Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Google Pixel topik
- Honor Watch GS Pro - strapacska
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Stabil pályára állt az Android 16
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop27
őstag
-
Snoop27
őstag
Meg vagytok elégedve a beszédhang minőségével? Sokszor alíg hallok valamit, néha 3x is meg kell ismételjék. Eddig sosem volt ilyen gondom más készülékekkel.
-
-
Snoop27
őstag
válasz
kakuk.tamas #1740 üzenetére
Szia. Én használom, még pedig egy Moto 360-nal, viszont ez nem igazán releváns a kérdésedet illetően, mivel fent van a GMS. Nálad valószínűleg hibát írna ki.
-
Snoop27
őstag
válasz
hurenzon #1629 üzenetére
Ne add fel, sikerűlni fog meglátod.
Én megjelenéskor vettem s aznap fel is tettem a gms-t. Akkor elsőre fel ment, viszont mikor aktiváltam a whatsapp dual appját előjöttek az idegesitő felugró ablakok s kezdhettem előlről. Másodjára már nem volt olyan sima, kb. a 8. nekifutásra ment fel, azóta minden ok (kivéve néhány app gps gondját, de lehet élni azok nélkűl is.)
Btw. örvendetes, hogy egyre többen választják ezt a telót, annak ellenére, hogy sok helyen le próbálják beszélni az embert róla, s rábeszélni, hogy "inkábbveddasamut". -
Snoop27
őstag
válasz
janosibaja #1607 üzenetére
Köszi, hogy próbáltál segíteni.
ADAM1337 nem próbáltam eddig, úgy látom futásra javasolt az endo, de attól még jó lehet tekeréshez is, csak működjön. -
Snoop27
őstag
válasz
janosibaja #1605 üzenetére
A bringás alkalmazások, Bikemap és Strava. Mutatja, hogy keresi a jelet, de nem találja. Biztosan tudom, hogy van jelem, s más telón gond nélkűl megy az app. valami konflikt lehet a ludas.
-
Snoop27
őstag
válasz
Aryon87 #1579 üzenetére
Ez verte nálam is ki a biztosítékot, s megfogadtam hogy Exynos prociért nem fogok kiadni ennyi pénzt, s emiatt maradt inkább a P40 pro. Megjelenés óta használom, bár a csapból is az folyt, hogy Nincs GMS ne vedd!, de akkoris ez tűnt a legjobb választásnak s azóta sem bántam meg. Első huaweiem és minden tetszik benne, még azt a nagy lyukat is megszoktam már a képernyő tetején.
-
Snoop27
őstag
Sziasztok! Használja valaki a Strava-t? Nekem sajnos nem akar működni, sosincs gps jele s már nem tudom mitévő legyek.
-
Snoop27
őstag
Be is rendeltem az uvegfoliat a telohoz. Nem bízom a véletlenre, vettem a hatso kamerára is, valószínűleg könnyen korcolodik, inkább nem kockáztatok. Amint megjon be fogok számolni róluk.
-
Snoop27
őstag
-
Snoop27
őstag
Igen, mindent úgy csináltam ahogy a srác s rendben felment elsőre, max fél óra volt az egész.
Minden megy, a kamerát még nem igazán tudtam tesztelni. Csak annyi szokatlan a telefonon, hogy a hangszabalyozo nem baloldalt van ahogy a Samunál, s a.szine sem annyira túlszaturáltak, de pár nap és megszokom. -
Snoop27
őstag
Lehet kapni rá üvegfóliát? Kellene vennem, mert a Samum tegnap csattant a betonon és be is repedt. Ennek a kamerajat is jo lenne bevonni valamivel.
-
Snoop27
őstag
Ma nekem is megjött a kicsike, még ismerkedünk. Hihetetlenül jól néz ki, ma megpróbálom feltenni a google playt s beszámolok róla.
-
Snoop27
őstag
válasz
tibcsi0407 #674 üzenetére
Van benne igazság, csak mivel néha játszom is a mentesek google play-ban vannak, nekem csak a a fontos, minden másra van más megoldás is. (Azok a régi szép LG-s idők, talán onnan ismerős a Nicked:) )
-
-
-
Snoop27
őstag
válasz
gyonyoruwok #616 üzenetére
Évente kb. 1x selfizem.
Játszani próbáltál már rajta, be lehet hozni a google játék mentéseket?
Teged nem zavar a selfi kamera szigete?
A Samsung kezd monotonná válni, a P40 viszont nagyon szép lett, s a háta is jobban tetszik. Másik előnye az aksi, úgy olvasom, hogy joval tovabb birja mint a Samu, s nem is egeti le a kezed jatek kozben. -
Snoop27
őstag
válasz
Gubu0101 #614 üzenetére
Ez az egyik legidegesítőbb dolog, hogy gyönyörű a hátlapja s el kell takarnunk (tudom, semmi újat nem mondtam). Arra is gondoltam, hogy fóliát tennek rá körbe, de ha leejtenem szét menne.
Még mindig gondolkodom mit vegyek, meg a P30 pro és S20+ is képben van. Ha nem lenne ekkora elülső kamerája könnyebb lenne a döntés. -
Snoop27
őstag
válasz
gyonyoruwok #604 üzenetére
Igy van, szinte az összes unisex. Ez az én bajom is, hogy az ezüst is brutál jól néz ki.
-
Snoop27
őstag
Sziasztok. Sikerult minden fontosabb aplikaciot feltenni a telora? Gondolok itt a.G appjaira. Eddig az S20+ volt a befutó de nagyon gyönyörű ez a teló, s lehet megkockáztatom s beszerzek egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest