangoskönyv hallgatásra használom @Voice Aloud Reader-el. GMS-es környezetben szuperül ment.
1, Egy kicsit macerás telepíteni. Van huawei appgaleryben is. Még magyar nyelv is akad de fizetős. Ha találsz telepítőt másol akkor tedd fel de elég furán beszél.
2, Ezt is fel lehet tenni simán! De nekem néha elfelejti a fenti progi, hogy ezt kellene használni ilyenkor újra fel kell venni az alapértelmezett felolvasónak. Nekem be lehetett volna tenni vmi API kulccsal is de az sem ment ...
Mind kettő nyűgös de az utóbbi használható félmegoldás
-
Sztenn
tag
válasz
janosibaja #1956 üzenetére
Nekem GMS nélkül megy a Google translate a speech to text-et feltelepítve. Nyelveket letölti rendesen, az új funkciót viszont még nem próbáltam.
Szerk. : persze bejelentkezni így nem lehet természetesen
-
Attush
csendes tag
Google Pay-t egyelőre csak alternatív forrásból lehet leszedni, működni működik, de érintéses fizetést nem támogat. Elvileg fog működni, de valószínűleg nem a P40-el. Imádom a telefont, brutál jó minden szempontból, de ezen annyira elcsúszik az egész érzés, hogy ha ez rövid időn belül nem oldódik meg, megy a háztól
-
janosibaja
őstag
válasz
kartalhu #1943 üzenetére
GMS-en vagy? Mert akkor ez elvileg megoldja.
-
-
Bruce1967
tag
Sziasztok! Huawei tárcában nincs bankkártya opcio, p30 pron és p20 pron is megnéztem mert azt hittem a p40 pro appjábol hagyták csak ki. Pedig a képeken ott van a választási lehetőségek között, vmi ötlet?
-
-
mjani1172
addikt
válasz
FuRiONight #1944 üzenetére
Szvsz a sötét mód megoldható, én letöltöttem témát és ikont, teljesen jó.
-
dutrás
őstag
válasz
FuRiONight #1944 üzenetére
Ezek csak megszokás kérdések hogyhogy használod. Ettől nemgyengébb a szoftver. Szerintem a Iphone után a legstabilabb rendszer a Huawei szoftvere.
-
kartalhu
tag
Sziasztok!
A magyar szövegfelolvasást meglehet oldani? -
Sztenn
tag
válasz
FuRiONight #1940 üzenetére
Jó, de miben? Nem tudom mit értesz a gyengébb alatt. Másnak más, én pl Miui-ról jövök, és nekem is más. Van plusz, van mínusz. Pl szerettem volna a szolgáltató nevét át írni a felső sávban és itt ahogy nézem csak kikapcsolni lehet. Xiaomin lehetett változtatni. Ilyenekre gondolsz?
-
Aryon87
félisten
válasz
FuRiONight #1936 üzenetére
Google nélkül használom. 3 appot kell nélkülözzek, amit évek óta használtam. Poweramp (palyen akarja ellenőrizni a vásárlást), egy időjárás app és a mobilarénának a nem hivatalos alkalmazását.
Poweramp helyett a gyári lejátszó megy, ami szerintem jobb is köszönhető a Histen beállításoknak.
Időjárás app egy másikkal helyettesítve, a mobilarena meg marad böngészőből, ahogy régebb is.
G.Fotók, Drive böngészőből, Youtube-nak meg ott a Vanced. Minden más meg normálisan megy ahogy kell.
Nekem ennyit számít csak a Google élete.Én az One UI-t nem szerettem.
-
Sztenn
tag
válasz
FuRiONight #1938 üzenetére
Hibák mindig voltak/vannak/lesznek. Én nem tekintem gyengének szoftver oldalról sem. Elég szépen fejlődik a HMS is. Majd a végén amúgy az lesz a baj hogy túl nő a többin
Na jó nem, de nem kell leírni, csak használni kell az alternatív appokat, amiből van bőven! Egyébként Google sokakat (köztük engem is) elkényeztetett, és már tényleg függ az ember tőle. Van olyan konkrét dolog amúgy, amiért gyengének gondolod?
-
Gubu0101
veterán
válasz
FuRiONight #1936 üzenetére
Igen,annak aki függ a google-tól.Lehet használni böngészőből pl Drive-ot de hát arra se hajlandó mindenki.Én pl most is szívesebben használom az Ipaden böngészőből a youtubeot mint az alkalmazásból,pedig fel van felepítve.
3 hónapja váltottam Samsung 10 Plus-ról,de nem bántam meg még mindig,de nem is fogom,szerintem remek készülék lett minden szempontból. -
FuRiONight
addikt
válasz
kakuk.tamas #1930 üzenetére
Szintén. Kezd zavarni..
azért elég komprummiszos ez a telefon. Jövőre nem lesz kirin-és készülék sem..
Elkezdtem nézegetni a snapis s20u-t.. -
Aryon87
félisten
Megjött nekem is a 147-es frissítés.
-
jilian
addikt
-
janosibaja
őstag
Nekem a hónapokkal ezelőtt nagy kinlódással felment GMS-megoldás működik, de számítok rá, hogy egyszer összeomlik. Ha bedőlne, én ennek a portugál manusnak a leírását követném, szerintem általában jókat csinál.
Egészen pontosan azt kell csinálni, amit leír, előtte Huawei fiók kilép, Google nyomok kézzel töröl, gyári alapra vissza.
-
szinimini
senior tag
Szevasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy a cégnél a gmail, drive rendszert használunk.
Vagyis, ami google alapkra épül.Betudok rá regisztrálni ezzel a telóval vagy csak olyanokkal, ami élvezi a google támogatást?
Köszi előre is -
FuRiONight
addikt
Nem találom a választ, hátha valaki tudja: CoD: Mobile 90fps-el képes futni a P40 Pro-n vagy csak 60fps maximum?
-
Aryon87
félisten
Régen a Sony-knak jót tettek a főzőtt romok vagy hogy neveztük azokat. Pl Xperia SP. Miután elcseszték a telefont az akkori 4.3-as frissítéssel, a telefon a mókolt rommal volt használható utána.
LG-knél szintén jók voltak a moddolt romok, pl a 4xHD-t megtáltosította, de a G3 esetében is jó volt a javított rom. -
cH1
aktív tag
Találtam én is egyet ami tökéletes [link]
Egész gyorsan megvoltam vele, csak pár lépést kellett néhányszor újra kezdeni. -
cH1
aktív tag
LG 3-ra nagyon király romok voltak amik még a g5 okosságaiból is hoztak át a telóra. Utána Xiaomi rendmi note 3at használtam szinte csak aosp romokkal. Fürgébb volt, jobb volt az üzemidő, de még a kamera is. Nyilván jelen esetben olyan rom lenne a többségnek ideális ami a gyártóin alapul csak már alapból benne van a gms.
-
DraXoN
addikt
anno xperia z1 compactomat romoltam még, azért ott utólag bele lehetett rakni a z3 és z5 compact pár "újdonságát" a nem gyári romokba.
Lenovo K3 note-on a gyári rom instant "kuka" volt minőségre, de utólagos MIUI-ra épülő romok ingencsak használhatóvá tették a készüléket.
-
dutrás
őstag
-
DraXoN
addikt
Mikor úgy 3 éve "lezárta" akkor a "minőség biztosítás javítása" vagy mi volt az indok (na persze.. inkább a custom romok kivégzése, hogy a készülék ne legyen olyan sokáig használható).
Bár én is reméltem, hogy a szigorításokkal lazítanak ezen és legalább újra lehetőséget adnak a kinyitásra.Mondjuk máig nem értem MS-nek miért lehet amit a Googlenek nem (kínai cégnek, azon belül is Huaweinek szoftvert adni)...
-
DraXoN
addikt
egy az egyben nem követtem egyiket se így nézve, hanem egy korábbi, nekem működő módszert bővítettem ki egy ilyen idő átállítással.
Leginkább ezt használtam (csak nem belső tárhelyből, hanem OTG-n át), és az 0-5 telepítésekhez hozzáadtam az "idővisszaállítós" extralépést is [link]
Jó lenne ha lehetne nyitni egy bootloadert, megoldaná ezen trükközési bajokat.. talán lesz valami remény, vagy nem teljesen értett ez a videó, hogy az adott ember, hogy csinálta: [link] 9:08-nál.. bootoláskor felvillan egy figyelmeztetés nyitott bootloaderre
-
p2pp
őstag
Sziasztok!
Nem követem a fórumot.
A K&H app érdeklene már csak, h működik e?
Meg a telóval való fizetés.Köszi szépen mindenkinek is! 🙂
-
DraXoN
addikt
én, pont tegnap.
ami változott:
a dátummal is játszani kell telepítéskor.. 2020 június vagy előtte levő dátumra (akár 1-2 évvel korábbra) kell beállítani a telefont az első dolgok telepítésénél.így ha olyan videót találsz amiben a dátummal is játszanak, az jó eséllyel működik majd.
-
cH1
aktív tag
Valaki telepített gmst az elmúlt pár napban? Van valami biztos működő módszer?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3070, 7020, 7060 + / Hp Elitedesk 800 G3 Mini /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf 17 FX707 Gamer laptop! I7 13700H / 32GB / RTX 4060 / 240HZ 17Col kijelző!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest