- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz zazenke #6201 üzenetére
Igen, meg.. Van a beállításokban DC Dimming, ami magyarul a Villogáscsökkentés nevet kapta. Ha bekapcsolod, kevésbé vibrál a kép, ha videózod a telefon kijelzőjét. Elvileg ilyenkor kevésbé színhű, illetve az automata fényerőszabályzás is elég kaotikus. Eleinte használtam, de ma már nem, annyira bosszantott az automata fényerő vezérlése.
-
<Lacy85>
addikt
Teljesen mindegy, mit csinálsz. Youtube videó, játék, stb.
Rengeteget dob a hangzáson egy normális stereo hangszóró.
Persze, jó dolog a zoom, de nekem meg ez nem szempont egy mobilnál.
Főleg azért, mert ahogy emelkedik a szorzó, úgy romlik a kép minősége.
Csak itt az a gond, hogy a zoom képesség, valamint az a ~10%-nyi plusz üzemidő túl sok kompromisszummal jár egyéb területeken.
Már akinek ezek fontosak ugye.
A fotós előnyét meg el is veszíti, ha videózásról van szó. Abban még mindig nagyon gyenge a Huawei.
De ezért jó, hogy van választék. Mindenki megtalálja a neki megfelelőt.
Én inkább majd a Mate-re leazek kíváncsi év végén. Azok általában sokkal összeszedettebb mobilok. -
M5Norbi
őstag
Nekem pont ezért baromi ellenszenves.
A saját értékeiket domborítsák ki me más céget fikázzanak.
Lehet hogy jobb az S10-S10Plusnál.
De nem annyival amilyen nagy arccal köszöngették a Samsungnak a bemutató után.
Főleg mert ahogy más is megjegyezte a notch kivételével egy az egyben S8/S9 feeling a lekerekített kijelző miatt.Persze ez egyéni ízlés kérdése nekem a Mate20 Pro sem jött be emiatt szemben a Mate10 Proval ami nagyon tetszik még most is.
Jó telefon lett de SZERINTEM nem akkora durranás mint ahogy beharangozták.
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
cicaslany86
aktív tag
Gyenge kijelzőfelbontás(400ppi alatti ), agresszív memóriakezelés (Nem, sajnos hiába minden szűrő, optimalizálás mellőzése stb, akkor is bezár háttérben futó appokat), rossz minőségű videó (sajnos a pulzáló felvétel a széleken, fókuszvesztés itt is megvan)
Ettől függetlenül remek készülék, a zoom hihetetlenül szuper, bivalyerős az akku, infra port megléte, sok szoftveres lehetőség, de nem kell túlzásba esni, semmivel sem különb, csak másabb. -
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest