- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
killertibi
tag
válasz
buherka #6289 üzenetére
Nekem van egy saját p30-am és egy céges s10-em. Igazából mindkettő kiváló telefon. A Samsung-nak jobb a kijelzője, van vezeték nélküli töltés, meg IP68. Viszont akkuban a Samu botrány, nekem ha a 3 óra SoT kijön belőle már boldog vagyok, ezért a Huawei-t használom, az simán bír 2x annyit. Nálam az akkuidő kardinális, szóval ha nálad is, akkor P30, ha nem, akkor S10.
-
szemesi69
addikt
válasz
buherka #6295 üzenetére
A páromnak van s10, tetszik, P30, fiam örökölte, ha nem nyúlja le tőlem, most is az lenne
Mivel most mindenki azon görcsöl, hogyan tovább huawei, ezért kitartva a márkánál, vettem P30 pro-t
Évekeig samsung telefonjaim voltak, aztán jött a huawei, nekem sokkal testreszabhatóbb sok tekintetben, mint a samsung. Telefont sose más véleménye alapján veszek, elolvasom más véleményét is, soha nem érdekelt ki melyiket ajàlja, nekem tetszik, amire kell azt pörgősen tudja, akkor megveszem.S10 térerőben gyengébb mint a huawei, ezt tapasztalom.
-
Black_Raven
veterán
válasz
buherka #6298 üzenetére
Neked meg, az a megoldás, hogy vagy online vedd ha új, a 14 nap miatt, ha használtat vennél akkor vidd a BT fülest és csak olyan helyen találkozz az eladóval ahol van wifi és mindenképp próbáld ki!
@trebrona: nekem a p30-nál pont nem volt gond. Mondjuk az alapból sokkal gyengébb all térerő miatt a Samu eleve hátrányból indul..szériától függetlenül. -
Black_Raven
veterán
válasz
buherka #6298 üzenetére
Egyet tudok, ha mobilnetet osztok wifin, közben BT fülest hallgatok, az órám pedig csatlakozva, akkor műxik minden a p30-on. A Samsungom mindeközben meg sem nyikkan, és az órám is lecsatlakozva.
Hogy értsd, nemrég eladtam a p30-at és Samsungot vettem. Ezek a tapasztalataim.
-
válasz
buherka #6289 üzenetére
Azt vedd, amitől nem félsz és boldog leszel. Rossz tapasztalatod volt a Huawei-vel, bármi történik a korábbi számlájára fogod írni, pedig lehet az S10-zel is előfordulna, de ott nem fog zavarni. Én ilyen okok miatt nem veszek soha többé Szarsungot, miután volt 3 korábban. Pedig az S10e anno nagyon tetszett a méretei miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest