Hirdetés
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebiker
tag
válasz
carbonblack #10941 üzenetére
Próbáld ki a gyári fóliát a Huawei szervízponton. Az is el tud csúszni a kamera modulnál de soha nem levegősödött le és csak 3-4.000 ft
-
thebiker
tag
Hát ha nem tudsz lemondani a GMS-ről akkor nézd meg a Honor 50-et (bár a fényképek nem túl jók), esetleg Xiaomi MI 11 Ultra. De ezek nincsenek a szolgáltatói kínálatban. Sajnos nem könnyű most váltani. A S22-es széria térerő problémája engem is meglepett. A Huawei térereje klasszisokkal jobb. Esetleg megnézhetsz egy Mate40-et de ott sem hiszem, hogy könnyű lenne feltenni a GMS-t. Várd meg a Xiaomi 12-t.... az biztos lesz szolgáltatónál.
-
thebiker
tag
válasz
#55452672 #10105 üzenetére
12.0.0.218 = First stable EMUi12 firmware. It can be downgrade to 11.0.0.260 using the last version of original HiSuite. If you already installed GMS, on previous EMUI version, before upgrade to EMUI12, it will work.
11.0.0.260 = First firmware that will not allow downgrade to the previous firmwares with HiSuite Proxy. You have to dowgrade first to EMUI11.0.0.230 (or other, no lower than 11.0.0.202) that have USB connection to computer. This first downgrade will be done using ”pen-drive+USBC OTG” or ”NM card”. After that you can use HiSuite proxy or other method to downgrade to EMUI10.1 in one step. After downgrade to EMUI10.1 the phone will loose Fast Charge and the transfer data through USB cable from/to computer. To fix this issues you have to upgrade back till the newest version of EMUI11, using OTA (frrom phone menu) or eRecovery (wifi). I sugest you to upgrade to 11.0.0.202 (no higher than 11.0.0.230) and disable software upgrade (EMUI).
De lehet már van jobb megoldás
-
thebiker
tag
válasz
Aryon87 #10011 üzenetére
Volt nálam pár napig teszten a S22 és a S22 + is. Több idegesítő gond volt vele. A legnagyobb, hogy melegszik és katasztrófa a térerő!!!! Ahol a P40 Pro még vígan megy ott a Samsung 0 térerőt produkál.
A másik nagyon idegesítő a BT kapcsolódás a Skoda fejegységhez. Egyszer teljesen szétesett és ha kimenő hívás indítasz akkor NEM adja át a kocsira. A P40Pro val soha ilyen gond nem volt.Persze a van egy csomó ami mellette szól ....
De valóban nagyon nehéz most dönteni. Talán a most megjelenő készülékek... vagy a Xiaomi Mi 11 Ultra .... -
thebiker
tag
válasz
bokarcsi71 #9883 üzenetére
Here are my steps by which I successfully installed google services with several days of hard work!
1. CHANGE IP ADRRESS TO JAPAN WITH PROTON VPN
2. DOWNGRADE 12.0.0.218 TO 11.0.0.260 WITH HISUITE 11.0.0.590 (newest HiSuite) WITHOUT PROXY
3. DOWNLOAD WITH DLOAD TO USB (LINK) AND DOWNGRADE TO 11.0.0.230
4. FROM VERSION 11.0.0.230 TO 10.1.0.121 WITH HISUIT PROXY AND HiSuite 11.0.0.510.
5. FOR HISUIT PROXY USE FILES FROM (LINK) FOR YOUR HUAWEI VERSION
6. FOLLOW TUTORIAL FOR INSTALL GOOGLE SERVICE: (Tutorial HIER)
7. FIX - "This Device Isn't Play Protect Certified" Error By Google Play Services For Huawei! (Tutorial hier)
8. UPDATE AGAIN TO NEWEST VERSION (FROM 10.1.0.121 TO 12.0.0.218) WITH OTA
https://forum.xda-developers.com/t/badmania98-huawei-p40-lite-pro-plus-guides-news-discussion-support.4346741/post-86476181 -
thebiker
tag
válasz
bokarcsi71 #9897 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy 85%-an. Pl nekem a push üzenet nem működik... De biztos lehet ezen is dolgozni. Az NFC-s fizetés az OTP-n keresztül nem működik. Biztos van 1-2 progi ami nem megy.
11.0.0.230 = Last firmware version that can be used to downgrade with HiSuite Proxy. It can NOT be downgraded to a lower version with original HiSuite. You can use HiSuite proxy or other method to downgrade to a lower version. After downgrade to EMUI10.1 the phone will loose Fast Charge and the transfer data through USB cable from/to computer. To fix this issues you have to upgrade back till the newest version of EMUI11, using OTA (frrom phone menu) or eRecovery (wifi). I sugest you to upgrade to 11.0.0.202 (no higher than 11.0.0.230) and disable software upgrade (EMUI). -
thebiker
tag
válasz
bokarcsi71 #9883 üzenetére
12.0.0.218 = First stable EMUi12 firmware. It can be downgrade to 11.0.0.260 using the last version of original HiSuite. If you already installed GMS, on previous EMUI version, before upgrade to EMUI12, it will work.
11.0.0.260 = First firmware that will not allow downgrade to the previous firmwares with HiSuite Proxy. You have to dowgrade first to EMUI11.0.0.230 (or other, no lower than 11.0.0.202) that have USB connection to computer. This first downgrade will be done using ”pen-drive+USBC OTG” or ”NM card”. After that you can use HiSuite proxy or other method to downgrade to EMUI10.1 in one step. After downgrade to EMUI10.1 the phone will loose Fast Charge and the transfer data through USB cable from/to computer. To fix this issues you have to upgrade back till the newest version of EMUI11, using OTA (frrom phone menu) or eRecovery (wifi). I sugest you to upgrade to 11.0.0.202 (no higher than 11.0.0.230) and disable software upgrade (EMUI).
Nem könnyű és kell 1-2 cucc hozzá. Szóval ha nem vagy nagyon jártas akkor inkább ne.
-
thebiker
tag
Úgy néz ki elromlott a kameramodul .. Csak fekete kép van és néha "Nincs kapcsolat a kameramodullal" üzenet. Nyilván garis és el is fogom vinni de mi a szitu a GMS-el? Ha átrakom szerviz módba akkor a Google-os üzenetek özönlenek be ... Ilyenkor automatikusan FR és felteszik a legfrissebb sw-t?
-
thebiker
tag
Én is pont ezt akartam írni. Van egy összefoglaló, hogy melyik romról hogyan:
https://forum.xda-developers.com/t/badmania98-huawei-p40-lite-pro-plus-guides-news-discussion-support.4346741/post-86185249A 202-es végű frissítésig még biztonságos.
ish4d0w: Lehet mégis értelmet nyer a dload-os romok lementése
Megvannak? Esetleg le tudod szedni a frissebeket is? 11.0.0.230 vagy 11.0.0.202-es
-
thebiker
tag
Használ valaki Andoid Auto-t? Nekem a GMS hack van fent de frissíteni kellene a Google Play service-t ami gondolom agyon vágja a GMS hacket..... Ez egy Octavia ami támogatja még a Mirrorlinket is de szerintem az se megy a P40-en.....
-
thebiker
tag
Bocs, csak most láttam ....
http://www.mediafire.com/file/kzsydqxas8fgq51/Install_Google_Play_Store_by_ICTFIX.net.7z
Video:
https://www.youtube.com/watch?v=HeIiZ-2Z3LA&ab_channel=GSMFix
1:11 től érdemes nézni. Végül csak a Play A Google Play Service-t kell lecserélni a videó szerint. Reboot és minden megy tovább. -
thebiker
tag
Változott valami a gms mókkal kapcsolatban? 193-as fw-en vagyok és eddig jól működött a Google mók de most néztem a Playt és protect hibára hivatkozik. A Chrome se fut
Elvileg le volt tiltva a Google keretrendszer frissítése.
Találkozott már valaki ilyesmivel? Ilyenkor előről kell kezdeni mindent?? -
thebiker
tag
válasz
firemanus82 #8213 üzenetére
-
thebiker
tag
válasz
firemanus82 #8211 üzenetére
Szia,
Szerintem a 202-es verziót még senki nem próbálta. Az előző verzió 193-as volt amiről lépésről lépésre követve garantáltan de csak ideiglenesen elveszted az USB kapcsolatot. Azonban amikor a 193 -as verzióhoz érsz a frissítéssel akkor ez automatikusan megjavul és lesz UBS kapcsolat. Mivel én is a 193-asig frissítettem csak a Te általad használt verzióról nincs tapasztalatom sajnos. Esetleg az XDA-n lehet erről valami morzsa.
Egyébként most merült fel pont ez az XDA-n.
-
thebiker
tag
válasz
thedivision2 #8148 üzenetére
https://appgallery.cloud.huawei.com/ag/n/app/C100075533?locale=hu_HU&source=appshare&subsource=C100075533
Ez a verzió kezeli a Gmail es naptárt is. Van belőle "okosabb" verzió de az a Playes verzióhoz készült. Keress privátban. -
thebiker
tag
Köszi... Valami nálam lesz akkor..... Megcsináltam a fenti frissítést de nem akar működni, pedig kedd még szépen ment...
Valamint gondom van a Waze hangkereséssel is. Amíg nem volt GMS addig egyáltalán el sem indult, most elindul de keresni már nem tudok, nem működik a hangkeresés. borsodika féle GMS hack van fent. -
thebiker
tag
Aki esetleg OTP Simplet használ megnezné, hogy működik e. Fent a GMS és a legfrisebb frissítés óta nem megy az NFC fizetés. Frissült a program és be kellett jelentkezni. Fent van a legutolsó GMS hack.....
-
thebiker
tag
válasz
FrankóStein #7965 üzenetére
A beállításokban esetleg kikapcsolhattad a gyorstöltést? Alapból a gyorstöltés csak a saját kábellel és töltő fejjél próbáld. "Szuper töltés 40W" ezt kellene kiírnia.
30% in 10 minutes
50% in 25 minutes
80% in 40 minutes
100% in 59 minutesEsetleg kezd újra egy teljes resettel ....
-
thebiker
tag
Nem a PH app nem megy sehogy :( Gspace alol sem ment és most a GMS sem jó neki...
-
thebiker
tag
Sikerült feltennem a GMS-et a leírások alapján. Ha nem is elsőre.... 2x mentem vissza 10-re. De most van USB és Google is. Igazából nem akartam feltenni a GMS-t de ki tudja milyen újítások jönnek majd
Egy biztos a frissítéseket nagyon meg kell gondolni -
thebiker
tag
válasz
#72755712 #7860 üzenetére
Hali,
Légyszi nézz már rá, hogy az alábbi ROM elemeket (verzió számokkal együtt) flashelted be:
Base: 392311
2020/05/28
ELS-N29 - C432
ELS-LGRP4-OVS 10.1.0.121
CUST:ELS-N29 - C432
ELS-N29-CUST 10.1.0.7(C432)
Preload:ELS-N29 - C432
ELS-N29-PRELOAD 10.1.0.1(C432R4) vagy ELS-N29 - C432
ELS-N29-PRELOAD 10.1.0.2(C432R5) vagy ELS-N29 - C432
ELS-N29-PRELOAD 10.1.0.1(C432R6) -
thebiker
tag
válasz
#72445440 #7855 üzenetére
"A rollback a már ismert proxys módszerrel megtörténik DE nem fog működni az usb port amíg vissza nem frissítessz 11.0.0.193ra. És mivel nincs usb, ezért csak OTAval vagy nanomemoryval tudsz frissíteni.
Ezért ebben az esetben tehát ha valaha jártál 11.0.0.193 verzión akkor mostantól kezdve csak az egylépcsős, azonnal a 10.0.0.121re ugrás módszer lehet az ajánlott , ekkor nem kell nanomemory kártyát vásárolnod és a gms telepítés után visszafrissítgethetsz ota-n.
Ha több lépcsőst akarunk akkor kell a kártya ez esetben."Ehhez melyik "ROM " elemeket belinkelni a HiSuite Proxy-ba?
Base: 392311
2020/05/28
ELS-N29 - C432
ELS-LGRP4-OVS 10.1.0.121CUST:ELS-N29 - C432
ELS-N29-CUST 10.1.0.7(C432)Preload:ELS-N29 - C432
ELS-N29-PRELOAD 10.1.0.1(C432R4) vagy ELS-N29 - C432
ELS-N29-PRELOAD 10.1.0.2(C432R5) vagy ELS-N29 - C432
ELS-N29-PRELOAD 10.1.0.1(C432R6)
Attól függően, hogy milyen verzió van az adott készüléken. -
thebiker
tag
Hisuite_10.1.0.550_OVE
Amit linkeltél. Szerintem a P40 Pro még nem volt csatlakoztatva a gépen HiSuite-al.Szóval a downgrade megy de kellene egy atom pontos leírás a többi részre. GMS felrakás->update a legfrissebb verzióra.
Bár itt sem teljesen tudom, hogy melyik rom részt kell linkelni a https://www.firmfinder.ml/-ról a mi készülékeinkhez.
Nem világos, hogy megy az eRecovery vagy sem. Ha nano sd kell akkor arra mit és hogyan kell feltenni... stb -
thebiker
tag
Második alkalommal a pacht-el HiSuit-ot kell elindítani
-
thebiker
tag
Egyébként a külföldi fórumokon fixre veszik, hogy a 193-as fw-ről a downgrade esetében elveszik az USB file transzfer. Ezért írták, hogy vagy nanosd-ről vagy wifi -s megoldással letöltve lehet feltenni a GMS-t (Googlefier gondolom) .
-
thebiker
tag
Nekem nem is világos, hogy melyik csomagot kellene megvenni, hogy az érintett filo-kat le lehessen szedni. De szívesen áldozok rá némi pénzt, hogy meglegyen az kívánt fw......
-
thebiker
tag
Nekem sincs semmi hasznom az említett oldalakon de van egy ilyen fw is:
ELS-NX9 (C432) [ELS-N29_hw_eu_R4] [LZPlay, GMS, GoogleFier Possible] Huawei Official Firmware [Stock, dload] [DownloadGSM.com] [DG]
ELS-NX9 10.1.0.121(C432) [ELS-N29_hw_eu_R5] [LZPlay, GMS, GoogleFier Possible] Huawei Official Firmware [Stock, dload] [DownloadGSM.com]
-
thebiker
tag
Full gyári Vodánál vásárolt:
C432E3R4P3 -
thebiker
tag
"Downgrade works with dload version EMUi11.0.0.151., but this file from androidhost.ru is not for free. They request 5Euro. https://androidhost.ru/2eEq
Unfortunately after downgrade from 193 to 151 or other EMUI11, the phone has lost the USB connectivity to the computer. No data transfer. Charge only. It can not be downgraded to EMUi10.1 dload method. In 193 firmware works good.
It is possible (or not) to be available in future version of HiSuite or if they will provide access to the server. Or can try to use HiSuite proxy with https://www.firmfinder.ml/Lehet ez történt Nálad is....
-
thebiker
tag
válasz
thedivision2 #7556 üzenetére
Nekem is így működik. GMS hack nélkül. Aurorából frissítettem. Kellett egy bejelentkezés az ügyfélkapura. Után már le tudtam tölteni a QR kódokat.
-
thebiker
tag
23-án lesz valami nagy nyári Huawei termékbemutató a sajtó felé. Fókuszban a Harmony OS gondolom. Akkor már többet lehet tudni a trendről.
-
thebiker
tag
Nem tudom másnak is előfordult már, hogy a névjegyzékben lévő kedvencek közül van ami nem marad a kedvenc listában? Nincs gms rajta de az Outlook szinkronizálja a névjegyzéket. A kérdéses névjegyek egyébként a gmailban kedvencek kategóriában vannak. Hiába csillagozom meg reggelre már nincs ott. Biztos valami szinkronizálási hiba... csak idegesít...
-
thebiker
tag
Van valakinek jó megoldása arra, hogy a dark mód automata módon kapcsoljon be és ki? Az "Auto Dark theme" app be tudja kapcsolni de ki már nem ....
-
thebiker
tag
válasz
pixelblondie #4798 üzenetére
Csak ha felrakod a GMS -et valahogy. A HMS-es Viber más helyre ment....
-
thebiker
tag
Csak a régebbi fw-el megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- iPad topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 25
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest