- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamie
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy használ-e valaki Ilyet , vagy hasonlót, és működik-e a telefonnal. Köszönöm.
Üdv.: Dreamie
-
Dreamie
őstag
Halihó! Vettem egy okosórát, Bluetoothtal osszekotottem, minden szépen működik, viszont a kihangositoval együtt sokszor kikapcsol a Bluetooth... Ezen valahogy lehet változtatni?
-
Dreamie
őstag
Szombat esti túrán lőttem, nem állítotam semmit, nagyon tetszik!
fénykép
Mondjuk itt nézve kicsit mosott
-
Dreamie
őstag
válasz
Vegitaa #5773 üzenetére
Gyari foliaval es tokkal jon, az eleg sokat ved. En vettem ra egy spigen tokot, hogy az eleket is vedje. Gyari folia massziv, nekem mentette meg a kijelzomet, murvas foldre esett a telefon, foliat cserelni is kell, de a kijelzo ep maradt. Szerintem nem karcolodik, nem kopik.
-
Dreamie
őstag
No, tegnap leteszteltem gyári fóliát amivel kijön a telefon. Murvás automegalloban kocsiból kiszallva sikerült arcra ejteni, lett egy csúnya ütés és karc a folian, azt hittem a kijelzo repedt meg, de hála istennek semmi baja... Spigen tok pereme is segített, nem lett egy karcolás sem a telkón...
-
Dreamie
őstag
válasz
Cingáriusz #5512 üzenetére
Tartsa nyomva az áttekintés gombot az alkalmazasban, az osztott képernyős modhoz. (home gombtol jobbra)
-
Dreamie
őstag
Haliho!
Porsche temat beállítva, az értesítési sávban kínai írás jelenik meg, ezt hogy lehet eltuntetni?
Köszi!
-
Dreamie
őstag
AliExpressről megjött az original autós töltő, zseniális! Aki sokat van autóban annak javaslom, pikk-pakk feltolt, mint a fali.
-
Dreamie
őstag
válasz
burkus1993 #4413 üzenetére
Van gond a t-homnál... Anno mikor rendeltem én is tőlük, a futárnak a vonalas telefonom volt leadva, azon hívott, nyílván nem voltam otthon, de a végén sikerült találkozni hála a szomszédoknak. Számláknál, ha van nyitott számlád, nem feltétlen lejárt, de ki van küldve, esetleg a t-home oldaladon látod, azt is rendezni kell, addig le vagy k@kálva...
-
Dreamie
őstag
Halihó!
Timely-t hasznalok, viszont almodozast nem tudom bekapcsolni, hogy amikor toltőre teszem a telefont kitegye a kijelzore aZ orat... ez megoldhato valahogy?
Koszi
-
Dreamie
őstag
Találtam alliexpressen autos gyorstoltot, ha erdekel valakit.[link]
Rendeltem egyet, majd írok, hogy milyen.
-
Dreamie
őstag
Eredeti Huawei töltőt vadasznék..., de nem igazán találok, Kínából meg nem merek rendelni, mert az nem tudom eredeti-e... Valakinek sikerült már esetleg beszerezni valahonnan? Az autós töltőt is csak egy helyen van ebayen, és ide nem szállítanak...
-
Dreamie
őstag
Köszönöm szépen a segítséget Uraim! 😊
-
Dreamie
őstag
Sziasztok!
Beléptem én is a mate 9 felhasználók közé, számat még nem sikerült becsuknom... nagyon frankó a telefon, kíváncsi vagyok, hosszabb távon is megleszünk-e. Olvasom a forumot, próbáltam keresni autós gyorstöltőt hozzá, illetve tokokat, de nem találtam, ha esetleg valaki leírná, honnan sikerült beszerezni, és mik a tapasztalatai, nagyon hálás lennék.
Üdv.: Dreamie
-
Dreamie
őstag
Haliho!
Valaki tud valamit a vodafonenál mikortól lesz kapható? Januári listában még nem láttam... januárról hallottam pedig.
-
Dreamie
őstag
Megapark media marktban is van kiållítva egy, szimpatikus kis telonak tunik, megneztem. Egyre jobban "megkivanom"! Várom a vodanal... 😙
-
Dreamie
őstag
Lacus83, Mentos: koszonom, ki birom varni!😀
-
Dreamie
őstag
Sziasztok!
Van valakinek infoja, hogy a vodafonnal lesz?
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest