Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TED_DY
csendes tag
Igen jól bírja, kevesebbet vártam tőle mint a p30 pro-tól mivel nagyobb felbontás 90hz, de hozza a 2-3 napos üzemidőt az én használatommal amiben 1-2 óra hívás, 1 óra videóhívás, 1 e-mail sync, óra sync, meg sok üzenet, én pl alig nézek videót! így 2-3 nap alatt 4-5 óra SOT jön össze 20% merülésig, de ha kihasználom akkor jön a 7-8 óra plusz is!
-
TED_DY
csendes tag
Szinte mindent fel lehet rakni rá appgalery vagy apkpure segítségével, youtube helyett a vanced-et használom, térkép helyett Here we go, a banki alkalmazások közül nagyon kevés van csak!
Megpróbáltam feltenni a gms-t, sikerült is minden jól működik play áruház stb, de a folyamatosan jövő ki nem kapcsolható értesítés h google szolgáltatás szükséges használhatatlanná teszi!
Böngészőből elérhetőek a google felületei drive stb, a gmail nem kell mert a gyári email app kezeli a gmailes címet! -
erácska06
újonc
Üdv
Tech2 Laci P40pro vs S20 Ultra kamera teszt.
Drive-os teljes méretű képekkel!!! [link]
Youtube link: [link]Szépek a képek mindkét oldalon, rossz fényviszonyoknál a Huawei erősebb illetve a Samsung szoftveres bakijai miatt mindenféleképp eleve a Huawei szimpibb. A természetesebb színei miatt a Huawei a nyerő nálam.
-
Snoop27
őstag
Sziasztok. Sikerult minden fontosabb aplikaciot feltenni a telora? Gondolok itt a.G appjaira. Eddig az S20+ volt a befutó de nagyon gyönyörű ez a teló, s lehet megkockáztatom s beszerzek egyet.
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
Kicsomagolós bemutatós videóban láttam én is,asszem tech2-nek youtube-on.Akkor pillantottam meg a tokot.A Huawei weboldal meg ennyit ír "Védőtok, 1 db (Nyugat-Európában és Északkelet-Európában nem tartozék)"
Azért is voltam kíváncsi,kitudja hova sorolnak minketÍgy legalább egy darabig nem kell rendelnem hozzá..Bár,volt ott rózsaszín tok is amit adtak hozzá, azt meg inkább kihagynám
-
Gubu0101
veterán
válasz
gyonyoruwok #581 üzenetére
Úgy legyen!Nekem is vehetsz akkor
-
TED_DY
csendes tag
Sziasztok!
Én már 2 napja használom ezt a csodát! Vodánál szereztem be, eredetileg iphone 11 pro maxért indultam de ezzel jöttem ki! Előtte volt egy p30 prom így ahhoz tudom hasonlítani!
-Sebességben jobb, bár ez a 90hz miatt is érződik
-ujjlenyomat olvasó sokkal jobb, nagyon gyors pontos
-Kijelző alatti hangszóró szinte ugyanolyan!
-Arcfelismerés remek
-csengő hangszórója hangosabb, szebben szól
-a selfi kamera képe mikor először elindítottam csak lestem, gyönyörű
-hátsó kamera jobb a p30 prónál fényképekben, videókban szerintem nagyobb az előrelépés
-Üzemidő szinte ugyanaz mint az előzőnél pedig max felbontás 90hz (nálam min. 2 nap)
-A kijelző kivágás... engem egyáltalán nem zavar sőt mondhatni észre se veszem pedig féltem tőle
-külsőre gyönyörű készülék nagyon egyben van! Régen éreztem ezt egy telefonnál hogy azonnal szerelem!Röviden ennyi, nekem a google szolgáltatások nem hiányoznak, ami nincs fent azt apkpure-ról betudtam szerezni, egyedül a k&h-s applikáció hiányzik!
Még annyi hogy fólia van rajta gyárilag és szilikon tokot is adtak mellé!
Ha bármi kérdésetek van igyekszem megválaszolni! -
Gubu0101
veterán
válasz
gyonyoruwok #576 üzenetére
Hát,úgy fest le kell,hogy tegyek róla.Vodától vettem volna most,meg is akartam rendelni,már több mint 7 hónapja előfizetéses vagyok náluk (infinity pro 15000-es csomaggal)erre bekér 190ezer előleget,persze jóváírná 3 hónap után,hiába fizettem késedelem nélkül eddig,sőt számlazárást követően 1-2 napra már fizettem is,de ez úgy fest nem számít.Most nem az a helyzet van,hogy csak úgy dobáljak 190-et ki az ablakon
PEdig elsőnek jól nézett ki az a fizessek 1Ft-ot
-
gyonyoruwok
tag
na hát ha nekem is csak az lenne a fontos, hogy egy adott stílusban szóljon zene jó minőségben, akkor valószínűleg értékelném, amit a huawei nyújt. de nem tudnék meglenni a szeretett playlistjeim nélkül sajna, ahhoz meg már fizetnem kéne ugyanúgy. persze anno így ismertem meg szpotin is a mostanra legkedvencebbé vált számaim hehe, de ez talán már nagyon off.
(#575) Gubu0101 : na végre. bár nem mondom, böki a csőröm, hogy kifizetik sokan ezeket a szemérmetlenül nagy összegeket a gyártóknak, akiknek ez pozitív visszajelzés az árképzésüket illetően, de azért elférne már itt egy tulaj, izgi beszámolókkal meg tapasztalatokkal meg minden
pont most néztem, hogy jelenleg 220volton olcsóbban kapsz i11 Pro-t, mint P40 Pro-t, 64gb ide vagy oda. csak érdekességképp. -
Gubu0101
veterán
Nekem most annyira meg tetszett a P40 pro,hogy valószínű be is nevezek egyre még a napokban.10+ vált majd.Számomra szerencsére a play szolgáltatás hanyagolható,így nem is hat meg,hogy nem lesz talán örökre vagy egy darabig elérhető
Évek óta Samsung telefon használok,asszem most jött el az idő,hogy nézzek másfelé is
Vodától veszem,hívtam ügyfélszolgálatot az ajándék óra miatt,de nem tudták megmondani,hogy meddig lesz "akcióban" hozzá....Igaz a Huawei weboldalán ápr. 5-ig szól az akció...
-
válasz
gyonyoruwok #573 üzenetére
Elfogult a fene. Én is csak kipróbáltam. Csak azt jeleztem, hogy ha a Spotifynál bármit akarsz, akkor fizethetsz. A Huaweinél legalább a jobb minőségért nem kell fizetni..
Egyébként volt két évig Spoti előfizetésem, de lemondtam, mert a netrádiók sokkal jobban megfelelnek az én zenehallgatási szokásomnak -
gyonyoruwok
tag
nem akarom kipróbálni. minek? az ilyen szolgáltatásoknak az a sok kényelmi funkció az értelme, amit a fizetős csomag nyújt. tudod mit ad ingyen a huawei zene? semmit. most megnyitottam direkt. hallgathatsz zenéket, amiket senki se nem hallgat, se nem ismer a világon, de legalább jó a minőség. még keresni sem lehet. vagy ha mégis, akkor jól el van dugva, és nem vagyok elég power user nekik. semmi nem indokolja, hogy dupla árat fizessek ezért. főleg, hogy még azt is kétlem, hogy valaki megmondja 10 számról, hogy azok közül melyik 4 volt 3000kbps, nemhogy 640. elég elfogultnak tűnsz.
-
válasz
gyonyoruwok #571 üzenetére
Hát ezaz, hogy a Spotifynál fizetni kell azért amit a Huawei ingyen ad. Ha ki akarod próbálni, még fizetned sem kell érte. A Spoti ingyenben 96 kbit-et ad. Az tényleg csak zajkeltésre jó, meg háttérzenének a sörözés mellé.
-
gyonyoruwok
tag
Igazabol asszem a premium is csak 320kbps szpotin. Na nem mintha az nagy ervagas lenne a bt-s fulesek koraban. Ezek a szolgaltatasok mind megvannak szpotin is, egyedul a party mod homalyos. Biztos jo, csak kicsit felkaptam a fejem az arra. Ha ugyanannyi lenne, talan meg ki is probalnam, de igy kizart. Es nekik most a piacszerzes kene legyen az elsodleges, no? Bar a P40-ek aran sem tukrozodik, szoval legalabb konzisztensek.
-
válasz
gyonyoruwok #569 üzenetére
A Huawei zene ingyen adja azt a hanminőséget amiért Te havi öt eurot fizetsz a Spotifynak. A Haweinél a plusz kényelmi szolgáltatások kerülnek 10 euroba, pl "napi ajánlások, személyre szabott lejátszási lista, vagy például a Party mód is elérhetővé válik, amivel Huawei okostelefonokat, tableteket tudunk összekapcsolni kedvenc zeneszámaink"
De a Spotify-t hallgathatod hms-es telefonon is. -
Inarus
addikt
-
gyonyoruwok
tag
uh a mate 20 pro, mennyire bejött az a telefon te jó ég. ha ma jönne ki is ugyanolyan szépnek látnám, elöl hátul. az már telefon volt, tyii. kb ki is néztem mások kezéből, mikor láttam bkv-n. és meglepően sok embernél is láttam. de a mate 30 pro-t is jó volt megfogdosni mediaba, mmm.
-
dutrás
őstag
válasz
gyonyoruwok #565 üzenetére
Egyetértünk. Mate 20 pro-n pedig hatalmas notch van. Észre sem veszem már annyira megszoktam.
-
gyonyoruwok
tag
mint P20-aknál a béna notch + chin homegombbal
de én speciel azért IS választottam azt a oneplus 6 helyett, mert nekem kényelmesebb ha elöl van az ujjlenyomat, és azzal is vezérlem a képernyő huzigálása helyett, nagyon praktikus. de szerintem túl van lihegve ez a luk meg notch téma, nekem csak nyafogás, semmit nem befolyásol, csak dizájn
ráadásul a P40-be profi arcfelismerést is kapsz vele, nem viccből van úgy, ahogy.
-
dutrás
őstag
válasz
gyonyoruwok #562 üzenetére
Ezt dobta most a gép.
A furcsa az hogy mindíg a Huaweieknél csúcsosodik minden negatívum. Hiába na... továbbra is nagy konkurens a Kínai gyártó készüléke. -
mjani1172
addikt
válasz
gyonyoruwok #562 üzenetére
Jól teszik.
-
kalmandi
csendes tag
-
Sinesol
veterán
-
dutrás
őstag
"sok lenne 400ezerért" - - ne vedd meg
"baszakodni kell a különféle gappsokkal" - -használd úgy ahogy van.
"hanem mert úgy pozicionálják magukat gms nélkül, mintha lenne rajta" - - senki nem próbálja úgy eladni csak vannak lehetőségek aki akar él vele.
"szoftveresen korlátozva van" - - nincs korlátozva saját keretrendszert használ.
A felsorolt alkalmazásokra vagy keresel alternatívát(egyesekre van) vagy használsz böngészőt vagy ez nem a te telefonod. Ha naponta többször felsorolod attól még így lesz.
"kerülő megoldásokkal"--nem kerülő megoldás. Létezik több alkalmazásbolt is nem kell ragaszkodni se a play-hez se az AG-hez.
Pont ez a szép az androidban."Persze kerülő megoldásokkal némelyiket rá tudod tenni, pl. cod meg pubg (mármint a meglévő verziót, de frissülni nem fog kivéve ha szerzel hozzá még egy másik app-ot ami frissíti neked)" - - ami az ApkPure-ról lett telepítve mind frissül abból az alkalmazásboltból.
Tapasztalat P40 Lite-ról. -
dutrás
őstag
EDigitalban is ki van rakva a P40 család. Korrekt figyelmeztetéssel
[link] -
janeszgol
félisten
Én azt nem értem, hogy akik nem tudnak GMS nélkül élni, azok mit keresnek még itt? Elmondták a véleményüket, ismerjük. Miért? Mi haszna van ennek?
Ha én azokat a topikokat is követném, ami nem érdekel engem, az egész életem itt tölthetném. -
Navaren
aktív tag
válasz
#88470784 #522 üzenetére
Abban igazad van, hogy a németeknél van egy alapvető filozófiai különbség a magyarokhoz képest:
Egy problémára először megoldást kell találni, nem pedig felelőst (ellenben itthonnal, ahol minél hamarabb rá kell tudni mutatni valakire, majd példát statuálni a büntetéséből/számonkérésből), a megoldásmenet pedig csak utána kezdődik (ha egyáltalán), inkább a felelősséget tologatják.
Nekem német főnökeim vannak, 5-6 éve tapasztalom ezt, sokszor át is beszéltük ezt a jelenséget velük.De nehogy azt hidd, hogy elbagatellizálják a dolgot.
A GMS hiánya ugyanúgy elég nagy érvágás odakint is, sok ember/cég mindennapos működésének már a szerves része a rendszer és ezek hiánya egyszerűen para. Nem nélkülözhetetlen ott sem, én nem mondom, de egyelőre para, egy kompromisszum, amit a Huawei logo magában odakint sem ellensúlyoz a legtöbbeknél.Egyébként pont a németeknél is elég komoly politikai játszma folyik/folyt a Huawei 5G technológia teljes banjáról az országban.
-
törölt tag
kb. te is az 1es 2es kozt vagy, mert csak nem tudod tultenni magad az aron es a GSM hianyon es ezt mondod miota itt jelen vagy.
Amugy tok erdekes, hogy itt a GSM-et hianyolo emberkek kozul senki nem panaszkodik illetve tunik fel a Google monopol helyzete. Gyakorlatilag vagy Apple vagy Google (telefon teren), nincs mas valasztasi lehetoseg. Most itt lenne egy aki hozna egy alternativat, felfrissitene a piacot, erre mik a reakciok:
draga, de ez nem GSM, kina kemked...komolyan nektek semmi sem jo.
-
válasz
#88470784 #522 üzenetére
A kárörvendés, "fekvő emberbe belerúgós" mentalitás, fikázás, külföldre menni és onnan szidni az otthoni dolgokat stb. igazi magyaros tulajdonságok. Máshol (mentálisan, szociálisan fejlettebb országokban) az emberek nem fecsérelnek időt olyan dolgokra ami nem érdekli őket. Pláne nem olyanra ami kimondottan nem tetszik nekik.
Nálunk mikor lesz ilyen? Soha. -
joey04
titán
válasz
Pythoncobra #523 üzenetére
csak valami random yt videót talált.ja látom volt már.
-
NoahM
junior tag
Na végre egy intelligens retorikailag megalapozott válasz köszönöm.
A többire nem fejtem ki a vélemény mert habár tisztelem a tied és megértem én úgy érzem a piacnak jót tesz hogy egy új szereplő belép és ebben támogatni kell.
Őszintén bevallva mindenem ami van Apple és nem sznobságból hanem működik de zavar hogy polarizált lett Android - iOS lett az eredmény habár van más is de minimális. Mert úgy érzem nem azért választom az Applet a legjobb hanem azért meg sajnos a másik nem tetszik. Mint aki azért szavaz a Fideszre mert nem akar a többi másra. Habár ez is android de jót tesz hogy igyekeznek megmutatni hogy Ők is tudnak valamit és azt mondom hajrá mert az innováció máshogy nem megy csak áldozatok árán.És nem nem kell hogy valamit birtokoljunk hogy véleményt alkossunk róla de a telefonnal sok más perspektívája is van mint a GMS-HMS és abban viszont csak az tud valamit mondani aki próbálta.
Az elfogadás fázisai hogy jönnek ide egyébként? Én se nem szorongok se nem utasítok el semmit köszönöm
-
k-adi
nagyúr
1.
akkor is sok lenne 400ezerért, senki nem mondta hogy nem az.a samu is drága, idén nagyon elszálltak az árak sajnos.. viszont hogy ennél még extrán baszakodni kell a különféle gappsokkal, stb...
2.
HA az a fránya 40dolcsis (?) GMS hiánya "sok ember számára nem egetrengető dolog" (állításod szerint csak persze..) akkor miért olyan nagy gond ez a huwinak? (persze a saját hazai piacukon kívül értve ezt ahonnan alapból tiltva van)3.
az ellenvélemények meg nem azért vannak, mert "savanyúak az emberek" hanem mert úgy pozicionálják magukat gms nélkül, mintha lenne rajta és próbálják eladni hogy a hms már most annyira jó, hogy megér egy teljes árú flagship árat, ami nyilván nem igaz, hisz szoftveresen korlátozva van, azaz nem lehetne annyi mint a konkurenciája. Vagyis lehet, hisz szabad árazás van, csak pofátlanság ugyanannyit kérni érte mikor kevesebbet tud...4.
"most hirtelen mindenkit zavar hogy nem elérhetőek olyan appok amiről sokan nem is tudtak."Aha.. melyiket nem ismerik az emberek.
Shazam (ha szereted a zenét jól jön), spotify (ha szereted a zenét jól jön), photomath, hbo go, burgerking (kupon + ha gyűjtöd a koronákat jól jön), mcdonals (kupon), bkk futár (közlekedés), revolut (pénzügy), simple (pl. mozijegy), mobil bankok pl otp (netbank), iCsekk, MÁV (ha vonatozol akkor jól jön), Waze (vezetéshez jól jön), Whatsapp (ugyan Mo.n nem annyira elterjed a Messengerrel szemben de akár azért kellhet még), Twitter (pl. hírek-bejelentések), Paypal (pénzügy), MyVodafone (ha vodafone-os vagy akkor jól jön), Strava, Kréta e-napló és Google classroom (ha van gyereked ezek is kellhetnek), Twitch, rtl most, stb... játékok közül is van pár, legutóbb mikor néztem nem volt még cod, pubg, fifaPersze kerülő megoldásokkal némelyiket rá tudod tenni, pl. cod meg pubg (mármint a meglévő verziót, de frissülni nem fog kivéve ha szerzel hozzá még egy másik app-ot ami frissíti neked) de a hivatalos AG -ben ezek nincsenek benne jelenleg.. aztán karácsonyra bekerül már más kérdés
5.
"úgy nyilatkozik mindenki hogy nincs a tulajdonában."
nem kell a kezemben lennie a telefonnak fizikailag, hogy tudjam nincs rajta gms és ezáltal mit nem tud.Az elfogadás 4 fázisa:
1.) tagadás és elutasítás
2.) szorongás és visszahúzódás
3.) kipróbálás és kísérletezés
4.) elfogadás és elköteleződésti most kb. valahol az 1.) és 2.) között vagytok
ahogy a teszt cikk is írja amihez kommentelsz: kilökték a célegyenesben
fogadjátok el..
majd jövőre a p50 bizonyít.
talán. -
NoahM
junior tag
válasz
gyonyoruwok #533 üzenetére
Mert panaszkodni és köpködni könnyebb.
Javaslom hogy térjen vissza a topik a P40 Pro ra és akinek nincs ehhez releváns kérdése csak kiereszteni a felgyülemlett panel-unalmat akkor tartsa magába. -
törölt tag
válasz
ForRedGlory #527 üzenetére
Nézz meg bármelyik magyar nyelvű p40, lite vagy pro youtube videot, mit művelnek alatta a hozzászólók és utána nézd meg azt amit én belinkeltem.
-
NoahM
junior tag
Tehát a kb 40dollaros GMS ha rajta lenne akkor már nem sok a 400e FT?
Szerintem érdemes kettébontani: 1. ilyen ár minden telefonban túl magas (magam i11 Prot használok).
2. A GMS hiánya igen zavaró de sok ember számára nem egetrengető dolog, és egy gyorsan fejlődő rendszerről van szó. A sok negatív komment és romboló kritika már fáraszt és ezért csodálkoztam hogy itt ahogy nézzetek a megkérdezettek majdnem fele kb a P40 Prot választaná hiába van GMS a Samsungon.
Én és gondolom nagyon sokan nem töltögetnek le minden szarhoz appokat és most hirtelen mindenkit zavar hogy nem elérhetőek olyan appok amiről sokan nem is tudtak.
Az ellenvélemények maradnak igaz mert savanyúak az emberek és a kritika az megy.
Én még egy embertől nem hallottam hogy VAN ilyen telefonja ezen a fórumon tehát úgy nyilatkozik mindenki hogy nincs a tulajdonában. -
törölt tag
válasz
Pythoncobra #523 üzenetére
Szia linkeltem egy videot, ahol normális nem támadó hangvételben kérdeztek a felhasználók, nézd meg ha érdekel.
[link] -
törölt tag
Németországban más az appgallery mint itthon ezért vannak normális hangvételű hozzászólások és kérdések?
Furcsa látni hogy milyen másabbak az ottani kérdések, nem fröcsögnek, hanem valóban építő jellegű hozzászólások vannak.
-
törölt tag
Akit érdekel az alábbi videon a kommentekben jelzett appokat probalja ki egy p40 pro tulaj.
A korábban már említett More apps nevű programból telepíti azokat amelyek még nem érhetőek el az appgalleryben (More apps letölthető az appgalleryből).Érdekes mennyire más az ottani hozzászólások stílusa, viszonya az appgalleryhez, az itteni fórum után nagyon furcsa látni, hogy ilyen is van (nálunk mikor lesz ilyen).
Valóban érdeklődő kérdéseket tesznek fel, mi az ami megy a p40 pro-n hogyan telepíthető stb.
[link] -
janeszgol
félisten
Igen, az olcsó GSM boltokban sajnos sokan vásárolnak. (Elismerem, 100k huf megfogása azért csábító tud lenni, bár én nem kockáztatnám meg.) Nem reprezentatív, de fácsén a szolgáltatós topicokban is érdeklődnek már páran a telefonok iránt. Meglátjuk a telefonok szereplését a hazai piacon. A válság miatt most duplán szív a Huawei, egy egyszresen a többi márka.
-
Noukoum
veterán
válasz
janeszgol #514 üzenetére
Ez szerintem egyértelmű. De mondjuk gyors árukeresőzés után az s20+ rengeteg gsmben kapható 250e körül, turbadóban 260e.
Ami mondjuk p40 pro jelenlegi árához képest rendkívül kedvező.
És egyelőre az árukeresős gsmekben sehol nem árulják az új huawei csúcsmodelleket. (P40 lite-ot igen, ennek megfelelően az már kedvezőbb áron is beszerezhető.)
Ha lenne árukeresős olcsóbb találat akkor az is növelhetné az érdeklődést. Mert ilyen árakkal jelenleg szerintem nagyon gyengék lesznek az európai eladások. -
törölt tag
válasz
zsolti72837 #511 üzenetére
Azért linkeltem neked az appgalleryt hogy próbáld ki nézd meg.
-
DasH_001
tag
A RAW-ból kidolgozott képeknél elég komoly színhibák láthatók, főleg a második kép hátsó fenyőjén. Miért ilyen?
-
törölt tag
válasz
zsolti72837 #500 üzenetére
A legegyszerűbb ha megnézed a mobilodon.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest