- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
válasz
dime27 #14780 üzenetére
Voltam a 7-es romok közül b581, b582, b583-on, de visszaraktam az Emui4.1-et ami b330.
A 6-os droidon még működik egy Permission Manager nevű beágyazott program, amivel lehet szabályozni, hogy mely program induljon el automatikusan (messenger, whatsapp, stb..) és az alkalmazás zárolással (lakat) semmit nem lő ki az emui.
Hátránya, hogy sebezhető a rendszer (mert 2016 májusi a biztonsági frissítés) és pl. az osztott módot nem tudja kényszeríteni a rendszer minden alkalmazásra, ezáltal a mytv nem működik osztottan a böngészővel.
Előnye még a magisk-al való rootolásnál az, hogy a cts profilt nem rontja el és rootoltan is működik a bankolás és az nfc-s fizetés.
Üzemidőt is ezzel értem el a legjobbat. Kevésbé fogyaszt a háttérben.
Viszont ha friss rendszert akarsz akkor a b583-at ajánlom. Az az utolsó rom amit megkapott ithon a mate8, már amennyiben C432-ről beszélünk.
Ha DL00-od van akkor akár friss ropogós 06.20-i Oreo-t is tudsz telepíteni. (érdekes hogy a kintieknél már ez a 3. Oreo verzió, az europai modelleket meg ejti a gyártó)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha hazaérek a nyaralásból akkor megnézem hogy át tudok-e brandelni DL00-ra. Ha megy, akkor kipróbálom az Oreo-t.
-
extasymajom
aktív tag
válasz
dime27 #12532 üzenetére
Az egészbe azért vágtam bele mert a c900b180 alatt folyamatosan összeomlottak az alkalmazások. Valamit akárhányszor beléptem a twrp-be minden újraindításnál gyári visszaállítást is csinált a drága. Bár hibával ment fel a mostani rom, egyenlőre tesztelem és meglátjuk mi lesz. Végül is örülök, hogy nem lett tégla belőle.
Bár a frissítést nem ajánlja fel. -
extasymajom
aktív tag
-
berigazek
őstag
Én azt olvastam,hogy év végéig hivatalosan minden telefon megkapja a Nougatot,OTA-n azok amelyeket nem rootoltak,nem nyítottak,nem telepítettek Internetről letölthető és 3 gombos ,,dload"módszerrel feltelepíthetö,ha a telepítő csomag,Nougat érzékeli,hogy eredeti stock rom van rajta.Aki már nyított és TWRP is van rajta az más fajta Nougatot tehet fel,lényegében ugyanazt.Én már az év végét kivárom,December végét,hogy OTA-n lejön-e a Nougat,ha nem akkor lépek és veszek egy Mate 9-et vagy Porshe Design Huaweit.De a baj az,hogy a PD most kell már felíratkozni,mert nagyon limitált kis számban,szériában adják ki.Sajna a nagy belső memóriás Mate 9,mint 128 gb rom és 256 gb rom csak Januárban jelennek meg,azoknak még nem kezdték el a gyártását csak a 32 és 64 gb.verziósokét.
-
-FreaK-
veterán
A számológép az a Google calc, backupból vissza állítva, először arra gondoltam, de a camera az a rommal jött. Szoftver gond lesz ez, mert előtte nem volt (b331 Kang), sokat szenvedtem mire felkerült ez a rendszer.
Most felrakom a 353 Kang-ot és meglátom.Szerk.: haha.. mégse. Nincs elég hely a telón, ezért nem tudom felmásolni a romot.. kár hogy nincs rajta szinte semmi, se zenéket, se dcim mappát nem raktam vissza.
Mellesleg azt vágjátok, hogy gyári számológép programot még mindig nem javították ki? rosszul számol továbbra is.. pl. a 3-al való osztás nem megy neki még mindig rendesen, ami elég kínos amikor pénzügyeket számolsz mondjuk..
-
berigazek
őstag
Én is azt használtam,a Stock B320-at....semmi gond nem volt vele....de,ha új Mate 8 lesz,azon nem cserélek romot....maradok az eredetivel..
Más kérdés Mindenki felé...
Több készüléken is a gyári romot használva észrevettem,hogy ,ha USB Sticket csatlakoztatok.elindul a hibakeresés,meg a Fájlok beolvasása,fent az Értesítősávban olvasható,de amikor le szeretném csatlakoztatni az USB Sticket akkor bele kell menjek a Menübe és ott a Memória almenüben ,,Külső memória kiadása"...és úgy vehetem ki...Azt hiszem,hogy a mod romoknál van az értesítősávban kint a képernyőn,hogy ,,Külső memória leválasztása"...vagy tényleg csak a mod romnál van ilyen? -
HUTCHDB
nagyúr
Nem, jelenleg a harmadik mate 8 van...
Ami a lenyegi dolgot illeti, igen, szamomra olyan logikailag erthetetlen dolgok vannak itt...
Az viszont most nagyon jo, hogy egyszerre van nalam a 320-as rommal es 170-es rommal is egy egy telefon. Igy sokkal jobban lathato, erezheto a kulonbseg...
-
csocsoszán
őstag
Én a gmail-t törölném nehogy gondod legyen.
Nem tudom nem e kell a stock recovery.
Gyári B180 van fent? Vagy custom?
Ha gyári akkor már csak a számokkal a romban lehet gond, és azért nem megy fel. De ez amint írták is ki fog derülni.
Bodrik11 meglátod az alsó sávot milyen széles, rögtön elmegy a kedved. -
orsacchiotto
tag
Nem jelent meg újabb.
Nekem is a stock telefonon van fenn
a C900B180 , amit a B170 -re tettem fel
háromgombos frissítéssel.Tökéletesen működik minden!
Teljes megelégedettségemre, marad ez fenn.Be van kapcsolva az automata frissítés keresés,
nézem én is időnként, ha talál valamit megnézem. -
orsacchiotto
tag
Ha jól értem, ez az a B180, ami felmehet, ugyanazzal a háromgombos
frissítéssel a stock B170 -re?Működik rajta minden? Itt főleg az értesítési, beállítási
gondokra gondolok?Jobb, mint a B170, érdemes váltani?
Ha igen, akkor letöltöm és felteszem én is.
Ha már így belelendültem.Mehet ez is a telefon gyökérből, dload mappából,
vagy jobb SD -ről?Előtte csináljak egy FR-t, vagy mehet rá erre a tegnap
telepített B170 stock -ra?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Lecs@
addikt
A témázó működik ? Ha nem, kell egy userdata.img flashelés. Mert nálam a B170 - n se működik, pedig full szűz installom volt.
Amúgy sejtem milyen jó, mert fent volt a rootolt már. Jó gyors volt. Akkuidőt nem néztem.
-
most, hogy rákérdeztél meg is rendeltem ezt: Nilkin 9H+ pro
nilkin 9H-t már más is ajánlott, a fórumból is meg máshonnan is
gyári view flip tokot valaki vett már, van vélemény? erre gondolok
ha igen, honnan szerezte be?! -
Barcsik
aktív tag
Szia!
Nálam minden értesitési hibát javitott B170-es frissités telepitése. A b170-nel csak annyi gondom volt, hogy alvó módban nem csatlakozott mobilnetről WIFI-re automatikusan, amikor haza értem. A C900B180-nal ez is hibátlanul működik. Az OTA frissitések jönni fognak fokozatosan, de mi itt ugye türelmetlenek vagyunk és amint elérhető egy frissités, inkább manuálisan telepitjük, hogy minél hamarabb meglegyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest