- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alberttt
tag
Lehet, hogy a háttérben a rendszerfrissítést tölti.
Végül én is lecseréltem a p10-et, p30-ra. Frissítette a rendszert vagy 4-szer, mire az utolsó frissítésnél az android 10 felkerült a készülékre. Mondjuk én a Phone clone alkalmazással átmásoltam mindent a p10-ről, Így az alkalmazások friss verzióját klónozta át úgy, ahogy a p10-en volt. Legalábbis így emlékszem.
-
laaceee98
tag
Én nem azt mondom, hogy nettó hazugság.
De ha pl. öttell feljebb elolvasod, amit a szaki kimásolt, hát...Én úgy fogalmaznék, hogy ez egy sima sarkigsm, csak valahogy szépen körülírták a semmit.
Ennek az igazságalapja, (ha a rizsa alá ásol), akkor az annyi, hogy van 1 év bolti garancia. Elvileg. Gyakorlatilag meg ki tudja.Tudom, nehéz időket élünk, de szerintem azt a +25 ezret megéri az eDigital-ból (vagy más listás partnertől), mert ők fixen partnerek, fixen 2év, és biztosan hivatalos gyári garit adnak...
Ha esetleg nem fér bele az a +20-30 ezer forint, amivel drágábban tudod megvenni a partner üzletektől, akkor inkább nézz egy olcsóbb modellt, de azt akkor partnertől, garival és biztosítással. Még úgy is jobban jársz, illetve biztosabb, biztonságosabb az egész, és nem eshetsz pofára akkorát, mint ezeknél a TelefonGuru, AtomMobil 8.ker, BLAHAGSM, meg ilyen jellegű üzleteknél!Egyébként 2 perc alatt megtaláltam a fogyasztói tájékoztatóban, hogy hiba vagy akármi esetén hova kell küldeni a visszárut
IDE: [link]
Úgy néz ki, mint valami cég telephelye? Vagy mint egy szerviz? -
manokaki
addikt
Ugyan ezt csinálják a Gsm boltok az Eu-s telefonokkal , mivel az EU-bol származik és ÁFA-s számlát adnak hozzá , azt mondják él rá az 1 év gari ,de csak 1 év mivel nem magyarországra gyártott telefon.., ezt onnan lehet megtudni hogy milyen szoftver van rajta illetve ha bekapcsolod Sim nélkül milyen nyelven jelentkezik be alapbol..
-
szemesi69
addikt
Miért ne hazudhatna?
Ha tovább olvastál volna e szép oldalonGondolom nem nézted, milyen garanciát adnak
Minden termékünkre 1 év bolti garanciát vállalunk! Termékeink újak, eredeti csomagolásban találhatóak (minden gyári tartozékkal!). Amennyiben meghibásodna, a tőlünk vásárolt készüléke, azt jelezze felénk, emailben az: info@telefonkiraly.hu-ra, vagy a 06303296782-es telefonszámon. Kérjük a meghibásodott termékeket a sértetlen csomagolásukban postázzák vissza hozzánk(minden tartozékkal!), és a hiba pontos a leírásával. A készüléből távolítsák el a sim kártyát, illetve a feloldó kódot. Amennyiben ez nem történik meg, akkor nem áll módunkban javítani/visszavenni a terméket. Csak sértetlen csomagolású, nem utánvétes terméket van módunkban visszavenni!
Ez még jobb
A javításról:
A javítási idő, a postázási idővel maximum 30 munkanap, (Alkatrész hiány esetében ez akár több idő is lehet, de ebben az esetben az ügyfeleinket mindig tájékoztatjuk!). A javítási idő alatt cserekészüléket biztosítani nem áll módunkban. A javításhoz csak új alkatrész használunk fel. Ha a javítás során kiderül, hogy a bejelentett hiba nem hardver eredetű (helytelen kezelés, vírus okozta), vagy nem rendeltetésszerű használatból ered, úgy cégünk fenntartja a jogot magának, hogy a mindenkori rezsióradíjat számítsa fel, továbbá a garancia azonnali megvonásával jár. -
laaceee98
tag
Ja és igen 5S - SE - 6S ebben a sorrendben.
A szomorú az egészben, hogy mikor az 5S-t vettem, azt sem új, friss modellként, de az SE-t sem, mégis egész jó üzemidejük volt eleinte.
Oké, idővel romlott... de legalább az első hónapokban kihúztak egy napot bőségesen. A 6S-t kivettem a dobozból és hiába, hogy zsír új volt, már az első napokban éreztem, hogy baj lesz.És nem azért mert a 6S egy szar telefon, azóta is az egyik legjobban sikerült iPhone-nak tartják sokan, és biztosan az is. Csak a 2-3 főverzióval újabb, bővebb iOS mellett az az akksi, ami 2015-16-ban tűrhető volt (iOS 9-el vagy a tököm tudja mi volt akkor), az most iOS 13-al már olyan, mint amikor a trabira OZ felnit vesznek. Szép-szép, csak nem oda való
-
laaceee98
tag
Szia!
5S-SE-6S kálvária után váltottam P30-ra bő egy hónapja, összesen ~5 év Apple használat után.
A legfőbb ok nálam az volt, hogy Apple mobilból tényleg 180, de inkább 200-250 ezres készüléket kellett volna vennem, ahhoz, hogy
1. ; kényelmes bő 1 napos üzemidőt,
2. ; korrekt kamerát,
3. ; nem péklapát méretet,
4. ; megbízhatóságot és időtálló sebességet kapjak.
(én pedig személy szerint nem adok ennyit egy mobilért, mert nekem szimplán nem ér ennyit)..A P30 csípőből adja ezt egy ~százassal olcsóbban. (én magam 132-ért hoztam el a Tkomtól két év hűséggel egy alsó - közepes előfizetésre).
A ház kimondottan prémium, igényes és szép is. Nem túl nagy, de ahhoz elég nagy, hogy élvezetesen lehessen rajta pl. videózni, szép a kijelzője, a sebessége kifogástalan, az IP53 minősítés nem sok, de legalább ennyi van. A kameráról szoktak hideget meleget írni.. a helyzet az, hogy ez nem egy quick-shot kamerás mobil. Tehát nem arról szól, hogy bárhol bármikor előkapod a zsebedből és mindenről aránylag jó fotót csinál alap kameramódban. Rá kell érezni milyen fotóhoz, helyhez, tárgyhoz melyik mód, milyen beállítás kell, de ha ezt én a képzetlen fejemmel megtanultam pár hét alatt, akkor szerintem itt le is lehet zárni ezt a kérdéskört is. ; [link] .
Az akksiról; kb. 6-6 és fél óra képernyőidő jön ki nekem 2 nap alatt, ebben benne van a mindig bekapcsolt AoD, Wifi, Net, Hely, Elforgatás, napi fél-1óra BT zene, fotózás, közösségi média appok, böngészés, némi játék, telefonálás és 1x8 óra éjszakai készenlét. Ha kicsit jobban odafigyelnék, hogy mindig csak az legyen bekapcsolva, ami kell, meg elengednék 1-2 kényelmi funkciót akkor szerintem a 7-8 órát kényelmesen tudná. De egy nap alatt így is ritkán tudom 100-ról 50% alá meríteni. Ja és akkor még ott a SuperCharge...
Nagyjából abban a cipőben jártam mint te. Vannak dolgok, amik hiányoznak az Appleből, az iOS-ből, de úgy gondolom, hogy ennyi pénzért egy ilyen telefon bőven jó üzlet.
A végletekig korrekt üzemidő+kamera+sebesség pedig kárpótol azért az egy-két dologért
(na meg a pénz, ami a zsebemben maradt, ahhoz képest, ha mondjuk egy XR-t vettem volna).Ja és fogadd meg a srácok tanácsát, olvasd el a feljebb linkelt listát, a hivatalos partner üzletekről, és azok valamelyikéből vásárolj, nehogy félremenj valami félhivatalos üzlettel!
Sok sikert! -
Hello,
Nekem iphone 8-as van céges telónak...az álltó helyében lemerül 3nap alatt. Pedig semmire nem használom kb. Csak van magának a polcon.
A P30 normál használat mellett kibír ennyit nekem. Számomra normál használat: folyamatos bluetooth kapcsolat a Huawei Band 3 Pro miatt, napi 30-45 perc Wifi, + 15-20 perc mobilnet, minimális telefonálás. És ha le is merül...a gyorstöltővel pikkpakk felhúzod. -
n42
tag
1) Google biztosan nem, GMS marad a készüléken. Abban még lehet reménykedni, hogy az Android 11-et megkapja a készülék GMS-sel együtt. Kettő év simán benne van.
2) HotS-tal semmi gond nem lehet.
3) Az aksinak jobbnak kell lennie, mint egy Applenek, messze a legjobb volt eddigi készülékeim közül, plusz gyorstöltés, amivel nagyon gyorsan fel lehet tölteni a készüléket.
4) ujjlenyomatolvasó nálam (is) katasztrófa, ez viszont gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen videókártyát?
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest