- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kosztrub #8003 üzenetére
Nem mondom, hogy 10/10, de szvsz bőven a használható kategória, 10/8-9-et mondanék rá.
Ez az ötödik üveg kb, amit próbáltam és eddig ez a legjobb ebből a szempontból. 2 napja használom úgy, hogy az arc alapú feloldást direkt kikapcsoltam, nehogy az oldjon fel. Simán használható, egyszer-kétszer nem oldott fel kapásból, de falhoz vágni még egyszer sem akartam, mint a többivel.A felrakást viszont én nem mondanám olyan egyszerűnek. Nagyon meg kell tisztítani, az az egyik. Nekem 2-3 "bubi" maradt az üveg alatt, mert egyszerűen oda nem terült el a ragasztó. Ok, elég picik, így nem gáz.
Plusz nem árt hagyni belőle, hogy a végén a széleket, ahova esetleg nem terült el még legyen mivel feltölteni. -
-
Hauzer
tag
válasz
kosztrub #7728 üzenetére
Na felraktam én is. Hát sajna mivel először tettem fel bármi felé fóliát, ezért nem lett tökéletes. Pár bubi maradt sajna. Tapintásra,kinézetre 1000xer jobb mint média marktos. Szépen rásimult a széleken,de azért teljesen végig nem ér. Viszont a széleken is faszán érzekel a kijelző. Valószínű rendelek még egyet és azzal szebb lesz. Ami zavaró hogy büdös az a trutyi amit alá kell rakni, és elég kitartóan szaglik jó pár óra múlva is. Tartósságára kíváncsi leszek.
-
NY_A
őstag
válasz
kosztrub #7754 üzenetére
Én linkeltem ebay-es hydrogelt valamikor, keress rá. Én azt a fajtát használom már szinte a kezdetek óta, és nekem nagyon bevállt. Tényleg fillérekből megvan. Nekem esett már azóta pofára melóban a murvára. Fólia cserés lett mert összebaszták a kis kődarabok de a kijelző sértetlen.
Havernak is rendeltem S8-ra. Más eladótól mert ahol én vettem ott nem volt. Hát az egy rakás sz*r volt. Anyaga is rosszabbnak tűnt, meg felrakni is körülményes volt. A tokja is nyomta le kellett szedni. Enyém tök lapos nem bántja a tok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest