- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ernesst
aktív tag
válasz
OberMotz #15618 üzenetére
Én a helyedben - ha van rá lehetőség - kipróbálnám azt a SIM-et másik készülékben is ugyanott. Mert ez egyáltalán nem biztos, hogy a készülék hibája, lehet a használt cella túlterheltsége is. Sokan vannak még home office-ban, sokan online oktatásban, sokkal terheltebb a hálózat. Jelezném a Telekomnak is, megkérdezném, mit látnak?
-
tirszin
senior tag
válasz
OberMotz #14386 üzenetére
Igen a Kirin SOC is megnehezíti a feladatot. De azt állítólag megoldották, csak a Camera2API-hoz is hozzá kellene férni. Sokat használtam a Snap kamerát, az is tudott HDR-t, RAW-ot, ha volt Camera2API.
Nem rossz képet alkot a gyári app, de valahogy olyan vaktába fotózás érzésem van vele. Megnyomod gombot, aztán kiszámíthatatlanul lesz, ami lesz. A HDR mértékét sem tudod például paraméterezni nála. Se kontraszt, semmi.Ha eltér az ízlésedtől, minden képet utómunkázhatsz egyesével, ahelyett, hogy beállítanád előre a kameraappban.
-
-
Bailey
senior tag
válasz
OberMotz #7848 üzenetére
Nekem a saját csengőhangjaim a drive-ban vannak régóta. Telefoncserénél, vagy FR után onnan töltöm le, majd a download mappából helyezem át a ringtones mappába, ugyanígy az üzenet hangokat is a notifocations mappába, és mindig működött minden eddig telefonommal az utóbbi években. P30 Pro-ra is igy tettem fel 10-es update utáni FR után, és gond nélkül működött.
-
törölt tag
válasz
OberMotz #7848 üzenetére
Én ezt nagyon egyszerűen megoldom. Zenelejátszóban (PlayerPro) megkeresem a számot amit akarok, hosszan rányomok és a lehetőségek közül kiválasztom hogy állítsa be a csengőhangnak. Mindegy a formátum és hogy hova van éppen rakva az adott szám. Gondolom más zenelejátszókban is van ilyen lehetőség.
-
válasz
OberMotz #7157 üzenetére
Nekem akkor volt ilyen bajom mikor belaktam a telefont, sehogy sem akart a beállított csengőhangon megszólalni csak az általánoson, ésa beállított kép sem jelent meg, és egyszer csak nem tudom mitől minden úgy működött ahogy beállítottam, most rajta a 10-es de ilyen probléma nem jelentkezett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest