Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
mjani1172 #1897 üzenetére
Hát nem
De nem idevaló téma ez, megoldódik hamar. Legalább lesz egy pici kikapcsolódás is végre, és fotózhatok is egy keveset. A pihenő amúgyis rámférSpawn: hajaj, nem biztos hogy az ügyfelek akarnák
Bár sztem jól menne, anno rajzból jó voltam, + képről/monitorról való másolás is jól ment
-
Aryon87
félisten
Srácok, normális, zsebbarát fóliát hol lehet szerezni a telóra? Clearplex most nem játszik (munka nélkül maradtam, minden fillér számít), gyári fóliát hol lehet szerezni rá? vagy akár Aliról honnan jó rendelni?
-
Aryon87
félisten
válasz
FuRiONight #1881 üzenetére
Ebben a hónapban már illene kiadni. 2 havi periódusban jönnek a frissítések, de sztem most leköti őket majomfej okozta kellemetlenségek.
-
FuRiONight
addikt
Mikorra várható a 140-es frissites? Én még mindig 132-en vagyok... Azért a samunal figyeltek erre.
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok!
Egyik barátomnak felajánlottak egy P40 Pro-t 400 euróért. Imei.info alapján eredeti mind a telefonban található imei szám, mind a hátlapra ragasztott. Nagyon jó képet csinál. Hogy tudnánk letesztelni, hogy biztos eredeti-e? Mi hátrányunk lehet belőle?
Garancia elméletileg van rá, holnap megkérdezzük, hogy hova. Itthon vásárolt darabról van szó.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Péter -
Sztenn
tag
válasz
kakuk.tamas #1875 üzenetére
Nem Telekom... O2
-
zezso86
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna jófajta fóliát ajánlani? Esetleg a hátsó kamerákra is? Köszönöm!!!
-
Sztenn
tag
válasz
Aryon87 #1873 üzenetére
Meg találtam itt is a tokot, kicsit drágábban mint Magyarországon, de elvileg holnapra ide ér.
Kínából meg majd jövőre talán.. Persze most rá csesztem, ma mehetek be szolgáltatóhoz QR kódot kérni az eSIM-hez. Este ahogy regeltem az eSIM-et, idióta módjára meg se néztem, hogy be van-e kapcsolva az eSIM a telón. Persze nem volt. A sima SIM kártyát egyből inaktiválta, úgyhogy most nem jön meg az ellenőrző SMS sem, amivel a QR kódot kapnám meg újra.
Egyébként az eSIM-mel megy az 5G?
-
Aryon87
félisten
Innen rendeltem mikor meglett a telefon. 2 nap alatt megjött ha jól emlékszem. Kínából is jön egy ugyanilyen negyed árért
cH1 P30Pro-n 1 évig volt Clearplex, szerepét bőven betöltötte. Igaz 1 éesen már igencsak karcos volt a fólia, de legalább nem a kijelző.
Csak baromi drága, de muszáj lesz felrakassam, mert a gyári fóliám már első nap lejött a telóról. -
cH1
aktív tag
Milyen kijelzővédőt ajánlotok? MM Clearplex mennyire szörnyű?
-
golan7
tag
válasz
kakuk.tamas #1869 üzenetére
Nekem is úgy van, de nem jó!
-
golan7
tag
válasz
kakuk.tamas #1866 üzenetére
Honnan töltötted le? Nálam nem digitalizálja a kártyát!
-
Aryon87
félisten
Nekem shockproof tokom van, a sarkaknál erősített védelem. P30Pro-t 2 eséstől megvédte már.
-
golan7
tag
válasz
Levi941127 #1858 üzenetére
Van pár dolog ami így sem működik! Nincs NFC fizetés a Simple alkalmazásban, (a Google pay-ben sincs ), az Icsekk-ben nem lehet fizetni, a McDonald's app el sem indul, nekem nem jó a Microsoft hitelesítő progi sem a csatolt telefon alkalmazás! A Google hitelesítő sem működik! A Discord nem értesít sem a Family Link! Szóval nem 100% GMS-el sem!
-
Gubu0101
veterán
válasz
kakuk.tamas #1856 üzenetére
Azt nem használtam, azt nem tudom sajnos.
-
Sztenn
tag
Sziasztok!
Én is beneveztem egy P40 Pro telefonra. Holnap kerül csak hozzám, de már végig olvastam a topicot.
Tényleg egy "must have" telefon kézbe véve, és én kifejezetten örülök annak, hogy nincs rajta GMS. Eddig lustaságból csak a gugli appjait használtam, de ahogy néztem van jó pár alternatíva helyettük. Később szerintem majd lesz jó pár kérdésem a P40 tulajoktól ezek miatt, és ha tudok, én is segítek amiben lehet. Szal kérdezhettek tőlem is nyugodtan.
Mivel Németországból pötyögök, talán hasznos is lehetek pár ország specifikus appok kipróbálásában (pl. Német banki appok) -
Aryon87
félisten
válasz
Levi941127 #1858 üzenetére
Ó a jó öreg G5. Érdekes modell volt a moduljaival, szerettem, bár a G4-et jobban. G6-al búcsúztattam a márkát végleg.
Akik feltették a GMS-t, nem panaszkodnak, minden működik rajta. Talán 1-2 kivétel van, azt majd megírják.
Nem jár garivesztéssel a telepítésePistakiss: nincs sötét módja a facenak, folyamatban van az aktiválása, P Smart eseténél már olvastam hogy van akinek átállt már. Én is várom nagyon...
-
Levi941127
senior tag
Sziasztok! Már nagyon megérett a váltásra a jelenlegi telóm (Lg G5), és leginkább a P40 Pro-val szemezgetek, múltkor MediaMarkt-ban a Silver kiadás fogása eléggé kiváltotta a must have érzést (ellenben S20-ak és iPhone-oknál ez nem volt meg). Kamera is nagyon tetszik összeségében. Viszont GMS nélkül no-way, de mint látom rá lehet hackelni viszonylag könnyen. Két kérdésem lenne: tapasztalt bárki bármi GMS-es appnál a szokásostól eltérő rendellenességet, vagy minden app működik megfelelően? Másik, ha rányomom a GMS-t, az garanciavesztéssel jár? Köszi :)
-
cH1
aktív tag
Messengernél nem tudom a chat értesítéseket némára állítani. Hiába rakom arra, amint kapok egy üzenetet visszaállítja az alapértelmezettre. Csak a diszkrét értés kapcsolja ki a hangot, de ezzel az erővel akár tilthatnám is... Van valami tippetek?
-
Pistakiss
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet a facebookra sötét témát varázsolni? Régen volt valami módszer, de elfelejtettem.
Előre is köszönöm -
borsodika
őstag
golan7, kakuk.tamas : mindkettőtöknek köszönöm!
-
borsodika
őstag
Valaki szánna erre 5 percet és megnézné nekem?
[#1814 hsz ] -
finu
tag
Sziasztok tudtok ajánlani olyan programot ami a Gmailt be lehet állítani, és nem csak 15 percenként frissít mint a gyári beépített levelező? Válaszokat előre is köszönöm.
-
DraXoN
addikt
Mivel ez a P40 Lite mellett a "legnépszerűbb" topic a P40 sorozatról kérdeznék valamit:
Cib bank alkalmazását ki használja? Működik neki rendesen? mert nekem a P40 Lite-on semmi push értesítést nem tudtam kicsikarni belőle, ha bele gebedtem is...
Próbáltam az AppGallery-s verziót (ami régebbi verzió mint ami a play áruházban van), és próbáltam a Play áruházas verziót is.. letöröltem-feltettem újra, cache és adat törtlést próbáltam (hátha), de semmi push üzenet.. akkor se ha az app megvan nyitva előttem.
valakinek van pozitív tapasztalata a működésről?
-
Pistakiss
őstag
válasz
kakuk.tamas #1835 üzenetére
Az van nekem is
-
Pistakiss
őstag
Sziasztok!
Mindenkinek van gyári fólia a kijelzőn? Ma ettem észre -
zezso86
csendes tag
Apk Pureval való letoltesek apk fájlok mennyire megbízhatók?
-
jilian
addikt
Be lehet állítani valahogy hogy magyar hírek jelenjenek meg a balra lapozós hírfolyamban?
-
sirály69
őstag
Sajnos nem erre a telefonra esett a választásom, mert az általam most is használt app-ok közül 4 nem üzemel a telón megfelelően....
Pedig nagyon ezt vettem volna... -
cH1
aktív tag
Ezzel most fel tudtam tenni a play storet, működik is, meg a többi google app is, csak megállás nélkül értesítéseket dobál hogy nem hitelesített a telefon.
-
zezso86
csendes tag
Sziasztok! A mai nappal csatlakozom a táborhoz!
Kérném a segítségeteket:
A telora rá volt téve a GMS. Megy rajta a Google, viszont a fiókomba nem tudok bejelentkezni, (így a Play áruházba se tudok belépni). Ezt írja ki: "Hiba történt a Google szervereivel folytatott kommunikáció során. Próbálkozzon újra később." Mi lehet a gond? Másik telomnál még be vagyok jelentkezve lehet ez a baj?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Pistakiss
őstag
Sziasztok!
Csatlakozom a táborához, 3 napja vettem a telefont. Egyelőre még csak tapasztalgatom. A topikot olvasgatom. Le ne egy kérdésem, van rá olyan billentyűzet, ahol az ékezetes betűket nem kell hosszú nyomkodással előcsalogatással leírni? -
hito
nagyúr
Sziasztok! Na, nekem is sikerült elakadnom. Betűről-betűre követtem ezt a videót, de a 3:07-es böngészős bejelentkezésnél egyszerűen elakad. 10 perce matekol (bejelentkezés....Ez eltarthat néhány percig.) és onnan nem jut tovább. Mi lehet a gond?
-
dutrás
őstag
válasz
Samanbacsii #1815 üzenetére
HMS-t akartálírni? Mert azon is működik.
-
Aryon87
félisten
válasz
Samanbacsii #1815 üzenetére
Pontosan
-
Samanbacsii
őstag
Ha jól értelmezem GMS-en keresztül működik a Waze is?
-
borsodika
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem csinálni egy képernyőképet a setedit nevű program gyári volume értékeiről? [link]
Előre is köszönöm
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
Gyári hívás rögzítő működik? ... vagy bármi más... -
sirály69
őstag
Nem lenne jó egy táblázat amibe bekerülnének azok az appok amik menne simán a telefonon...?
-
andor80
senior tag
válasz
FuRiONight #1793 üzenetére
egyéni dns
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest