Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
Gubu0101 #1495 üzenetére
Ez a frissítés a huaweinél elég érdekesen működik. (samsunghoz vagyok szokva, ott általában pár nap különbséggel megkapja mindegyik) Ha jól emlékszem Aryon87 jelezte először, hogy megkapta, én azután jónéhány nappal és úgy látszik még mindig sokan vannak akik nem kapták meg.
-
Gubu0101
veterán
Valaki kapott mar ehavi frissitest? Meg mindig 121-es vegu van nekem
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
ateszapa748 #1487 üzenetére
Én a 2évet kihúzó típus vagyok, de a p20 pro után az s20 annyira csalódás volt, kamera és aksi terén, hogy inkább p40 pro-ra váltottam.(kijelzőben viszont, meg fizikailag az a legjobb méret nekem, ez a p40 pro már nagy figyelni kell rá, viszont tartalom fogyasztásra meg jobb.)
-
spawn21
veterán
I'm coming
...
-
Aryon87
félisten
Jó kis promó, indulok rajta
[link] -
ADAM1337
nagyúr
válasz
#30610944 #1470 üzenetére
1x volt vele kalandom, meg sogor xr-t használ néha meglesem mi hogy, de openvpn, és teamviewer file drop nekem nélkülözhetetlen.
(#1471) Gubu0101: Szerintem egész jó, a másik 1000ft-os carbon amit kaptam hozzá letudott nyúlni, és ebbe a telefon tartó mágnese is pont bele fér keresztbe, huawei tartón van rajta.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
#30610944 #1468 üzenetére
Sajnos sok program miatt nem játszik az iphone teljes google ökoszisztémába élek, plusz távoli klienseket is telefonrol szoktam elérni. (cégbe gsuite van).
Illetve számomra az Iphone nem opció, túl le van butítva minden, ha valami nem tetszik alig lehet kiváltani.Tegnap meglett a tokom a telefonra, amit p20 pro óta használok, itt kicsit másabb de még mindig szerintem egyik legjobb.
-
TODI1111
veterán
Google hiány ide vagy oda a telenor is felvette a kínálatába. [link]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
SeatZola #1452 üzenetére
Hát a p40 pro mérete elég durván sok az s20 után, de mivel p20 pro-m volt ahhoz képest nem annyira durva.
Sajnos kisebb készülékben nem találtam meg azt amit a p40 pro tud, sajnos ez a tendencia.
Szerintem az emui nagyon jól összerakott ui, plusz a telefon is igen jó minőségre meg minden téren ami kicsit fura, hogy magasan van az ujjlenyomat olvasó a többi üvegalattihoz képest, de ez szokható, mivel úgy tudod stabilan tartani a telefont. -
törölt tag
Na kint vannak a P40 Pro + tesztek. Kb olyan eredmennyel amire szamitottam. Nem eri meg a felarat a sima Proval szemben.
-
SeatZola
őstag
-
SeatZola
őstag
Sziasztok!
Ma elhozok próbára egy P40Pro-t. Ha bejön akkor egy sima S20-at váltanék vele.
Kezdetnek mit ajánlotok, mire érdemes odafigyelni, beállítani? Van aki S20-ról vagy S20Plus-ról váltott ? -
Gubu0101
veterán
Nekem is HMS alatt megy
Es maradni fog ez a mobiljegyes vasarlas, valahol olvastam, mivel eleg sikeres es sokan hasznaljak mar. Most mar en is ezt fogom hasznalni meg hasznalom is lassan 3 honapja. Be is allitottam szamlazasi cimnek a ceget ahol dolgozok, minden ho 1 napjan kikuldik a szamlat es a ceg el is fogadta, tehat ez a resze is tokeletes.
-
poero
aktív tag
Tudom hogy a metrónál nem kell feltétlen (bár a simple-ben sem mindig akart működni a metróra szállok funkció, és inkább beolvastam olyankor), viszont arra se írt senki hogy metrónál neki működik a metróállomásos rész.
De nem is csak metrót írtam korábban sem. Azzal meg nem számolok hogy most épp a buszon sem kell, mert mi van ha 2 hét múlva (túlzok persze) kitalálják hogy vissza áll a régi rend. Viszont az még mindig nem derült ki hogy rendben működik-e minden HMS-en a Mobiljegy app-ban, de majd kiderítem éles üzemben.
Nem írom tele ezzel a topikot. Majd ha kipróbáltam és lesz rá igény akkor beszámolok működött-e.
-
akooos
veterán
De pesten sem kell ám kódot olvasni, metrónál sem.. Kiválasztod az appból, hogy melyik megállónál szállsz fel és megmutatod a jegyellenőrnek.
"A metróállomásokon a kódbeolvasás helyett a „Metróállomások” gombot is használhatja az animáció megjelenítéséhez, amennyiben az Ön által használt applikációban az elérhető."
Buszon kell csak olvasni a kódot felszállásnál, viszont mivel nincs GMS mentes telefonom, így nem tudom neked kipróbálni.
-
poero
aktív tag
válasz
Gubu0101 #1442 üzenetére
Nem érted így hogy Te nem Pesten használod.
Az ellenőröknek mutatandó kód teljesen más. Akkor egy QR-kódot jelenít meg a telefon amit az ellenőr olvas le. Felszállásnál a telefonnal kell leolvasni egy QR-kódot az első ajtónál vagy a metró jegykezelőnél oszlopról, és annak hatására megjelenik egy bizonyos "mozgó" azték-kód amit mutatni kell a sofőrnek vagy a metrólejárónál álló ellenőröknek.
Úgy látom be kell áldoznom megint egy napijegy árát és kipróbálni ezt az appot is, ha még senki nem használja a telefonon a bérletet pesten rajtam kívül a csoportban. -
poero
aktív tag
Sziasztok! Még a P20pro-n a Simple appban vettem a BKK bérletet minden hónapban, de mivel a napijegyes próbánál nem működött a kódolvasás, elgondolkoztam az AppGalery-ből hivatalosan elerhető Mobiljegy app használatán. Ebben szeretném a segítségét kérni olyan fórumtársnak, aki szintén Budapesten tömegkozlekedik és kipróbálta már a Mobiljegy alkalmazás,hogy az használható-e rendesen, olvassa-e a metrónál lévő kódot (mivel ugye most nincs első ajtós felszállás a buszokon)?
Köszi előre is! -
poero
aktív tag
válasz
janosibaja #1406 üzenetére
-
lenovomen
aktív tag
Az arcfelismerő csukott szemmel kinyitja a képernyőzárat?Google pixelnél volt egy ilyen jellegű hiba: https://gsmring.hu/hatalmas-biztonsagi-hibaval-kuzd-a-pixel-4-arcfelismeroje/
-
hangyász2
aktív tag
válasz
janosibaja #1426 üzenetére
Nekem eleve le van tiltva ADB-vel az alkalmazás, de ha érdekel, Nova beállításaiban a gesztusoknál esetleg hozzá lehet rendelni.
-
janosibaja
őstag
válasz
janosibaja #1424 üzenetére
Nálam is Nova van, meg alternatívaként a Lawnchair. Valószínűleg tényleg ezért maradok le az élményről.🥴
-
hangyász2
aktív tag
válasz
janosibaja #1424 üzenetére
Én Nova Launchert használok, nem EMUI-t, de emlékeim szerint ez úgy jön elő, hogy kezdőképernyőn lefelé kell suhintani.
-
Aryon87
félisten
válasz
janosibaja #1419 üzenetére
Ez a Petal ha jól sejtem a Google keresőt helyettesíti. Minialkalmazásként rakható ki a főképernyőre
-
Gubu0101
veterán
válasz
Nekem még semmi frissítés a múlt havin kívül
-
dutrás
őstag
válasz
A ninialkalmazások közt nem lehet?
-
janosibaja
őstag
válasz
ADAM1337 #1417 üzenetére
Sok okosság nem jut eszembe, de annyi azért mondok, hogy - a Waze-tól függetlenül - én letöltöttem a nyelvek közé az angolt is, átállítottam egy darab időre angolra pont a hangutasítások behergeléséhez a rendszernyelvet angolra, aztán vissza magyarra. Ugyanez a Waze-nál, sőt, ott töröltem, újratelepítettem.
Nem állítom, hogy ez a macera segít, de végül is gyorsan megy, próbáld ki, hátha segít. Rosszabb nem lesz -
ADAM1337
nagyúr
válasz
janosibaja #1415 üzenetére
Igen, nekem is ez a felület bejön, de a mikrofon nem megy, a google assistantba meg tök jól müködik.
Már vagy 5éve használom, tuti valami hiányzik -
janosibaja
őstag
válasz
ADAM1337 #1414 üzenetére
Ha azzal segítek, megírom, nekem mi van letöltve, aktiválva a mobilon. Nálam úgy működik, hogy a Waze indításakor odabökök (felső nyíl) a mikrofongombra, mire alul feltűnik (alsó nyíl) a gugli ablaka, s már mondhatom is a címet. Magyarul, de tagoltan, nem lassan, nem gyorsan. (kábé ugyanez van a Google Térképpel)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
janosibaja #1411 üzenetére
Igen arról van szó.
Nekem van mikrofon jel ranyomok már van diktalas felület. Engedély mikrofonnak még se jelez semmit. -
ZiZo
csendes tag
válasz
janosibaja #1411 üzenetére
Én HMS-sel használom.
-
a.sebi
őstag
Annyira tetszett ez a csoport , nem sokat írtam , de szívesen olvastam . Most meg bejöttek a megmondó emberek . Mi lesz ? Ki fog gyártani ? stb...
Én ezeket is szívesen olvasnám de nem itt . Egyszerűen ez egy topik egy megjelet telefonról , arról is kellene szóljon , nem világpolitikáról , spekulációkról . -
ZiZo
csendes tag
Tegnap kaptam kézhez a pro változatot. HMS-sel használom és a legtöbb programot sikerült áthúznom a régi készülékről. Nagyon tetszik, főleg a fotó képessége, viszont van néhány problémám:
- Nem működik a hang keresés a Waze-ban és a névjegyzékben.
- Android Wear Os rendszerű okosóra szoftvere nem működik.
- Xiaomi Mi 20W autós gyorstöltő nagyon lassan tölt 15 perc alatt 5 %.
Ha tudnátok segíteni azt megköszönném! -
poero
aktív tag
válasz
janosibaja #1403 üzenetére
Az csak akkor van, hogy ha "mozgókép" üzemmódban készíted a képet. Utána pedig a szerkesztésnél lesz az az opció az "automatikus" és a "tükröződés eltávolítása" között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest