- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brain75
senior tag
Sziasztok. Adott egy P30Pro és rajta a Viber.
Az a problémám, hogy ma jelzett a viber hogy biztonsági mentés problémája van. Megnéztem mi lehet és azt látom a Huawei Drive-ra akarja csinálni a backupot, pedig idáig googlew drive-ra ment.
Valaki találkozott már ezzel ?
Mi a francért akar Huawei Drive-ra menteni ? Nem is használom.Köszi előre is ha valaki tud segíteni, abban hogyan lehet visszaállítani azt hogy google drive-ra mentsen.
-
Piotor81
csendes újonc
Sziasztok. Telenor készülékre jött már valakinek 184?
-
nolan42
tag
Sziasztok. Lassan két évesek leszünk.
Érzéki csalódás vagy nem tévedek, hogy a kamera lényegesen jobb képeket csinált az elején?Van így vele más is?
Ennyi ok elég lehet, hogy kicseréljék garban? -
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Van egy dual simes P30 Prom.A sim1-es foglalatba ha beleteszem a kártyát akkor nem látja a telefon.Ha a sim2-es foglalatban teszem akkor hiba nélkül kezeli a telefon.Valaki járt már így?Drága lesz a javítása szerintetek.Már nincs garancia sajnos.
-
Elar
senior tag
Sziasztok
A My Huawei alkalmazás mit szeretne még itt?
[kép]
Jelezte h már öregszik az aksim, de nem hajlandó többet mondani 🙂 -
knox83
senior tag
Nem egészen ide tartozik de pl engem az nfc fizetés hiánya is visszatartott a hmses telefontól. Mostanáig:
https://www.altfi.com/article/8750_huawei-turns-to-curve-for-nfc-payments-in-the-wake-of-google-ban
-
válasz
ferrari0819 #18487 üzenetére
naja, semmi konkrétumról nem ír sajnos...
-
törölt tag
-
sajby
senior tag
Bolond sárga gyári silicon tokot ,ha bárki lát még,azonnal megveszem tőle
-
xcsabo
senior tag
Nálam is 0.5 0.6 mp volt.
-
bezo076
tag
válasz
hodostamas #18478 üzenetére
Szia!A legújabb frissítés van fent Nálad? Mert most már nem engedi Hisiute, hogy visszafelé rakosgasd a szoftvert.
-
Dzsekó
addikt
válasz
hodostamas #18478 üzenetére
Érdekes... Nálam ez a dupla hangerő le először 0,6mp, másodikra 0,3mp, kiírta a kijelzőre.
Nem tudtam, hogy van ilyen funkciója, ezért kipróbáltam. Érzésre 1mp volt a fotó készítés, sötét kijelzőről indulva. Minden a legfrissebb a telón.
Fogom használni, ha gyorsan kell fotóznom, mert míg feloldom, betölt a kamera és fókuszál, ellövi a fotót, na az lassú, de régen sem volt villám gyors.
Ennek a gyors fotózásnak egy hátránya van, hogy vakon lövi a képet, nem látom, hogy mit fotózok, csak kb. De a másikkal meg elmegy a pillanat, így legalább van esély rá, hogy lesz valami a képen. Köszi, hogy leírtad.
4G-ről nem tudok nyilatkozni, mert nekem 1 SIM kártyám van, oda meg kell a 4G. -
F-ECT$
titán
válasz
tal-garius #18386 üzenetére
Ez a József krt 17? Felhívtam őket, de telefonban 4-5 munaknapot mondtak
Te mikor voltál kb?
-
hodostamas
addikt
Végre eljutottam odáig hogy lementettem mindent..
Hisuite-al vissza lehet menni Android 9ig(ha nem muszáj addig nem megyek vissza). 2 lépcsőben 10.0.ig mentem vissza, 10.1-nél még 3-5 sec volt a dupla hangerő-le-vel a fényképező előhozása, 10.0-nál 1 sec se.
Semmi nem volt felrakva, teljesen szüz telónál belépés után tesztelve.
Anno azért lett ez a teló megvéve hogy zsebből ki azonnal mehet a jó minőségű fotó...
plusz jó dolog hogy pl ismét ki lehet kapcsolni a 4g-t a második sim kártyánál amin nem megy a net, akku sporoláshoz jól jön.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
piocasember #18475 üzenetére
Alkalmazások - Alkalmazásindítás-nál a Messenger ki van véve az automatikus kezelésből és jobb felül a 3 pötty Manuális kezelésnél mindhárom (Auto-Másodlagos-Futtatás a háttérben) engedélyezve van rá
-
AtHoS
nagyúr
válasz
piocasember #18472 üzenetére
Akkor én elég "szerencsés" vagyok messenger részen, mert egy értesítés sem maradt eddig ki (pedig gyakran kidobálom a futó appok közül). Gmail APP-ot viszont nem használok
-
hodostamas
addikt
válasz
piocasember #18472 üzenetére
+1
-
piocasember
tag
válasz
jansky1 #18471 üzenetére
"Megnyugtatlak"! Hosszútávon az akkumlátor optimalizálás kikapcsolása sem fog segíteni! Fél éve kezdődött nálam is ez a rém idegesítő jelenség. Főleg a Messenger és Gmail párosnál. Mindent végig csináltam, amit a neten írtak. Factory reset, gyári beállítások visszaállítása is megvolt. Csak sámánt nem hívtam még. Semmi változás. Random jönnek vagy nem jönnek az értesítések. Itt a fórumon már írták többen is, hogy a Messengerben van a hiba, de sajnos a Gmail is csinálja. Együtt kell vele élni! ☹️
-
F-ECT$
titán
válasz
jansky1 #18466 üzenetére
Ha egy ideig nem használod az appot, akkor az energiamenedzsment lelövi a háttérfolyamatot, és nem kapsz értesítést. Ilyen pl a Messenger, Viber, de nekem már a Naptár is volt, hogy elfelejtett szólni.
Az akkumulátor optimalizálást érdemes kikapcsolni az érintett appoknál. -
Elar
senior tag
Bakker én miért nem tudok ezekről a kitolható garancia időkről?
A feleségemnek vennék egy normális telefont, de nehéz ügy. Új P30 Pro nincs valahol?
-
jansky1
senior tag
Teljesen rapszodikus a telefonom az értesítések szempontjából. Hol küldi, hol nem, van, hogy jelez, ha nyugvó állapotban van, van amikor csak akkor, ha feloldom. Van olyan app, ami egyáltalán nem küld értesítést, holott nem állítottam semmit a beállításokon. Minden frissítés, rendszer és alkalmazás is, telepítve van. Ötlet?
-
Luciano
tag
Csatlakozom az előttem szólókhoz, nagyon jó telefon meg mindig (nálam most 1 éves) szimultán használom egy Galaxy Note 20 Ultrával. Töredék árért
-
mateo91
tag
Csatlakozva a megéri e cserélni a telefont, én sem tudok jelenleg jobbat.
Én mikor megjelent azon a héten vettem meg, tehát áprilisban vagy márciusban lesz 3éves.
Akárhogy nézem a teszteket, egyikre sem tudom azt mondani hogy, nah ez igen, ez már valami.
Valamint mindből hiányzik olyan ami a p30 proban benne van, pl az infra... -
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok,
Tokot szertenék venni, a mostani aminek plüssös belseje van már picit kopott.
Gyári TPU szilikon tok között és gyári PU műanyag tok között vacilálok. Ha Szilikonból lenne fekete már meg is vettem volna.
PU-ból van fekete. Valakinek van ezzel tapasztalata? Mennyire jó a fogása, ennek is ilyen puha a belseje?
-
knox83
senior tag
válasz
Szvicsek #18460 üzenetére
Én azt mondanám hogy a 400 ezresre sem érdemes. Annyival nem adnak többet mint amennyibe kerülnek egy p30p-hez képest. Pár hete volt a kezemben 13 pro meg 13 pro max is, azt hittem, hogy valami világégés fog történni, nekem csalódás az a kamera. Nem láttam a képeken azt a fene nagy fejlődést. Az a 12mpxes főkamera még mindig egy gyász, csináltam vele makró fotót hát a p30p agyonveri. A zoom egy vicc. Egyedül a videó az aminél nincs kérdés.
Nincs már fejlődés jó ideje. Akkora fxszsagokkal akarnak eladni telefont méreg drágán, semmi más nincs csak a marketing duma. A két évvel ezelőtti flagshipek bőven elegek mindenre is. -
Lacccca87
addikt
Nekem a 2 kitolt gari idővel 22.08.01 -ben jár majd le a gari. Szerintem Júliusban beviszem egy aksi cserére (mostanra kb 10 max 15%-ot romolt az aksi teljesítménye, mondjuk én mindig gyorstöltőn használtam) aztán bőven használom még 2 évig.
-
Szvicsek
újonc
1 éves a P30-m. Bementem a minap egy szakületbe. Kérdeztem, hogy lenne e valami amire érdemes lehet lecserélni. Volt náluk bőven kínálat. Azt mondták felejtsem el, nincs ennél jobb egyelőre ha csak nem 3-400 ezért akarok telefont. Vigyem szépen haza és használjam még egy másfél évig. Szóval Bátran ajánlom még mindenkinek aki ilyenben gondolkodik .
-
Technoman
őstag
Szerintetek a múlt évi kiterjesztett garancia hosszabbítás (+6 hónap, ami regisztrációhoz volt kötve) esetén is garanciában cserélik pld az akkor már 2,5 éves aksit ?
-
kenzoli
csendes tag
válasz
Balúkapitány #18454 üzenetére
Köszönöm, ez így már teljesen korrekt.
Az infok is valósak.
Összegezve:
S/N szám a gyártás dátumát
Google fiók az utolsó factory reset utáni első bejelentkezés időpontját
imeicheck mindent is mutat. -
Balúkapitány
tag
válasz
kenzoli #18449 üzenetére
írd be a mobilod IMEI számának 15 karakterét és "check"-old le:
https://imeicheck.com/és kihoz néhány érdekességet a mobilról, mint pl, hogy:
Warranty Start: Garancia kezdete
Warranty Expire: Garancia lejárta
Shipment Date: Kinából elküldve
Arrival Date: Európai Gazdasági Térségbe megérkezett
Activation Date: A telefon első aktiválásának ideje - tulajdonképpen a vásárlás dátuma
Date Of Production: Gyártás dátumaakik használt készülék vásárlása előtt állnak azoknak célszerűbb az IMEI szám alapján rákeresni ezekre az adatokra, mert ez föggetlen az eszközön esetlegesen végrehajtott bármiféle gyalulástól, factory reset-től.
-
bghistvan
senior tag
válasz
Balúkapitány #18451 üzenetére
Köszönöm.
-
Balúkapitány
tag
hoppá
-
Balúkapitány
tag
válasz
bghistvan #18450 üzenetére
1. Beállítások\Google\Google-fiók kezelése\
2. <<felül, görgetés jobb oldal irányába a 4-ik menüponthoz ami a>> Biztonság\
3. <<tovább már lefele görgetés >> Saját eszközök\
4. kiválasztod az ott megjelenő mobileszközöd nevét
5. ablakot váltva előjön az "Ezeken az eszközökön van bejelentkezve" nevű lista, melyben szintén kiválasztod a mobil eszközöd nevét, s újból ablakot váltva láthatóvá lesz az első bejelentkezés dátuma a mobilon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest