- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Shinnokina #7252 üzenetére
Azt írta az a telefonra van mentve. Sim nem tud annyit, így van, de nem is mondta senki, hogy tud.
-
andor80
senior tag
válasz
Shinnokina #7228 üzenetére
Hagyd már az olcsó erkölcscsőszködést ami ráadásúl nem is állja meg a helyét.Kivan ez már tárgyalva.NEm tilos a a rögzítés.Törvényileg szabályozott!
-
stnorcy
aktív tag
válasz
Shinnokina #7221 üzenetére
Tényleg?
Nem erre voltam kiváncsi.
Egyépként pont le sz.r.m hogy tilos vagy nem. Pl.: minden ügyfélszolgálat rögziti a beszélgetést úgy hogy bele sem egyezek.
Na mindegy.
Megoldás van? Tud valaki okoskodás nélkül segíteni?
Köszönöm. -
knox83
senior tag
válasz
Shinnokina #6881 üzenetére
Ezt viszont neked kell eldönteni:)
Megjött a 10, telekom hicaren és 173-as a vége.
-
Aryon87
félisten
válasz
Shinnokina #6878 üzenetére
Bőven van különbség.
-
knox83
senior tag
válasz
Shinnokina #6878 üzenetére
Szia, van különbség bőven. Nem gondoltam volna..Csak azért cseréltem mert jól ki tudtam szállni a p20 proból pedig nagyon szerettem, de nem bántam meg a váltást. Sőt.. Dinamikusabb a rendszer, jóval tovább bírja az akku is. Qi töltést imádom, fél óra 30%. A 40 wattos 50 perc alatt teljesen feltölti 15%ról
Valamelyik tesztben olvastam "itt állt össze igazán a kirin soc (980)" - ez totál igaz. Wide, super macro nagyon jó. Éjszakai mód is sokat javult, p30 pro sokkal világosabb és részletesebb.Videok is jobbak. Nagyon jó fény viszonyok mellett nem tudtam tesztelni mert bőven nyár után vettem..Zoom is komoly, 50x inkább csak poén, pl a házból a parkoló másik végén simán látszik vele a rendszám, amit szabad szemmel nem lehet leolvasni
Ajánlommost már egész jó áron van..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- LEGO klub
- Videós, mozgóképes topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest