Hirdetés
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Macrodroid
- Stabil pályára állt az Android 16
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djbelo
senior tag
Nekem is megjött!
-
törölt tag
Amúgy kíváncsiságképpen, lehet, benevezek egyre.
De már csak jövőre. Ha nem megy feljebb az ára. -
cH1
aktív tag
-
Aryon87
félisten
Tyí, ti aztán felpörögtetek
Nem akar megjönni a frissítés, egész nap csekkoltam mind2 részt. Marad a várakozás, pedig firemanussal együtt elsők voltunk P30Pro-val ebben -
Kevin8997
tag
A waze működik egyébként gms nélkül ? Mármint hibaüzenetek nélkül ?
-
illjo
senior tag
válasz
laci laci #3265 üzenetére
Őket annak részeként értelmezem, akiket írtam.Ez az egész arról szól, hogy az usa menteni próbálja a nagy cégeit. Akár ipar más területein is.Ahhoz is kellett egy bohóc, hogy kilépjenek párizsi klíma egyezményből. Mindenki.trumpozik, nyilván ez,is a cél. Emberünk pénzért, hatalom érzésért exhibicionizmus miatt bevállalta a húlye szerepét.És lehet játszani ellene hogy ez égbekiáltó, de a pozitív hozadékait azért ők élvezik.Ha pl vissza is lépnek pl egyezménybe, gondoljuk el ennyi idő alatt mennyi versenyelőnyt szereztek a cégeik
-
illjo
senior tag
válasz
#72445440 #3260 üzenetére
Feltettem már pár telefonra gms t ezzel a módszerrel, eddig egyszer sem volt probléma, azért feltételeztem, hogy próbálják blokkolni.Mivel downgrade volt mindegyiknél, ráadásul az xda-ról letöltött, ugyananazt a firmware-t tettem fel dload al minden telefonra, a környezet, ahova gms install megy, mindig ugyanaz volt.
Hát ja, ez a Biden ben bízás eléggé halott dolog, sosem gondoltam, hogy az elnökcsere bármin is változtatna ez ügyben. Ezekről a cserékről amúgy is azt gondolom, hogy mindig a legerősebb gazdadági lobby emberei tudja kirakni.az emberét a kirakatba. Vagy akár az is megeshet, hogy a gazdasági hatalom jellemzően ugyanaz, csak az épp aktuális érdekei szerint cserélgeti a bohócait, akik meghozzák az épp aktuálisan fontos döntéseket.Abszolút nem érdeke az USA-nak rövidtávon engednie a Huawei nek, jobban mondva Kínának ez ügyben (sem). Miután az apple kezdett lemaradni a versenyben. Bár szerintem a hatásai csak rövidtávúak ezeknek az intézkedéseknek, hosszú távon pont azt érik el, hogy az eddigi, valamilyen fenntartott, igaz látszólagos egyensúlyt drasztikus és főleg nyíltan ellenséges lépésekkel felborítják. Eddig csak rondán néztek egymásra a kocsmában, de azért együtt ittak. De most ax usa (nem trump ugyanmár..) kihívta kínát a hóra egy szóra. És nem hihetjük hogy Kína nem fog visszaütni. Sőt...Szerintem felgyorsította csak az usa a folyamatot és ássa a sírját ezzel. Huawei, Jína láthatjuk felvette a kesztyűt.
Ui; nem prom van, lite om, csak a saját topik.eléggé halott, és azért írtam.anno.ide először, mert itt voltak.gms hozzászólások😃 Bocs a trollkodásért.. -
-
illjo
senior tag
Sziasztok! Bocs az offért.. Ugye phone clone nem törli az 'új' telefonról, ha már vannak rajta telepített appok? Először raktam fel gms-t egy olyan telefonra, ami már használatban volt. A firmware downgrade miatt át lett phone clone ozva egy használaton kívüli telefonra és most ha lesz időm visszaraknám a pótkészülékről rá az eredeti cuccokat.
-
laci laci
addikt
válasz
kakuk.tamas #3241 üzenetére
Nekem német..
-
Aryon87
félisten
válasz
kakuk.tamas #3218 üzenetére
No akkor varhatok egy darabig ..
P30Pro-n sokaig elaok kozt voltam. Itt nem.
Ennyit szamit a Telekom elofizu..
Masik az Telenoros volt... -
laci laci
addikt
válasz
djsweetboy #3235 üzenetére
Köszi,akkor goo
Stereo hangot is ír,akkor dual speaker is van?
Siskad válasz:Nekem feldobta,akkor várj egy kicsit még.
-
Foose
addikt
válasz
kakuk.tamas #3232 üzenetére
ez jó. always on display....
-
djsweetboy
csendes tag
válasz
Nekem is
-
rdt89
addikt
válasz
Kamerához megjöttek a Mate 40-es ficsörök? A tárgykövetés és zoomolás? Valamint egyéb dolgok jöttek a kamerához?
Kiegészíteném, hogy megérkezett a EOD is?
ish4d0w:
nem olyan zoomolásra gondoltam, hanem mikor állványra teszed a kamerát és téged követ a két kamerával és rád is zoomol ha kell.Mate 40 Pro kameratesztnél van pár finomság amit várok ide is.
-
borsodika
őstag
válasz
Ha felment megnéznéd kérlek, hogy a sötét módnál lehet-e ütemezést beállítani? Pl, hogy este 8kor kapcsoljon be és reggel 7kor kapcsoljon ki.
-
laci laci
addikt
[link] Harmony is,lassan jön a frissítési vihar.
-
laci laci
addikt
Mate 30pro csoportban,megindult a frissítés.
-
DraXoN
addikt
Leginkább az API környezet hiányozhat szerintem, de ha a program nem használ semmi google API specifikus holmit vagy "portolva van" az ami lehetséges (a maradék meg "le van kezelve", hogy "nincs"), akkor működhet az app.. Ez lehet az oka, hogy valamennyi AppGallery-s alkalmazás működni fog alapból is.
Az már másik gond, hogy került fel oda olyan app is ami hiányolja a GMS-t ehhez-ahhoz... -
cH1
aktív tag
Nagyon sok nagyon vegyes infó van. Eleinte az volt a kommunikáció hogy futtatja az android appokat, most valami olyasmiről van szó, hogy van ami alapból fut rajta, de ami nem ahhoz meg biztosítanak olyan fejlesztői környezetet amiben nagyon gyorsan és könnyen át lehet protolni a dolgokat. Valamelyik nyilatkozatban szó szerint azt mondták hogy 1 napos munka. Igazából szerintem még kb semmi sem biztos, majd idővel kiderül.
Viszont ha jól láttam a következő napokban elkezdik hazánkban is elérhetővé tenni az EMUI 11-et.
-
laci laci
addikt
Ha valakinek kellene.Mate széria háttèrkèpek. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Clair Obscur: Expedition 33 - Középpontban Gustave
- Windows XP
- SONY LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest