Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laczkaba
aktív tag
Még annyit hogy,ezek a telefonok sosem lesznek 100%- sok.Ideig működnek,majd a gms megadja magát.Legstabilabb a fagyasztásos módszer.1- éve hibátlanul működik sok ismerősömnél.Én kisérletező típus vagyok,kiváncsi leszek ez a módszer meddig működik hiba nélkül
-
kisbarack
aktív tag
válasz
stefi68
üzenetére
Nos ezt is kipróbáltam gyorsan deee sajna nem okés a dolog

Tesztelem majd még este, de így elsőre nem hozott sikert. A 9. apk telepítése közben ki is írta, hogy nem vagyok támogatott
Igen ez valamiért ma tűnt amúgy fel, hogy a rendszer söpört autómatikusan a kérésem nélkül.
Igaz ma fel jött mind a két telómon, hogya pély áruház kérte tisztítsam meg a telefonomat az általam nem használt appoktól
-
kisbarack
aktív tag
válasz
LeMarci
üzenetére
A fenti videó roll back-es az az downgrade 2 lépcsőben egyészen a 10.1.0.131-re.
12-ről már ez a visszatérés maga nem kevés macera és idő plusz adat, de ezt mind a 3 alkalommal végig csináltam, 10.1.0.131-re vissza, ott mók, mindenki boldog. Vissza frissítettem a 12 300-as verzióra ez még több idő szerencsére és rengeteg adat forgalom. És amikor már a leg frissebb rendszer volt telepítve kb 1 napon belül kuka a dolog.Fagyasztást sosem csináltam még, odáig nem jutottam el mert működött hónapokig a fenti módszer.
Stefi68: Akkor a 12- es redszeren simán újra tudom csinálni? Ez nagy áldás volna!
Amúgy az autómatikus frissítést mindig ki is kapcsoltam, mert az is része volt a telepítéses videónak!És hoppácska. A kicsomagolt mappából a telefonomon eltűnt a 3-6-ig fájlok
-
stefi68
addikt
válasz
kisbarack
üzenetére
Én is jártam már úgy, hogy elcsesződöt a GMS-mók.
Nem kell ilyenkor a legelejétől kezdeni mindent!
Tehát nem kell újra rollback!
Elég ha letörlöd a Google Play Szolgáltatásokat és a Play Áruházat.
Visszateszed a GMS csomagból a régi Play Áruházat és folytatod a GMS-mókot onnan amikor először felteszed a Google Play Szolgáltatásokat.
Már többször csináltam és jó volt.
Úgy tűnik, hogy az összes Google alkalmazást sem kell távolítani az ismételt eljárás előtt (ahogy javasolták máshol).
Először eltávolítottam őket, de később már azt sem csináltam meg, csak folyamatosan kilőttem őket, mert rinyáltak, hogy nekik kell a Play Szolgáltatás.
Úgy is jó volt a megismételt "fél" MÓK.
Persze az egész művelet alatt meg kell gátolni, hogy a Google Play Szolgáltatások frissüljön (Play Áruház frissítések tiltásával, mobilnet/wifi kikapcsolásával ahol lehet).
Ha mégis frissül kezdheted elölről (mármint nem a legelejétől, hanem az első Play Szolgáltatások telepítésétől). -
laczkaba
aktív tag
válasz
kisbarack
üzenetére
https://youtu.be/Fb3j0B7v2SQ.A harmony GMS.A feltevése min.40 perc.10.1.0 121 vagy 131 re kell tenni.Nem egyszerű, és nem kell fagyasztani,viszont minden működik.3 hete használom.P40 pró fórumon vannak képernyő képek,amik mutatják a működő képességét.Vissza térve a hibádra-play árúháznál tiltani kell a háttér adatokat+a rendszer adatok irását.
-
kisbarack
aktív tag
Sziasztok!
Vagytok még aktív felhasználók?
A 12072-es hozzászólásban lévő módszert alkalmztam hónapokkal ez előtt, nagyon szépen működöt is, de én kis botor egyszer sikeresen frissítettem chrome-ból valamit, hogy mutassa a mentett jelszavaimat. Na azt nem kellett volna mert egy napon belül eldobta a pléj protektet
Az elmúlt 3 napban szépen végig zongoráztam mindent lépésről lépésre, és működött egy napig. szépen roll back-eltem, ment minden. Vissza is frissítettem a legutolsó rom-ra. Úgy nézett ki minden frankó, de egy napon belül mindig meg kapom, hogy a protekt minősítést nem kapta me a teló.Valaki ötlet, tapasztalat?
-
p2pp
őstag
Sziasztok!
1 hónapja használom Telekomos Sim kártyával.
VoWifi van, de VoLte csak nem akar lenni sajnos.
Már rengetegszer kapcsolták ki/be, de akkor sem.
Ráadásul ez Telekomtól lett véve volt eredetileg.
De 2 éven keresztül Yetivel használtam.
Volt is minden rajta, ahogy kell.
Mit tegyek, h legyen végre VoLte rajta? -
laczkaba
aktív tag
válasz
nojbispeed
üzenetére
Ő is emui 10-re telepíti,csak arra lehet.
-
laczkaba
aktív tag
válasz
nojbispeed
üzenetére
A GMS telepitését 10.1.0.121 vagy 10.1.0.131-re kell telepíteni.
-
nojbispeed
csendes tag
válasz
siskad
üzenetére
OTG-vel fel tudtam frissíteni 10.1.0.176-ra, de az még nem elég. Minimum 186-ra kéne, de a 11.0.202 lenne. Mert a GMS feltelepítését onnan kell kezdeni. De már 186-nál lenne Hisuit. De most már hiába teszek fel a Micro sd kártyára bármilyen File-t nem ismeri föl.
Akkor veszek én is nano kártyát, elvileg 15 nap alatt itt is van. Remélem jó is lesz.
https://forum.xda-developers.com/t/closed-badmania98-huawei-p40-lite-pro-plus-guides-news-discussion-support.4346741/page-19#post-86185249 -
siskad
őstag
válasz
nojbispeed
üzenetére
Ugye ahhoz hogy legyen újra usb portod emui 11.0.0.193 körüli verzióra kell frissíteni.
Egyszer nekem is sikerült hasonló képpen járni, én a 10.1.0.134-re engedtem rá az erecoveryt, viszont nem 11-es emuit rakott fel, hanem a 10-nek az egyik utolsó verzióját, arról pedig bármit csináltam nem tudtam frissíteni, ota-n sehogy nem talált frissítést, és az erecovery sem működött már a továbbiakban. Az otg sem megoldás, mivel sajnos az sem működik ebben az esetben.
Az egyetlen megoldás amit nekem sikerült találni, hogy vettem egy nanomemory kártyát, és annak segítségével a dload-os módszerrel már sikerült frissítenem. -
nojbispeed
csendes tag
Sziasztok beragadtam a 10.1.0.134-es szoftverbe. Hisuittal nem kommunikál. GSM Fix 2 videóját is kipróbáltam, már egyik se működik. Pedig az eRecovery egyszer már segített. 2 telepítés után már tudtam a géppel kommunikálni. Próbáltam Firmware finderrel, de ott meg az összeset letörölték. Valakinek valami ötlete, Ha esetleg tudtok megbízható firmware-t amit OTG-vel fel tudok tenni, az is jó lenne és utána felismeré a számítógép.
Köszönöm -
Aryon87
félisten
Csodák csodájára megjött a 315-ös frissítés

-
LeMarci
tag
válasz
phoenix64
üzenetére
A petcherbe bemész és kivalasztod a youtubeot, ha nincs normális youtubeod akkor csak töltsd le az apkt, jelenleg a legfrissebb a 18.05.40es verzió amit tud patchelni. Utánna kiválasztod, hogy mit akarsz modolni. A legfontosabb az a microg támogatás, no ads, és a minimised player, uogy menjen a háttérben is.
Ha kell még valami segítség írj nyugodtan -
phoenix64
őstag
YT vanced masnal is kuka? Van vmi alternativa?
-
Hoes
aktív tag
A P50 Pro és P50 Pocket ( és más Huawei termékek ) nagyon le lettek akciózva a Media Marktban. A P50 Pro és Pocket 249.000 Ft.
-
Gyulu25
tag
Sziasztok!
Szerintetek HONOR Magic4 Pro-ra érdemes cserélni? -
FingR86
őstag
válasz
Sumptuous
üzenetére
nem tudod véletlenül hogy kell előhozni azt a gombot amivel kikuldom tv-re a youtube videót? nálam teljesen eltűnt ebben a vanced-ben és a revanced-ben is. Egyedül a beállítások között látom a "megtekintés tv-n" fülön, de oda mindig belépni tök macera. Meg hiába zárom be a lejátszót, nem enged lejátszani a telón videót csak ha vissza megyek a beállításokba és kikapcsolom a párosítást.
-
nojbispeed
csendes tag
válasz
nojbispeed
üzenetére
Sikerült megoldani. Addig Frissítettem a Filmware-t ameddig nem lett jó .
-
nojbispeed
csendes tag
Sziasztok.
Olyan gondom van, hogy egy videó alapján feltettem a gms-t, ami tök jól működött. Szerettem volna a Chrome-os jelszavaimat előhozni, így engedélyeztem a profilomban a szinkronizálást. Lehet, hogy ettől de újra hibát dobott a Google alkalmazások. Próbáltam visszatörölni azokat a programokat amiket föltettem, és lehet, hogy egy olyat is kitöröltem, ami a számítógéppel való USB kommunikációért felelős. Hiába dugom rá a gépre, nem dobja föl, hogy mit szeretnék vele csinálni, és a gép sem ismeri föl.
Gyári visszaállítás nem segített rajta. -
gt4r4
tag
Youtube helyett mit használtok, mert a revanced sajnos pár perc után megáll, és nem tölt, csak teker.. Vagy én rontottam el valamit?
-
rdt89
addikt
Ha jól látom van hivatalos oldala is!
-
gt4r4
tag
Sziasztok!
Sajnos nekem mától nem működik a YouTube vanced.. Eddig ez működött.. Milyen alternatíva van helyette, ami ugyan ezt tudja?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
-
Hoes
aktív tag
-
Hoes
aktív tag
Optishield üveg van valakinek a kameraszigeten? Én felraktam pár napja de nem tudom mennyire fogja befolyásolni a képek minőségét! Ránézésre elég tiszta, minőségi üvegnek tűnik de attól még lehet nem jó!
Köszi
-
Hoes
aktív tag
Újra köztetek! Sikerült beszerezni egy alig 2 hónapos garanciás ( Media Markt ) példányt!
-
Péter48
csendes tag
Nálam még 12.0.0.304 verzió fut. Tudok valamit tenni?
-
laczkaba
aktív tag
Megérkezett a márciusi biztonsági.12.0.0.315.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)