- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
chab7
addikt
válasz
Dreamie #5590 üzenetére
Én ugyan tok és fólia ellenes vagyok (előzőeken nem is volt), de mivel ezen gyárilag rajta volt, még nem veszem le míg nem lesz csúnya. Az eseted után főleg
A hozzá kapott tokot is használom, bár csak ha megyek valahová akkor ráteszem és úgy be a zsebbe. Otthon+melóban meg nélküle. -
-
zozo0201
csendes tag
válasz
Dreamie #4053 üzenetére
Nokia DC-20 as töltőt használok, folyamatos navigálás, mobilnet és Hotspot mellett lassan de tölti a telefont. Egy apró trükk van. A töltőt a saját kábelével kell az UBS C/microUSB átalakítóval bedugni, amit teló mellé adtak, mert ha a gyári USB/USB c kábelt használom akkor melegszik a telefon.
-
snorbi82
senior tag
válasz
Dreamie #4056 üzenetére
Én ezen gondolkodtam:
[Barna bőr] -
lacus83
senior tag
Várhatóan biztos,de hogy mennyi csúszással az kérdés.
Telekom ajánlata most szinte best.Én sem akartam újra lekötni magam újra magam,de ez ennyiért (160K) + a hangszóró meggyőzött.
Bánkódtam hogy a Black Friday S7 Edge 99k ért kimaradt (nem maradt készlet mire rendeltem volna).
Majdnem vettem egyet teljes áron 170K,de lehet szerencse hogy nem tettem hisz itt a Mate 9.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest