Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
Sziasztok! Néhány éve elkötelezett Huawei használó vagyok. Jelenleg P30 pro-m van,jövő nyáron lejár a két éves hűségem a vodánál,és nézem a lehetőségeket. P40 pro.... Mennyire nehézkes most az élet Google nélkül? Ugyebár sok dolgot böngészőből el lehet érni,ez oké. De pl az eddig megvásárolt alkalmazások-játékok mennek így a levesbe,ha gms nélkül veszek telefont. Mivel van még időm a hosszabbításig,(2021 június)várjak inkább? Néztem más telefont is,(S20-S20+)de több dolog miatt (pl 5G,kamera,bővíthetőség.....) inkább maradnék Huawei vonalon.
-
joey04
titán
Apple csak bukik rajta. Az nagyon kis szelete a tortának, hogy emiatt esetleg több készüléket adnak el. A mérleg másik fele, hogy kitilthatják az Apple termékeit Kínából, és a gyártást is viheti máshova az alma. A bukás itt jóval nagyobb anyagilag. Változás viszont nem lesz, ha Biden nyer, ő is megy tovább Kína ellen. Sőt, még jobban.
-
belan
addikt
Sziasztok vettem egy mate 30 prot szuper telefon de most olvasgattam a mobilarénas híreket és sok kommentelő írja gameover a Huaweinek. Mert se procit se kijelzőt nem kap és a androidot se biztos már meg kapja. Tényleg ennyire nagy a baj?
-
delig
tag
Sziasztok!
Mate 9-et szeretnék cserélni, elsősorban a P40 Pro lenne a kiszemelt.
Elsősorban azoktól kérdeznék, akik csak HMS-t használnak, hogy a következő app-ok mindenyike működik e rendben?
Amazon Alexa, ActivID Token, Authenticator, BKK Futár, DigiOnline, Curve, dm, Dropbox, E-kárbejelentő, Eredmények, Evernote, File Manager, HBO Go, Hue, iCsekk, Kincstár, Kodi, OnDrive, OneNote, Outlook, Parkl, PayPal, Qnap app-ok, Revolur, Simple, OTP Smartbank (új vagy régi), Spotify, Teams, Telekom, Transferwise, Transmission, Truecaller, TuneIn Radio, TV Go, Untapped, Waze, légitársaságok appjai.Tudom, hogy én is rákereshetek az App Galleryben és máshol, de a valós tapasztalatokra vagyok kíváncsi, mi hogyan működik. A fentieket sűrűn használom munkára, szabadidőre, fontosak lennének, hogy nagyjából mind működjön.
Előre is köszönöm! -
Aryon87
félisten
válasz
zoltan77 #2281 üzenetére
Grat, üdv a csapatban
Bőven van élet Google nélkül, csak sokan nem látják, ismerik el, mert annyira megszokták a kényelmet (főleg Facen nyilvánul meg a legtöbbje ebben, tipikus fotelharcosok)
Nekem a Forge of Empires játék írja hogy Google kell, nyomok egy okét és betölt vígan.
Asphalt 9 simán elindul mindenféle vinnyogás nélkül -
rdt89
addikt
válasz
zoltan77 #2281 üzenetére
Nagyon jó választás. Ha félreteszed a google szolgáltatást ez a telefon jelenleg a one for all.
és ahogy cH1 is mondta, a Vodafpne eladóinál mindig az a jó telefon ami az aktuális héten jutalékot ad a fizetéshez. Jövőhéten hidd el már nem a Samsung lesz a rábeszélés tárgya.
Üdv a csapatban.
Nekem pár alkalmazásnál kiírta a telefon, hogy google alapszolgáltatás nélkül nem megy, leokéztam az üzenetet és már használtam is a programot órákon át bugmentesen /xbox gamepass beta alkalmazás és nyomtam 2-3 óra felhőalapú Horizon 4-et/
-
zoltan77
aktív tag
Sziasztok. Beléptem a csapatba egy szürke változattal. P20 pro-t váltott. Nem is gondoltam hogy google nélkül is van élet.
Jó telefon nagyon a vodában pedig le akartak beszélni rólla de én hajthatatlan voltam, mondom nekem telefon kell
samsungot akarták rámsózni note 20 ultra-t meg s20 plus-t.
Feleségem meg kapott egy p30 pro-t. -
Skotti
csendes újonc
Sziasztok! Kellene egy kis segítség! P40 Pro-ra ki, milyen üvegfóliát használ? Rendeltem 1db-t a tokshopbol 6k Ft-ért, de sehogy nem akart úgy felmenni, hogy ne legyen levegős. Ma elmentem Pécsre a GSM-dokihoz azt mondták persze, megrendelik és fel is rakják, ott szembesült vele a szervizes, h nem bírják felrakni, mert nekik is levegős több helyen. Azt mondta annyira ívelt, h nem bírja felhelyezni. Na most akkor menjek a Média Marktba 9k Ft-ért pancsoljak össze vagy vegyek UV-ra kemenyedő ragasztót és azzal töltsem ki az üvegfólia alatt? Köszönöm előre a válaszokat! Üdv!
-
cH1
aktív tag
Ha gondolod küldd el a gyári számát a telónak és megnézem, hátha véletlenül szerencséd van. Azon az oldalon csak azt látod hogy hol lett beaktiválva a telefon, ami garancia szempontjából nem igazán lényeges. Ami fontos, hogy melyik országba szánták a telefont, és ezt nem látod.
-
Dhampir
félisten
A Huaweit érdemes megkérdezni. Chat-ben is lehet (H-P: 9-17 óráig)
A honlapjukon található ez a lekérdezési lehetőség is:
-
rdt89
addikt
Elnézést a dupla poszt miatt, közben kifutottam a szerkesztési időből.
Olyan kérdésem lenne, hogy én a P40Pro-t vásárlástól számított 1 év garanciával vettem /tudom sufnyi gsm szarrágás, de 215ezer volt így
/, meg is van a bolt által küldött garancia papír, na de a telefonnak belementem a menüjébe a Támogatás részbe és ott azt írja, hogy ez a készülék 2022 Augusztus 31-ig garanciás. Nos most akkor ilyenkor mi mérvadó? Ezzel az 1 éves garancia papírral például a hivatalos Huawei szervíz elfogadja ha mondjuk lejárt a GSM bolt által adott garancia, de a telefon még a benne lévő garanciajegy szerint garanciás? Mert anno a Mate 9 Pro-mat is 1 év garanciával vettem, de ott a Támogatásba is 1 év volt a hátralévő idő. Előre is köszönöm a válaszotokat!
-
rdt89
addikt
Nekem a gyári fólia lassan 2 hete bírja, igaz nekem egy időbe érkezett a telefonhoz a smart flip tok is, mert eddig mindegyik Mate-m ilyenbe burkolva tengette napjait, így a P40 Pro is kapott egy ilyen köntöst, valamint én kis oldaltáskába hordom ami szivaccsal ki van bélelve.
S a mai napon érkezik meg /sose vettem még ilyet/ a telefon kamerájára üvegfólia 3MK márkajelzéssel 2 ezer forintba került. Remélem a remek kézügyességem eredménye nem az lesz, hogy lesz egy kukába landolt fóliám
-
Levi941127
senior tag
Sziasztok, most rendeltem be egy P40 Pro-t. Kérdésem az lenne, hogy van valakinek valami tuti GMS mokóló leírása, videója?
-
dutrás
őstag
Új navi az AG-ben
[link] -
dave0825
őstag
válasz
FuRiONight #2260 üzenetére
Írták, hogy vissza is tudják adni az árát (bár azt nem tudom, hogy ugyanaz lenne-e az összeg, mint a beszámítási ára), akkor viszont itt HA-n néznék P30 Prót, úgy jobban jönnék ki.
Ezért kérdeztem, mennyire működik hosszútávon a P40-re mókolt GMS. -
dave0825
őstag
Köszi mindkettőnknek. Turbadónál kell választanom, náluk vettem a P30-at, nem vagyok előfizetéses. Náluk P30 Pro elég nagy ráfizetéssel lenne csak (148-ért számítják be a P30-am).
-
rdt89
addikt
válasz
dave0825 #2255 üzenetére
Helló,
nos a Youtube Vanced nekem eddig még egyszer se mondta be az unalmast, gmail a huawei mail-jából frissül /sokak írják a 15 perces gyakoriságot, nekem mindig egyből jöttek a levelek, már ki is kellett kapcsolnom az értesítőt, mert idegesített, de ha belépsz a mail app-ba egyből láthatod az új leveleket/, Milyen játékokra gondolsz? Amiket vettél esetleg a google-nál azokat el is felejtheted, de én tegnap a Real Racing 3-at próbáltam ki, az ment rendesen. Aptoide telepíthető a telefonra, olyan mint a play áruház, de nem kell hozzá mókolni semmit, csak böngészőből felteszed és ott is kb. minden van ami az áruházban, csak vigyázni kell, mert van ami google támogatás nélkül nem indul el hiába telepíted fel. De egyébként FuRiONight ajánlása a P30 Pro New Edition is jó választás lehet, feltéve ha ezt engedi a csomag amibe vagy. -
dave0825
őstag
Üdv.
Meghibásodás miatt úgy néz ki, muszáj lesz lecserélnem a P30-am P40-re (simára, nem Próra) és kellene a GMS. Ahogy olvasom az utolsó kommenteket, vannak vele gondok. Másnál is, vagy van, akinek régóta működik rendesen? Play Játékok, Contacts, Gmail, YouTube (Vanced) lenne nekem a legfontosabb.
Általában mitől függ a dolog, csak a rendszerverziótól vagy mástól is? Rollback mindhez van, vagy ha már újabbat kapok, leshetem a dolgot? Rendszerfrissítés el tudja "rontani"?
Sürgősen döntenem kéne, mi legyen a P30 helyett, sajnos javíthatatlan. -
Samanbacsii
őstag
válasz
.: endi :. #2250 üzenetére
Úgy néz ki ezt a rollback-et nem úszom meg. Mondjuk a videóban elég bátran ugrik le 158ról 131re...
-
janosibaja
őstag
válasz
.: endi :. #2252 üzenetére
Kösz, akkor ezt kerülöm.
-
.: endi :.
csendes tag
válasz
janosibaja #2251 üzenetére
Nem titok. Egy appba nem tudtam belépni. Utánaolvasva másoknál is előfordult a probléma, egyszerünek tünt a megoldás: Google Play Services --> Clear cache, Clear data, majd restart (de bizonyára nem ilyen telefonnal). Az az app azóta sem megy a telón, de igy is van élet nélküle
-
janosibaja
őstag
válasz
.: endi :. #2250 üzenetére
Ha nem titok, áruld el légy szí, hogy mivel cseszted el. Számomra emlékezetesen hatalmas szívás volt a GMS-t felrakni, szeretném elkerülni, hogy még egyszer meg kelljen csinálnom.
-
.: endi :.
csendes tag
válasz
Samanbacsii #2249 üzenetére
Sziasztok,
nekem ~június óta van meg, egyből ment rá a GMS - kisebb szenvedéssel, sikeresen. Majd ~2 hete elbarmoltam (teljes mértékben saját hiba, ha normál mód használom, hibátlanul futna még ma is) és húzhattam újra. Ez - ahogy többen is irják - nem ment annyira egyszerüen, mint első alkalommal. Mindenesetre nekem ez a [link] segitett. Csont nélkül, elsőre.
Ehhez azonban vissza kellett mennem egy korábbi verzióra, amit ez alapján sikerült.Sok sikert!
-
Samanbacsii
őstag
válasz
FuRiONight #1774 üzenetére
.
-
Samanbacsii
őstag
Lassan napolom a témát... kipróbáltam vagy nyolc varit legalább négy különböző backuppal de mindegyik megáll a G indítása után. Ha esetleg lesz valakinek ötlete előre is köszi!
-
Samanbacsii
őstag
Szerintetek ez fake? Nem merem ráereszteni a telóra... bár tök kopasz most...
-
borsodika
őstag
válasz
Samanbacsii #2242 üzenetére
Nekem is csak p40 pro és p40 lite-al van tapasztalatom, ezekkel működött az általam linkelt módszer.
-
dawez
tag
sziasztok nos meglett a telefon nagyon szuper meg minden, a facebookot sikerult ráraknom, de a messengert sehogy sem találom
-
Samanbacsii
őstag
válasz
janosibaja #2241 üzenetére
Lecs@
A rollback mint utolsó próbálkozás játszana... Borsodika által használtnál kötelező a rollback az általad ajánlottnál nem. De sajna egyik sem működik. Az Y6p rollbackkelés meg teljes homály nálam. (Eddig...) Köszönöm a többi ph tagtól a rürelmet, hogy eddig nem vágtak ki... -
janosibaja
őstag
@Samanbacsii @Lecs@
Nekem még egy áprilisi hack óta megy a GMS, de figyelemmel követem a dolgot, mert ha beomlik, valamit kell kezdenem a készülékkel. Szóval friss saját tapasztalatom nincsen, de a küldött videóban szerintem nincs szó downgrade-ről, az ember mindössze csak a rendszer óráját állítja át átmenetileg korábbi időpontra a hack ideje alatt. -
Lecs@
addikt
válasz
Samanbacsii #2238 üzenetére
A rollbackról hol találok valamit 🤔?
-
Lecs@
addikt
válasz
janosibaja #2236 üzenetére
Köszönöm.
Amúgy itt is mondja, hogy nagyon fontos a downgrade.
-
Samanbacsii
őstag
válasz
janosibaja #2236 üzenetére
Köszönöm, kipróbáltam. Ugyanúgy a G app nem indul el. Eddig P40pro és Mate20 mentéssel próbált a két variáció. Úgy látszik próbálkozni kell továbbiakkal de lehet csak Y6p backuppal működik.
... vagy marad a rollback...
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Samanbacsii #2234 üzenetére
Én onnan indulnék, ki hogy a p40 pro 131-es milyen google biztonsági frissítést tartalmaz, kb belőni az update-et, és úgy telepíteni.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Samanbacsii #2232 üzenetére
xda-n szétnéztetek ?
-
Samanbacsii
őstag
Kedves ismerősöm megmutatta a telót és akkor derült ki Y6p...
Tudom, nem ez a fórum de tud valaki GMS témában irányt mutatni? Borsodika által linkelt videonak már van frissített angol verziója de ott írja, hogy Y6p-n nem működik. Az Y6p fórum nem túl aktív...
-
Gubu0101
veterán
Én most Samsung Active 2 vel kezdtem használni a telefont,Samsung wear,healt,alkalmazás bolt stb minden működik remekül.Szépen “összedolgozik”az óra és a telefon.
-
Aryon87
félisten
válasz
FuRiONight #2229 üzenetére
Annak tekinteteben hogy mennyien fanyalognak hogy ez meg az meg amaz nem megy, igen, orulhetunk ennek is
-
dawez
tag
Sziasztok annyi kerdesem lenne hogy a facebook appot ill. Messengert ra lehet tenni a telefonra mokolas nelkul?
-
hurenzon
senior tag
Nálatok működik az autó őrszem alkalmazás?
-
DraXoN
addikt
válasz
ADAM1337 #2212 üzenetére
nem feltétlen cserél 2 évente mindenki, én pl. 3 év után most kénytelen voltam cserélni a V20-at (lg v20, 4 éves modell idén), mert a térerővel elkezdtek gondjai lenni.. így lett egy p40 lite.
De egyébként eszembe nem jutott volna telefont venni másikat mert nem éreztem azt, hogy bármelyik tudna olyat ami miatt megérné a csere ahhoz képest (számomra). Meg januárban kapott egy új akkut így az üzemidővel se volt igazán baj (ráadásul utúbbi a gyári 3200mah helyett egy 4000mah-s "minőségibb" gyártótól került be, ami még pont befért a gyári helyre... -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Dhampir #2213 üzenetére
Nyugi nekem is van nokia n-gage-m, 3510i-m, 6230i-m is.
Mondjuk idén már 2év után a p20 pro-ról váltani akartam, első kisérlet S20 volt ami nagyon nagyon kapufa volt, utána a p40 pro amivel igazából megvagyok elégedve, csak jó lenne a gms-t letudni és minden bug nélkül használni a dolgaimat. a note 20 ultra meg ismételten kapufa volt. (pedig a samu felület szolgáltatások messze jobbak, csak kamera és optimalizálás nem. Dex messze sőt mérföldekkel jobban müködik mint az emui desktop) -
Dhampir
félisten
Használtat nem, köszönöm, inkább csak az ár miatt érdekelt, mert sok helyen 200 000 Ft fölött van jóval, például egy S10 + árával megegyezően adják. Talán év vége felé még alakul valami, esetleg a szolgáltatóknál a kifutók között.
Mindenesetre köszönöm neked is a hozzászólást!
-
Dhampir
félisten
cH1 és ADAM1337
Köszönöm szépen a véleményeteket, én is túl soknak éreztem, kellett a megerősítés!
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Mivel már elfogulatlanabbak vagytok a váltás miatt (már ha P30 Pro-ról történt), emiatt megkérdezném a véleményeteket, hogy vajon egy új bolti P30 Pro (6/128) megér még 180 000 Ft-ot, vajon fog kapni még főverzió frissítést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology routerek
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- PlayStation 5
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest