- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Williams
aktív tag
-
F-ECT$
titán
válasz
t72killer #10490 üzenetére
Ha mindent bekapcsolsz: 2 sim, bt, gps, nfc, mobiladat, wifi, akkor olyan 0.5-1% körül eszik óránként. A kijelzőhasználat meg 5-20% között mozog alkalamzástól függően.
Nekem általában reggel 7-től este 23-ig megy a telefon, olyan 5-6 óra SoT-tal és szokott maradni benne 30% körül.
-
-
Zsoltg4s
tag
válasz
Williams #10475 üzenetére
A hangfelvevő, nem ugyan az, mint a hívásfelvevő.
Az egyik a gyári diktafon, a másik az általad feltelepített hívásfelvevő, a HwCallRecorder.
Menj be a beállítások, alkalmazások, jobbra fent három pötty, rendszerfolyamatok mutatása, itt tekerj le a Recorderig. Itt nézd meg, hogy minden engedélyezve van-e?
-hívásnapló
-mikrofon
-névjegyzék. -
Sziasztok, használja valaki két SIM-mel a telót? Mennyi SOT jön ki közepes fényerővel, 2 SIMmel?
-
bexinho23
őstag
Köszönöm mindenkinek a gyors és megnyugatót választ.
Ismerősöm szeretne ilyen telefont venni a napokban, mert elég jó áron lehet most hozzájutni "JOY" kuponnal az Euronics-nál.
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Nem vagyok tájékozott az utóbbi időben mobiltelefon fronton, csak hallottam, hogy a Huawei körüli google esetleges tiltás pletykáról. A P30 és P30 pro-ra van rendesen google app store, ugye? A jövőben nem lesz ezekre a készülékekre semmiféle korlátozás, erősítsetek meg
-
andreas49
senior tag
Egy kis segítségre lenne szükségem: tudna valaki egy 'Galéria' (gyári-eredeti) appot linkelni?
Véletlenül törlésre került és így a kamera alkalmazásból nem lehet a képet megnézni. -
Sumptuous
senior tag
válasz
Zsoleszhun #10476 üzenetére
Na végre valaki!
Már rendelem is. Ujjlenyomatolvasó megy vele?
-
Zsoleszhun
addikt
Ma megjött az első uv gél üveg az aliról.
Sok fóliát és üveget raktam már fel de ezt teljesen máshogy kell.
1. Többet rendeljetek, ha még nem raktatok fel ilyet
2. Minden tiszta trutyi lesz körülötte ezért több törlőpapír kell mint amennyire gondoltatok.
3. A kis uv lámpa fényévre szinte azonnal megköt, előtte nagyon könnyen lehet még korrigálni.Egyébként szépen passzol, nem nyomja a gyári tok. Ami a legfontosabb, hogy az összes karcot kitölti/eltünteti!!!
Van egy-két mélyebb karc is már a kijelzőn de így nem látszik még napfényben sem.
Jön még két másik üveg, majd megírom azt is, hogyan jött le. -
Williams
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #10474 üzenetére
Nem kért engedélyt, simán menti.
Mármint a sima hangfelvevő. -
Sztyepadzso
őstag
válasz
Samanbacsii #10471 üzenetére
Hm, neki ilyen tényleg nincs megadva, de nincs is elutasítva. Meg se kérdezte eddig a telefon?
-
Williams
aktív tag
válasz
Samanbacsii #10471 üzenetére
Néztem, de nincs lehetőség a tárhely hozzáférés megadására, ehhez a progihoz.
-
Samanbacsii
őstag
válasz
Sztyepadzso #10467 üzenetére
Lehet engedélyezned kell csak a belső adattárhoz a hozzáférést.
-
Williams
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #10469 üzenetére
Legfeljebb kipróbálom, ha vissza kell mennem 9-es droidra, akkor tök mindegy lesz, hogy 178, vagy 195-ös buildról térek vissza.
-
Williams
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #10467 üzenetére
A firmware-t nem engedtem .178-as buildnál tovább. A Play áruház az automatán frissít.
-
Williams
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #10464 üzenetére
Köszi, ez a verzió van nekem is. Jó lenne hozzájutnom ahhoz a verzióhoz, és akkor újra húzom a telót 9-es droidtól kezdve.
-
-
Williams
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #10455 üzenetére
9.0.0.100 az apk verziója.
-
Williams
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #10453 üzenetére
Nekem is így volt (magyarul). Egy db mentett felvétel volt benne, utána már több felvételt nem mentett el, pedig hívás után írja, hogy felvette. Kitöröltem azt az egyet, most se menti el.
-
Williams
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #10451 üzenetére
hangrögzítő\Hangfelvétel
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Metal topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- gerner1
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest